Un nou tip de război este în plină desfășurare: un război al controlului minții, al manipulării gândurilor și emoțiilor, de la distanță.

La prima vedere, un război bazat pe metode parapsihologice și tehnologii psihotronice pare să se ducă doar între agenții secreți, armatele și liderii unor națiuni rivale… Și dacă războiul parapsihologic țintește mai mult decât atât? Ar putea fi controlul maselor unul dintre obiectivele lui? Dacă da, te privește în mod direct!

Filmul documentar “Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare” reușește să îți explice într-o manieră științifică mecanismele psihice de atac și îți dezvăluie informații foarte importante despre tehnologiile folosite în acest nou tip de război, pentru ca tu să înțelegi mai bine pericolele invizibile care te înconjoară.

Așa după cum vei putea constata, lumea în care trăiești nu este așa cum ți-o imaginezi iar acest film urmărește să te ducă în spatele cortinei, acolo unde se scriu adevăratele scenarii; scenarii care adeseori par desprinse din literatura SF.

Și pentru că dorim să știi și cum să te protejezi, în viitorul apropiat vom lansa un nou documentar – “Războiul parapsihologic – protecția psihică”, în care îți vom explica și modalitățile de apărare.

Daniel Roxin


Filmul poate fi descărcat de aici:

http://dl.transfer.ro/Razboiul_Parapsihologic-Dezvaluiri-2011-transfer_RO-29jun-86b627.mpg

http://dl.transfer.ro/Razboiul_Parapsihologic-Dezvaluiri-2011-transfer_RO-29jun-86b627.mpg

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer