In legatura cu izbucnirea celui de-al 3-lea razboimondial cu utilizarea armelor chimice si bacteorologice inca nu ammotive sa cred, dar in schimb sunt convins ca ne aflam in plin al3-lea razboi mondial, numai ca acesta e unul diferit in care nu sefolosesc arme de foc, acesta e razboiul expansiunii economice sipolitice. In urma acestui razboi, multe tari si popoare vor fiasediate fara nici o singura impuscatura. In acest razboi sefolosesc arme economice, politice, culturale, psihologice,ideologice; cu alte cuvinte arme cu o prioritate mult mai inalta.Obuzele nu explodeaza pe strazi si nu darama cladiri. Eleexplodeaza direct in constiinta oamenilor daramand valori sitraditii.

Lipsa controlului emotional, lipsa controlului actiunilorsavarsite din cauze sentimentale vor crea cele mai multe problemeatat la nivel personal cat si la nivel de stat. Vorbele spuse chiarla intamplare, promisiunile, minciunile, vor starni valuri mult maiputernice de nemultumiri si contra actiuni decat in alte perioadede timp. Numarul despartirilor si al sinuciderilor in 2011 vacreste, practic se va dubla atat in tara noastra cat si in altetari. La un moment dat se va crea impresia ca marii oameni aiRomaniei ce au o anumita etate astazi parca si-au propus, in modcolectiv, sa paraseasca aceasta lume. Unii vor muri de batranete,altii rapusi de tot felul de boli, altii pur si simplu se vorsinucide. Lipsa controlului emotional, starile emotionale,depresiile, stresul emotional si nemultumirile sufletesti vor omoriun numar mare de oameni in 2011. Oamenii trebuie sa invete sa isistapaneasca impulsurile interioare, starile emotionale, pulsiunilesi fricile. Cei care nu vor reusi sa faca acest lucru vor avea multde suferit. Viata pentru ei va parea mult mai complicata.

Anatol Basarabov – Previziuni pentru anul 2011

comentariu rapcea.ro: citeam aseara articolul aparut pe site-ul Axa, intitulatRaport asupra realitii. Pentru tineri, semnat de Mugur Vasiliu. Seductor prin metafora și eleganța exprimrii, sclipitor pe alocuri. Totuși, ceva m deranja.

Abia dimineaț mi-am dat seama ce, lecturnd n diagonal ”profețiile” din care am extras pasajele de mai sus. Este vorba de expunerea nebuloas a problematicii creștinului ndrznind, cci Hristos a ”nvins lumea”.

Faptul c nu d nici o idee, nimic concret despre soluția la starea de disoluție și dispersie actual a societții, pn la nivel de micro-grupuri (familii, prieteni), ci se limiteaz – sub masca acelui ”cum s NU FII” s loveasc n ceea ce mai mișc pe trm naționalist sau politico-ong-ist, parodiind și ironiznd ”purttorii de cmși verzi” și ”agitatorii de steaguri”, participanții de ”comemorri și parastase”.

Citindu-l ns pe Basarabov, am conștientizat c textul lui Mugur nu este dect o alt palm dat ncercrilor de coagulare a unor inițiative – sub orice alt steag dect al autorului articolului !

Comemorrile, fluturatul de steaguri și cmșile verzi au și ele rolul lor. Acela de a contracara bombele psihologice, ideologice și economice, ce ”explodeaza direct in constiinta oamenilor daramand valori sitraditii”.

Iar cnd ceasul deșteptrii va suna, n fața pericolului unui dușman comun, ce se va ridica fțiș s ne pun ctușele sclaviei statului planetar, romnii vor cunoaște din nou unitatea și se vor ridica la lupt.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares