“Teoria Conspirației” !? Pe naiba ! Va las pe fiecare sa “evaluati” intentiile criminale ale celor ce conduc lumea.

Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia.
Theodore Roosevelt

Malthus a fost justificat, realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod în care acestea ar putea ieși din ea cu această populație în creștere rapidă. Filozofia noastră este: înapoi la sat “.
Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat astfel, în mod ironic, în 1984:

O populație totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal.”
Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon

Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: – trebuie sa reducem nivelul populației. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi  mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populația este o problemă politică. Odată ce populația este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…. Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susțină. Au fost al naibii de multi oameni … Pentru a reduce într-adevăr populația, rapid, va trebui să trimiteti toți bărbații la luptă și sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile …Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca și în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra ….
Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populație

In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege dupa ele…. Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor acestea pot fi depășite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea.
Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluție globală” Pag 104-105, 1991

Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni … Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operațiunea va cere multe decizii aparent brutale și lipsite de inimă.. .
Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populație”

Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii”.

Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller.

Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”.”

Primele mele trei obiective principale ar fi :  reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale și in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii.
Dave Foreman

În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun.
J. Cousteau, 1991 explorator și reprezentant UNESCO

Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepție, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populației. Reduceti populația cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe  daune ecologice.
Mihail Gorbaciov

Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăși existența noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele  vor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial.
Dr. Henry Kissinger, Conferința Bilderberg, Evians, Franța, 1991

Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult …
Dr. Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973

Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate”.
Puterea este cel mai puternic afrodisiac.
Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili
Populația lumii trebuie să fie redusa cu 50%
Dr. Henry Kissinger

Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.
David Rockefeller

Războiul și foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient și mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populația lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala și ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90%  la om. Uciderea oamenilor… Gândiți-vă la asta… Știti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supraviețuieste, va ingropa mai apoi nouă
Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a arătat soluții pentru reducerea populația lumii la o audiență cu privire la controlul populației. Interviu aici !

Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepția cazului în care el va lua o inițiere luciferica.
David Spangler, director al Inițiativei Planetare, Organizația Națiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age !

Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalității prin metode contraceptive, sterilizare și avort, dar trebuie ca  sa reducem în prezent  cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare.
Inițiativa pentru Carta Națiunilor Unite ECO-92 PAMANT

În America de Sud, guvernul Peruan merge din ușă în ușă facand presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate și el e finanțat de dolari american pentru a face acest lucru.
Mark Earley în „The Wrong Kind of Party Christian Post ”10/27 2008

Femeile în Țările de Jos, care sunt considerate de către stat ca sunt  mame improprii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani.
Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege în Țările de Jos), înhttp://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/nov/04/humanrights-women Guardian

Menținerea umanitatii sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura
Anonim , citat aflat pe una din pietrele Georgia Guidestones

Dacă m-aș reîncarnat, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana.
Creșterea populației umane este, probabil, singura și cea mai gravă amenințare pe termen lung, pentru supraviețuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperată – nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multă poluare .
Prințul Phillip, soțul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund. Clip aici !

Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societății, cu excepția cazului în care părinții  dețin un permis de la guvern. Toți potențialii părinți ar trebui să fie indemnati la  a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand  antidoturi cetățenilor alesi pentru fertilizare..”
David Brower, directorul executiv Sierra Club

Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel.
Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aștepta executarea degeneratilor pentru infracțiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapti, să continue soiul lor … Trei generații de imbecili sunt de ajuns.
Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA

Sincer am crezut că la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la creșterea populației, în special de creștere în rândul populațiilor care nu vrem să aiba prea multi urmasi.
Curtea Suprema de Justitie Ruth Bader Ginsburg

Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populației optime in intreaga lume dar și in fiecare regiune și pentru a arbitra diferitele țări în impartirile regionale. Controlul mărimii populației ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite.
John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama. Articol aici !

Directia pe care o urmeaza Rockefellerii și aliații lor este de a crea un guvern intr-o lume care combină supercapitalismul și comunismul în același cort, toate aflate sub controlul lor …. Ma refer la o  conspirație? Da. Si sunt convins că există un astfel de complot internațional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, și care este incredibil de rău în intenție.
Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de către Uniunea Sovietică

Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistența medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!