Civilizația occidentală iarăși oferă un exemplu de degradare morală.

După ce a legalizat adopția copiilor de către cuplurile sodomiteSuedia a mers și mai departe.

În multe din grădinițele suedeze și-au făcut apariția așa numiții „pedagogi ai genderului”, aceste persoane au misiunea să ajute educatorii în identificarea copiilor ce se cred a fi băieței sau fetițe și sesizează deosebirile între genuri. Acești copii urmează a fi reeducați.

În Stockholm a fost deschisă o grădiniță, pentru copii cu vârsta între 1 și 6 ani, în 2010, grădinița este finanțată din bugetul de stat și poartă numele „Egalia”. Directoarea acestei grădinițe nu ascunde că scopul ei este „cultivarea înclinației către sodomie”.

În această grădiniță nu există nici fetițe nici băieței, educatorii au exclus din limbajul lor pronumele „el” și „ea”. În suedeză „el”- han, „ea”- hon au fost înlocuite cu termenul hen, un cuvânt inexistent în suedeza literară însă folosit în jargonul sodomit.

Se acordă foarte multă atenție cărților, jucăriilor precum și formelor și culorilor tuturor obiectelor folosite în calitate de material didactic, pentru ca nu cumva ele să trezească ”stereotipurile de gender” adică conștientizarea genului.

De exemplu sunt strict interzise poveștile despre Alba ca Zăpada sau Degețica, în schimb toată ziua le sunt citite copiilor povești ca cea despre două girafe de gen masculin ce sufereau mult din cauza că nu erau în stare să conceapă copii până în momentul când au găsit un ou de crocodil abandonat.

Marea majoritate a cărților în această grădiniță conțin povestioare despre cupluri sodomite, părinți solitari și copii orfani. Toate păpușile în această grădiniță reprezintă niște creaturi genul cărora nu poate fi determinat, însă este cert că aparțin rasei negroide.

Țin să menționez că Suedia este membră UE din anul 2005 și stat ce a aderat la Spațiul Schengen, 75% din populația țării se declară adepții ereziei luterane.

Ceva timp în urmă am scris despre intenția Consiliului Europei de a exclude din actele oficiale cuvintele „mama” și „tata”. Obiectivul UE privind sodomizarea populației este evident.

P.S.: Un om în vîrstă dorește să emigreze din UE.
La completarea formalităților, este întrebat de către oficialități din ce motiv dorește acest lucru.
– Datorita homosexualității
– Cum așa?
– Păi, în timpul naziștilor se pedepsea chiar cu moartea, după aceea cu închisoare, iar acum este permisă prin lege. Aș dori să emigrez pîna nu devine obligatorie…

Sursa: http://iontcaci.info/international/suedia-impune-sodomia-in-gradinitele-de-copii

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer