România spune NU hotărât NAZISMULUI SIONIST !

Asociația Pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor și Refugiaților (APADAR), organizează în ziua de joi, 23 iunie 2011 intre orele 18.00 – 19.00 un miting la Președenția României – Palatul Cotroceni, Bulevardul Geniului nr. 1-3, intrarea dinspre Parcul Leu.

Scopul adunarii publice: Cerem Președintelui României, Traian Băsescu, să refuze cererea premierului israelian Benjamin Netaniahu privind susținerea statului Israel la ONU in problema recunoașterii Statului Palestina.

Se va depune un memoriu de către reprezentanții asociației.

Persoanele interesate sunt invitate să participe in număr cât mai mare. Românii trebuie să arate președintelui Traian Băsescu că nu sunt dispuși să fie părtași la crimele comise de evrei împotriva poporului palestinian.

RECUNOAȘTEREA UNUI STAT PALESTINIAN PE GRANIȚELE TERITORIALE DIN 1967, CU CAPITALA ÎN IERUSALIMUL DE EST ESTE ADEVĂRATA SOLUȚIE A OPRIRII RĂZBOIULUI DIN PALESTINA.

Amintim faptul că Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, incearca sa castige sustinere din partea statelor est-europene impotriva recunoasterii statului palestinian.

Netanyahu va avea intalniri cu oficialii din Romania si Bulgaria, in acest sens, in doua saptamani, iar, ulterior, si cu cei din Polonia si Ungaria, relateaza The Jerusalem Post.

Cele patru tari sunt considerate a fi printre cele mai importante aliate ale Israelului in Europa, iar prim ministrul israelian intentioneaza sa consolideze aceste relatii.

Israelul incearca sa gaseasca minim 60 de tari care sa voteze impotriva recunoasterii Palestinei.

Vizita lui Natanyahu in Romania si Bulgaria va avea loc dupa o vizita in Italia. De altfel, premierul italian, Silvio Berlusconi, a declarat deja ca Italia nu va sustine statul palestinian.

De asemenea, cancelarul german, Angela Merkel, a spus, marti, in timpul unei intalniri cu presedintele american, Barack Obama, ca Germania, ca si SUA, se opune Palestinei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *