Mine 6.07.2011 – Primul Ministru al Israelului – Benjamin Netaniahu, este primit la Cotroceni și la Guvern pentru a cere sprijinul Romniei n ședința ONU din septembrie, mpotriva recunoașterii unui stat palestinian.

Asociația Pentru Aprarea Drepturilor Apatrizilor și Refugiaților (APADAR) și Forumul Creștin Noua Dreapt vor depune mine 6.07.2011 o cerere de audienț și un memoriu la Președenția Romniei – privind poziția societții civile cu privire la poziția ce trebuie adoptat de Romnia la ONU n chestiunea recunoașterii statului palestinian.

Prezena n Romnia a Primului Ministru Israelian Benjamin Netanyahu – n aceste zile – reprezint un prilej de a ncerca s clarificm “activitatea” unor evrei-comuniti n epoca postbelic din Romnia (Al Doilea Rzboi Mondial).

Nu putem uita c marea majoritate a “torionarilor” i “educatorilor” din iadul nchisorilor comuniste, care au schingiuit i torturat sunt de mii de romni (opozani ai regimului comunist) au fost de etnie iudaic.

Cerem – n numele romnilor din Romnia i din ntreaga lume, Primului Ministru al Israelului s adopte o poziie corect fa de crimele svrite de evreii comuniști, i s condamne public holocaustul komunist.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *