Alarmant !

Miercuri, 13 iulie, blogherul creștin Marian Vitalie a susținut o conferință de presă unde a prezentat acuzațiile pe care i le aduce organizația homosexualilor din Moldova, “Gender Doc-M”. Precizăm că  în luna iunie curent această organizație l-a atacat în judecată, învinuindu-l de discriminare și homofobie. Vă invit să urmăriți mai jos conferința de presă integrală.

Organizația “Gender Doc M” a cheltuit peste 2 milioane EURO pînă acum pentru promovarea homosexualității în Republica Moldova.

 

 

 

Suma se poate deduce ușor din rapoartele financiare anuale ale organizației, publicate pe pagina ei oficială.  Astfel, în perioada 1999-2004 Gender Doc a cheltuit pentru activitățile sale peste 235 mii de dolari, în 2005 – circa 117 mii euro, în 2006 – circa 225 mii euro, în 2007 – 330 mii euro, în 2008 – 372 mii euro și în perioada 2009-mijl.2011 – estimativ 1 mil. euro.  Banii au fost oferiți în calitate de granturi de la mai multe fonduri și structuri europene și americane.

Și noi ne mai mirăm de unde această organizație are atîta “aer în piept”, reușind să “convingă” și să atragă de partea ei un număr impunător de activiști notorii din domeniul  drepturilor omului, mass-media, precum și funcționari publici la toate nivelele in vederea promovării agendei sale în Moldova .  Și dacă fondurile europene și americane dau așa bani nebuni unui singur ONG, atunci ce să mai zicem despre sumele ce se oferă factorilor de decizie pentru promovarea intereselor comunității LGBT pe teritoriul țării noastre (ca de ex. legea antidiscriminare)?  Eu vreau să cred că guvernanții noștri nu se “compromit” cu astfel de “cadouri” și vor da dovadă de suficient discernămînt, pentru a asigura un viitor decent generației în creștere.