MÔine 6.07.2011 – Primul Ministru al Israelului – Benjamin Netaniahu, este primit la Cotroceni și la Guvern pentru a cere sprijinul RomÔniei ţn ședința ONU din septembrie, ţmpotriva recunoașterii unui stat palestinian.

Asociația Pentru ApŃrarea Drepturilor Apatrizilor și Refugiaților (APADAR) și Forumul Creștin Noua DreaptŃ vor depune mÔine 6.07.2011 o cerere de audiențŃ și un memoriu la Președenția RomÔniei – privind poziția societŃții civile cu privire la poziția ce trebuie adoptatŃ de RomÔnia la ONU ţn chestiunea recunoașterii statului palestinian.

Prezen■a ţn RomÔnia a Primului Ministru Israelian Benjamin Netanyahu – ţn aceste zile – reprezintŃ un prilej de a ţncerca sŃ clarificŃmá “activitatea” unor evrei-comuni║ti ţn epoca postbelicŃ din RomÔnia (Al Doilea RŃzboi Mondial).

Nu putem uita cŃ marea majoritate a “tor■ionarilor” ║i “educatorilor” din iadul ţnchisorilor comuniste, care au schingiuit ║i torturatá sunt de mii de romÔni (opozan■i ai regimului comunist) au fost de etnie iudaicŃ.

Cerem – ţn numele romÔnilor din RomÔnia ║i din ţntreaga lume, Primului Ministru al Israelului sŃ adopte o pozi■ie corectŃ fa■Ń de crimele sŃvÔr║ite de evreii comuniști,á ║i sŃ condamne public holocaustul komunist.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares