Interesant…

In legatura cu izbucnirea celui de-al 3-lea razboi mondial cu utilizarea armelor chimice si bacteorologice inca nu am motive sa cred, dar in schimb sunt convins ca ne aflam in plin al 3-lea razboi mondial, numai ca acesta e unul diferit in care nu se folosesc arme de foc, acesta e razboiul expansiunii economice si politice. In urma acestui razboi, multe tari si popoare vor fi asediate fara nici o singura impuscatura. In acest razboi se folosesc arme economice, politice, culturale, psihologice, ideologice; cu alte cuvinte arme cu o prioritate mult mai inalta. Obuzele nu explodeaza pe strazi si nu darama cladiri. Ele explodeaza direct in constiinta oamenilor daramand valori si traditii.

Lipsa controlului emotional, lipsa controlului actiunilor savarsite din cauze sentimentale vor crea cele mai multe probleme atat la nivel personal cat si la nivel de stat. Vorbele spuse chiar la intamplare, promisiunile, minciunile, vor starni valuri mult mai puternice de nemultumiri si contra actiuni decat in alte perioade de timp. Numarul despartirilor si al sinuciderilor in 2011 va creste, practic se va dubla atat in tara noastra cat si in alte tari. La un moment dat se va crea impresia ca marii oameni ai Romaniei ce au o anumita etate astazi parca si-au propus, in mod colectiv, sa paraseasca aceasta lume. Unii vor muri de batranete, altii rapusi de tot felul de boli, altii pur si simplu se vor sinucide. Lipsa controlului emotional, starile emotionale, depresiile, stresul emotional si nemultumirile sufletesti vor omori un numar mare de oameni in 2011. Oamenii trebuie sa invete sa isi stapaneasca impulsurile interioare, starile emotionale, pulsiunile si fricile. Cei care nu vor reusi sa faca acest lucru vor avea mult de suferit. Viata pentru ei va parea mult mai complicata.

Anatol Basarabov – Previziuni pentru anul 2011

comentariu rapcea.ro: citeam aseara articolul aparut pe site-ul Axa, intitulat Raport asupra realității. Pentru tineri,  semnat de Mugur Vasiliu. Seducător prin metafora și eleganța exprimării, sclipitor pe alocuri. Totuși, ceva mă deranja.

Abia dimineață mi-am dat seama ce, lecturând în diagonală ”profețiile” din care am extras pasajele de mai sus. Este vorba de expunerea nebuloasă a problematicii creștinului îndrăznind, căci Hristos a ”învins lumea”.

Faptul că nu dă nici o idee, nimic concret despre soluția la starea de disoluție și dispersie actuală a societății, până la nivel de micro-grupuri (familii, prieteni), ci se limitează – sub masca acelui ”cum să NU FII” să lovească în ceea ce mai mișcă pe tărâm naționalist sau politico-ong-ist, parodiind și ironizând ”purtătorii de cămăși verzi” și ”agitatorii de steaguri”, participanții de ”comemorări și parastase”.

Citindu-l însă pe Basarabov, am conștientizat că textul lui Mugur nu este decât o altă palmă dată încercărilor de coagulare a unor inițiative – sub orice alt steag decât al autorului articolului !

Comemorările, fluturatul de steaguri și cămășile verzi au și ele rolul lor. Acela de a contracara bombele psihologice, ideologice și economice, ce ”explodeaza direct in constiinta oamenilor daramand valori si traditii”.

Iar când ceasul deșteptării va suna, în fața pericolului unui dușman comun, ce se va ridica fățiș să ne pună cătușele sclaviei statului planetar, românii vor cunoaște din nou unitatea și se vor ridica la luptă.

  • cel mai mic auriu

    eu sunt de acord cu guvernul mondial unic, dar sa fie inspirat si integrat in absolut. poate am mai zis-o si cu alte ocazii, dar imaginati-va ce ar fi daca maestrul suprem al umanitatii, gurul nemuritor, incarnat aici ca fiind ultima sansa ptr specia umana in vremurile apocaliptice, deci, ce ar fi daca Scumpi ar fi incoronat ca regele absolut al planetei ? eu zic ca ar fi de bine !