Drum bun, Diana

Ieri a părăsit această lume, după o îndelungată suferință, colega noastră Diana (Yveline) Dobrin. O boală necruțătoare (cancer) i-a curmat zilele, după o luptă de aproape un an în care a făcut tot ceea ce i-a fost în putere să se salveze.

Îi rog pe toți cei care au cunoscut-o să aprindă o lumânare pentru sufletul ei și să o pomenească în rugăciunile lor. Dumnezeu să îi ierte păcatele și să o ghideze către Lumina Lui cea Veșnică.

 • Intenselight

  Era un suflet bun si sincer. Lupta ei a fost foarte grea si suferinta crunta. Habar nu avem noi prin ce a trecut Diana. Dumnezeu sa ii ierte pacatele, sa ii dea liniste si sa o elibereze de orice suferinta.

 • eu sunt

  Dumnezeu sa o odhneasca!Ea a facut tot ce i-a stat in puteri sa se ajute dar Misa a facut ceva sa o ajute,avind in vedere ca ea a donat zeci de mii de dolari acestei scoli?Exista tratamente naturiste verificate (nu cele ale lui G care nu au nici o valoare)care pot vindeca cancerul numai ca sunt f costisitoare si ar fi fost omenesc ca scoala sa o ajute financiar sa si le procure atit timp cit si grieg s-a folosit de banii scolii ptr a se opera de hernie;de ce lui nu i-au fost suficiente doar binecuvintarile,rugaciunile sau tratamentele pe care le recomanda altora dind inca o data dovada lasitatii si inselaciunii ?

 • OM NORMAL

  ce-ar fi sa va rugati si sa nu intinati momentul cu lupte personle

 • RAM

  Cum spuneam, doar dai sfaturi, si daca te gîndesti bine oamenii sunt supărați pentru ceea ce a pățit ea. Si e normal sa se simta revoltati.
  Esti cam sfatos , din tonul tău reiese ca te consideri superior nouă.
  Ce-ar fi sa-ti pastrezi sfaturile astea pentru tine?

 • ali7kali

  Am cunoscut-o pe Diana, aveam si cateva fotografii cu ea… As fi vrut sa o revad, cand, am aflat ca lupta cu cancerul. De aceea nu am insistat. Apoi de pe internet am citit despre disparitia ei. Cred ca a fost cumplit! Imi pare rau pentru tineteretea ei, ca nu se mai afla aici, dar ma gandesc ca Dumnezeu isi ia langa El intai pe cei mai buni dintre noi, si asa a fost si cu ea. Era o fiinta blanda si nobila. Nu stiu detalii prea multe despre ea, dar e pacat ca unii care se cred oameni, o vorbesc de rau peste tot prin site-urile si forumurile lor, desi e foarte posibil ca aceia insisi sa aiba mult mai multe motive de a li se fi aruncat piatra inspre ei. Dumnezeu sa o odihneasca pe Diana si sa ii asculte rucaciunile pe care le face de acolo pentru noi! Si sa le dea Dumnezeu parintilor Dianei Putere! Cu stima.

 • maria

  Daca Demi a dezmintit in numele lui Monica Dobrin ca nu ar fi afirmat ca Diana a fost eliberata ar fi bina sa dezminta si zvonul conform caruia ar fi lasat-o intentionat sa doarma in pozitia culcat ,desi stia ca asta o sufoca si a facut acest lucru taman in timpul spiralei;sper sa nu fie adevarat acest zvon desi nu m-as mira stiind cit de fanatica devenise M in ultima vreme (erau fete care spuneau ca e putin dusa deoarece le lua sa le faca binecuvintari in toaleta din barul in care lucra)si la cit de mult i se rupe lui GB de vietile cursantilor.

 • Sorin

  iata un articol aparut prea tarziu pe yogaesoteric: Rozmarinul ajută la vindecarea cancerului de sân cauzat de excesul de estrogen http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9587

  poate ca Nicusor Catrina o va ajuta pe Diana Dobrin cu niste rozmarin plantat pe mormant