Am fost acuzat în repetate rânduri, de către diverse persoane, că prin articolele pe care le postez pe site, pe tema MISA – Gregorian Bivolaru, încerc să:


– distrug MISA

– îndepărtez oamenii de cursul de yoga de la MISA

– determin cursanții de yoga de la MISA să se lase de curs

– fac jocul entităților satanice și demoniace

– îmi acumulez o karmă negativă gigantică

– prin ponegrirea maestrului și a căii spirituale

– etc. etc.

Consider necesară această clarificare cu privire la intențiile mele privind publicarea acestor articole: Dorința mea este ca oamenii, atât cei de la MISA cât și din afară, să aprecieze dintr-o perspectivă corectă această școală de yoga și mentorul ei, fără exagerările și legendele ce s-au țesut în jurul acestora. Acest demers este unul benefic în fond, pentru că previne dezamăgirile și așteptările deșarte pe care unii și le-ar putea creea cu privire la persoana lui Gregorian Bivolaru și al școlii de yoga MISA, cu privire la rezultatele ce se pot obține practicând yoga la aceste cursuri.

Ceea ce vreau să spun este că nu doresc ca oamenii să plece de la MISA, și nu doresc distrugerea școlii. Nivelul se poate ridica chiar și în cadrul MISA, dacă nivelul așteptărilor cursanților va crește și el, desigur. De altfel, nici eu nu am părăsit acest curs ci îl frecventez în continuare, săptămânal, lucru pe care îi sfătuiesc și pe ceilalți cursanți să îl facă, DACĂ NU AU GĂSIT ALTCEVA MAI BUN ! Ce vor obține: o anumită stare de pace a minții, ”stări” de tot felul, o anumită stare de bunăstare fizică (ce apare și dacă practici yoga în stil sportiv sau chiar sportul) și cam atât.

Cu ce te poți alege în plus (chestiuni negative) ?

Păi: cu un orgoliu imens (de ”inițiat” deținător al unor secrete yoghine formidabile), cu o stare de autoiluzionare că ai atins realizarea ”supremă” în yoga, cu o exacerbare a pornirilor sexuale (dată fiind sfera de preocupări preponderent cu tentă sexuală de la un anumit nivel în ”sus”), cu o stare călduță de fericire și auto-mulțumire care te va plafona , astfel încât vei avea mari șanse să ratezi să îți mai dorești și altceva în viață (realizări materiale, familiale, profesionale, etc.). Bașca, posibilitatea de a-ți eexploatată credulitatea – cu beneficii materiale pentru unii. Deci, dacă ai ajuns la MISA, nu e rău să rămâi acolo, atâta timp cât ești atent (cum spune vorba unui cântec, ”dacă ai ajuns în România, ține bine de bani”) și nu te lași ”îmbătat cu apă rece” de tot felul de năzbâtii neverificate.

Vorba unui coleg cursant (culmea ! fondator MISA): ”Prostul crede, deșteptul verifică !

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares