Regele Mihai este un trdtor de țar care a abdicat de dragul banilor care i-au fost oferiți de comuniști, n timp ce Regina Ana a Romniei ”i urște de moarte pe romni” pe care i consider ”un popor de napoiați”, afirm reputatul arhitect Camil Roguski, n exclusivitate pentru Inpolitics.

El susține c Regele Mihai l-a urt pe tatl su, Regele Carol al II-lea, deoarece i-a lsat doar 30% din avere. Arhitectul, n vrst de 85 de ani, este de prere c acesta este și motivul pentru care Regele Mihai a refuzat s ia parte la nhumarea rmșițelor pmntești ale tatlui su.

”Regele Mihai este un trdtor de țar”

”Eu am trit acele vremuri și susțin cu argumente tot ceea ce v spun” afirm fostul arhitect al lui Ceaușescu, veteran dobort n rzboi de un Messerschmit german și care și-a pus semntura pe sute de construcții de excepție. ”Regele Mihai poate fi considerat trdtor al interesului național deoarece a abdicat doar de dragul banilor. Dac ar fi refuzat s abdice era dat afar din Romnia fr s primeasc nici un ban. Nu pțea nimic altceva. Cei care spun c ar fi fost bgat n pușcriile comuniste sau ar fi fost omort nu au nici cea mai vag idee.Venise la putere Cominternul și Ana Pauker era reprezentanta rușilor. Rușii nu aveau nevoie de probleme și de scandal diplomatic. Nimeni nu s-ar fi atins nici mcar de un fir de pr din capul regelui Mihai. Problema s-a rezumat ntotdeauna la bani. Dac nu ar fi fost avid de avere ar fi putut s se opun abdicrii și s plece cu fruntea sus, ca un rege. El nu a vrut s fac asta.

”Regina Ana i urște de moarte pe romni”

Și n prezent Regele Mihai este interesat tot de avere. Acum un an și ceva eu lucram, ca arhitect, pentru Gigi Becali. n acea perioad am primit o nștiințare de la o banc din Austria c Regele Mihai a pus n vnzare unul dintre tablourile pe care le-a scos din țar cnd a abdicat. El vinde un tablou care ar trebui s aparțin statului romn. Banii sunt adevratul su țel. Pe de alt parte, nevasta lui (Regina Ana a Romniei n.n.) urște de moarte poporul romn. Eu nu am mai vzut așa ceva. S fii nevasta Regelui Mihai și n 20 de ani tu s nu nveți un singur cuvnt n romn. i consider pe romni drept ultimii oameni. i crede napoiați.

”Mihai și-a urt tatl pentru c i-a lsat doar 30% din avere”

De nențeles este și ura Regelui Mihai pentru tatl su Carol al II-lea. Care copil mai este n stare s refuze s ia parte la nhumarea tatlui su ? El nu s-a dus la nmormntare deoarece și-a urt tatl c i-a lsat doar 30% din avere. Din cauza banilor, Regele Mihai a refuzat s ia parte la nhumarea tatlui su, cnd i-a fost adus corpul. Așadar, este doar o problem de bani. Nimic mai mult”, susține renumitul arhitect, care a afirmat, nc de acum cțiva ani, c Regele Mihai s-a aflat permanent pe ștatele de plat ale regimului comunist, banii fiindu-i virați la Versoix, periodic, de ctre Victor Atanasie Stnculescu.De Rzvan Gheorghe –InPolitics

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *