Mitul Revoluției din Decembrie 89, menținut pe banii noștrii. Opriți profitorismul ”revoluționarilor” de profesie !

M-am intors după un weekend relaxant la mare (Mamaia și Vama Veche), proaspăt odihnit și remontat. Parcă am stat o săptămână ! Reâncepe o nouă zi de muncă (prima dintr-o săptămână caniculară), chiar dacă ne aflăm în vacanță judecătorească, au rămas destule de rezolvat. Am decis ca, cel puțin o perioadă, să postez pe blog mai rar, și numai atunci când este ceva important de spus (cum este cazul cu luarea de poziție a AVMR-ului).  

ASOCIATIA VICTIMELOR MINERIADELOR 1990-1991 din ROMANIA (A.V.M.R.)

ADEVARUL ESTE GRESEALA CORECTATA (Hegel)

COMUNICAT DE PRESA

Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania (A.V.M.R.), sustine pozitia Primului Ministru Emil Boc in privinta pomenilor primite de asa-zisii ,,revolutionari’’,multi dintre ei impostori dovediti !

Acesti indivizi – profitori ai evenimentelor din Decembrie 1989, au primit sume de bani,

1 miliard de lei vechi recalculare din urma, ,,pensie ‚ 18-20 milioane lunar, 10.000 mp teren de preferinta Snagov si imprejurimile, spatii comerciale in buricul targului, calatorii gratuite pe C.F.R.si transport in comun, etc.

Dupa lichidarea sotilor Ceausescu, esaloanele 2 si 3 din P.C.R. precum si structurile de informatii au preluat conducerea tarii.

Ion Iliescu si-a format o garda personala din acesti ,,revolutionari’’ succesorii fostilor ,,ilegalisti comunisti’’ cu privilegiile aferente.

O parte din aceasta”gasca” de aproximativ 20.000 de indivizi au migrat de la P.S.D. care pierduse puterea, la P.D.L.

Suntem placut surprinsi de pozitia neasteptata si intarziata a Premierului Emil Boc care si-a declarat intentia de-a curma aceasta noua clasa de privilegiati si profitori.

Impostura a fost dusa la extrem . Copiii de revolutionari cu varsa de 3-4 ani in Decembrie 1989 au devenit ,,luptatori cu merite deosebite’’.

Demnitari, securisti, militieni si tortionari au obtinut prin minciuna,acte si declaratii false(sustinuti de gen.(r) Dan Voinea fostul sef al Parchetului Militar) certificatul si brevetul de ,,REVOLUTIONARI’’.

Culmea cinismului, Secretar de Stat la departamentul revolutionarilor (SSPR) a fost numit de catre domnul Boc, teroristul GeorgeCostin – fostul sef al Statului Major al Garzilor Patriotice de la IMGB (cei care in iunie 1990 strigau”I.M.G.B. face ordine” si „Noi muncim nu gandim”atunci cand au vandalizat Universitatea Bucuresti).

Acest individ impreuna cu autointitulatul revolutionar Teodor Maries( alt impostor notoriu) au ,,facut mii de revolutionari’’, conta-cost bineinteles,folositi ca masa de manevra si presiune in strada!

 

Sprijinim si sustinem demersul Primului Ministru Emil Boc,sperand intr-o reparatie morala fata de popor,fata de Romania!

 

Presedinte A.V.M.R.

Viorel ENE Bucuresti 15 iulie 2011

  • dide

    Taiati.anulati,luatii drepturile Banesti si alte facilitati si din urma individului. MACOVEI STEFAN cu domiciliul in Oras Voluntari str.Erou Ghita C-tin. nr.26 Pipera Jud.Ilfov ce detine Certificat de Revolutionar [serie.nr.] LRM-M-1702 Pozotia:M.O:8010 . Acest individ a indus in eroare secretariatul de stat al revolutonarilor precum a participat la revolutie el [Mitu Comisaru,porecla] si catva barbati sau sustin ca martori unul pe altul precum a pazit fabrica F.E.A. si statia de metrou Aviatiei sa nu o fure, Macovei Stefan si cel din urma Mitu care ii va spune el datele,au indemnizatie de 1700 ron de revolutionari ,Urgent anulati aceste drepturi deoarece sunt falsi revolutionari ,si prejudiciaza statul prin frauda in concurs,tot acest Macovei Stefan mai are pensie pe caz de boala, este bolnav pe hartie,dar in fond lucreaza de mama focului la constructii, de 15 ani,moment dat mai rar constructiile nu prea mai merg,analiza-ti si face-ti verificari cate case a construit in Pipera si in Voluntari lund venituri fara sa declare la stat vreun leu, verifica-ti fiscul cati bani a dat,0 lei la stat,Urgent sa fie deferit justitiei pentru inselaciune adusa statului si sa restitue banii inapoi statului pe toata perioada cat a luat pensie madicala pe nedrept, si indemnizatia de revolutionar ,deoarece este un fals revolutionar.