Mâine 6.07.2011 – Primul Ministru al Israelului – Benjamin Netaniahu, este primit la Cotroceni și la Guvern. Veniți cu noi să îi spunem în față ce gândim

Mâine 6.07.2011 – Primul Ministru al Israelului – Benjamin Netaniahu, este primit la Cotroceni și la Guvern pentru a cere sprijinul României în ședința ONU din septembrie, împotriva recunoașterii unui stat palestinian.

Asociația Pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor și Refugiaților (APADAR) și Forumul Creștin Noua Dreaptă vor depune mâine 6.07.2011 o cerere de audiență și un memoriu la Președenția României – privind poziția societății civile cu privire la poziția ce trebuie adoptată de România la ONU în chestiunea recunoașterii statului palestinian.

Prezența în România a Primului Ministru Israelian Benjamin Netanyahu – în aceste zile – reprezintă un prilej de a încerca să clarificăm  “activitatea” unor evrei-comuniști în epoca postbelică din România (Al Doilea Război Mondial).

Nu putem uita că marea majoritate a “torționarilor” și “educatorilor” din iadul închisorilor comuniste, care au schingiuit și torturat  sunt de mii de români (opozanți ai regimului comunist) au fost de etnie iudaică.

Cerem – în numele românilor din România și din întreaga lume, Primului Ministru al Israelului să adopte o poziție corectă față de crimele săvârșite de evreii comuniști,  și să condamne public holocaustul komunist.

 • Etnie mozaică? Poate iudaică, că deh, mai sunt și alți de cult mozaic făr’ să fie iudei.

 • Ion

  Mihai, daca nu te lasi de yoga in zadar toata marturisirea ta. Jidanii te vor yoghin, Hristos te vrea ortodox.
  Leapada de pe dracul krishna si pe idolii-guru care slujesc satanei, daca vrei sa fii credibil.

 • MR

  Vreau să vă fie clar un lucru vouă tuturor: yoghini sau neyoghini; ortodocși sau de altă religie.
  Nu mă interesează opinia voastră Ăźn ceea ce privește conduita sau activitățile mele – ce mă privesc personal. Nu sunt nici vedetă – să am admiratori, nici jucător de fotbal, să am fani. Nu caut să demonstrez nimic nimănui. Nu simt nevoia să ”devin credibil”, cum frumos te-ai exprimat.
  Eu am o anumită viziune asupra lumii, un anumit crez, o ”agendă” de urmat, și mi-o pun Ăźn aplicare, punct cu punct. Dacă voi, ăștia care stați pe margine și vă dați cu presupusul, avĂąnd impresia că sunteți activi, doriți sau nu doriți să vă raliați acestor acțiuni, E TREABA VOASTRĂ.

  Succes Ăźn continuare Ăźn anonimatul din care ați răsărit cu acest mesaj pe blogul meu !