M-am intors dup un weekend relaxant la mare (Mamaia și Vama Veche), proaspt odihnit și remontat. Parc am stat o sptmn ! Rencepe o nou zi de munc (prima dintr-o sptmn canicular), chiar dac ne aflm n vacanț judectoreasc, au rmas destule de rezolvat. Am decis ca, cel puțin o perioad, s postez pe blog mai rar, și numai atunci cnd este ceva important de spus (cum este cazul cu luarea de poziție a AVMR-ului).

ASOCIATIA VICTIMELOR MINERIADELOR 1990-1991 din ROMANIA (A.V.M.R.)

ADEVARUL ESTE GRESEALA CORECTATA (Hegel)

COMUNICAT DE PRESA

Asociaia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania (A.V.M.R.), sustine pozitia Primului Ministru Emil Boc in privinta pomenilor primite de asa-zisii ,,revolutionari’’,multi dintre ei impostori dovediti !

Acesti indivizi – profitori ai evenimentelor din Decembrie 1989, au primit sume de bani,

1 miliard de lei vechi recalculare din urma, ,,pensie ‚ 18-20 milioane lunar, 10.000 mp teren de preferinta Snagov si imprejurimile, spatii comerciale in buricul targului, calatorii gratuite pe C.F.R.si transport in comun, etc.

Dupa lichidarea sotilor Ceausescu, esaloanele 2 si 3 din P.C.R. precum si structurile de informatiiau preluat conducerea tarii.

Ion Iliescu si-a format o garda personala din acesti ,,revolutionari’’succesorii fostilor ,,ilegalisticomunisti’’cu privilegiile aferente.

O parte din aceasta”gasca” de aproximativ 20.000 de indivizi au migrat de la P.S.D. care pierduse puterea, la P.D.L.

Suntem placut surprinsi de pozitia neasteptata si intarziataa Premierului Emil Boc care si-a declarat intentia de-a curma aceasta noua clasa de privilegiati si profitori.

Impostura a fost dusa la extrem . Copiii de revolutionari cu varsa de 3-4 ani in Decembrie 1989 au devenit ,,luptatori cu merite deosebite’’.

Demnitari, securisti, militieni si tortionari au obtinut prin minciuna,acte si declaratii false(sustinuti de gen.(r) Dan Voinea fostul sef al Parchetului Militar) certificatul si brevetul de ,,REVOLUTIONARI’’.

Culmea cinismului, Secretar de Stat la departamentul revolutionarilor (SSPR) a fost numit de catre domnul Boc, teroristul GeorgeCostin – fostul sef al Statului Major al Garzilor Patriotice de la IMGB (cei care in iunie 1990 strigau”I.M.G.B. face ordine”si„Noi muncim nu gandim”atunci cand au vandalizat Universitatea Bucuresti).

Acest individ impreuna cu autointitulatul revolutionar Teodor Maries( alt impostor notoriu) au,,facut mii de revolutionari’’, conta-cost bineinteles,folositi ca masa de manevra si presiune in strada!

 

Sprijinim si sustinem demersul Primului Ministru Emil Boc,sperand intr-o reparatie morala fata de popor,fata de Romania!

 

Presedinte A.V.M.R.

Viorel ENEBucuresti15 iulie 2011

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares