Apa vie

Povestea aceasta ncepe n anul 1939, n plin razboi, cnd Parisul era prsit de tot mai muli locuitori. Printre acetia se numra i inginerul Marcel Violet care s-a stabilit n apropierea localitii Etampes. Aici a observat c dup ploile cu tunete i fulgere, plantele din grdina lui creteau mai repede dect atunci cnd ploile lipseau, cu toate c le uda din belug.Mai mult, el a observat c animalele preferauAPAde ploaie n locul celei de la robinet. Fire analitic, s-a ntrebat de ce i a nceput s caute rspunsuri. A ajuns la concluzia c singura explicaie o reprezint componenta fizic a apei, deci ncrctura sa electric.

Apa vie

El face diverse experiene i i administreaz ap de ploaie ca remediu pentru un infarct miocardic. n 1942 avea 53 de ani i timp de 4 luni a but cte 1 litru/zi. Controlul ce a urmat a demonstrat vindecarea deplin. Ba mai mult, modificrile pe care le avea la aort au disprut, procesul de mbtrnire a fost stopat, nu a mai cunoscut oboseala fizic i psihic, iar pe un test la 75 de ani, privind reflexele vizuale i auditive, a obtinut rezultate ce-l clasau n procentul de 20% specific tinerilor sub 20 de ani.

Din experiena acumulat n perioada cnd fcea cercetri mpreun cu specialitii Seciei Tehnice a Armatei n legatura cu reaciile culturilor microbiene expuse diferitelor culori ale spectrului i-a venit ideea realizrii unui dispozitiv de producere a apei de ploaie artificiale pe care a numit-oAPAMarcel Violet, cu care a tratat, cu mult succes, numeroase boli.

Pentru fabricare a folosit un condensator cu cear de albine (12,5cm/12,5cm/9cm) branat la reeaua de curent alternativ (reeaua servindu-i ca anten de recepie) pentru a capta undele biologice. ntreAPAcare va absorbi radiaiile i anten este plasat condensatorul, el insui legat la unul sau mai multi electrozi care plonjeaz nAPAde tratat. La conectarea electric,APAse ncrca cu energie.

Controale repetate i demonstrez cAPAsupus aciunii acestei radiaii capt proprieti noi. Aceste radiaii constituie o component a energiei vitale.

Lucrnd n continuare, a demonstrat c aciunea apei pe animalele i plantele nu produce mutaii genetice, acestea au atins uneori dublul vrstei normale. Injeciile cu virusuri au avut ca urmare formarea unui mic chist la locul nepturii, care ulterior s-a resorbit. Animalele folosite n experiment au avut posibilitatea de a alege ntreAPAtratat i cea de la robinet i au ales-o pe prima. S-a trecut la testri n spitale, coli, ferme, peste tot rezultatele au fost entuziasmante. Aceste rezultate ar fi trebuit s revoluioneze terapeutica, biologia n ansamblul ei.

Marcel Violet a trait 87 de ani i a lucrat n laboratoarele sale pana n ultima clipa.

Apa vie

Gheorghe Lucaci, principalul realizator al apei vii romneti, destinuie c a lucrat la aceast invenie 20 de ani, n ultimii ani de cercetare colabornd i cu prof. dr. I. Mnzatu, cu care a i obinut brevetul de inventator. Conform brevetului, ’’APAvie’’ (sauAPAbiologic) i “APAmoart” (sauAPAantagonic) se deosebesc de apele obinuite prin suprapunerea acestora unui lan de separri sub aciunea a dou cmpuri electromagnetice i a unui cmp ultrasonor.

n urma acestui pocesse obin 3 tipuri de ape cu caractere extreme:

– o ap cu activitate biologic att de intens nct se poate contamina din aer i poate dezvolta o mas vie bacteriano-vegetal care duce la autosufocare; o pictur din aceast ap pus nAPAobinuit pulseaz ca o inim, frecvena pulsaiei fiind dependent de temperatur. Fierbe la 1050C i nghea mult sub 00C, are pH-ul de 7,7 i se rotete spre stnga (levogir).

Specificul structurii moleculelor de ap vie este asimetria dat de infurarea lor n spiral, avnd atomii de oxigen n linie i cei de hidrogen n spiral. Este considerat generator-rezonator n legatur cu cmpul fundamental energetic-informaional.

Determin o ncolire a seminelor incredibil de rapid, dar planta este sufocat de marea mas vegetal ce se formeaz. De asemenea ajut la vindecarea rapid a plgilor. n cadrul experienelor efectuate, un petior a trit 62 de zile fr hran i fr oxigenarea apei.

– o ap antagonic ce poate fi utilizat ca bactericid i citostatic antitumoral. Are pH-ul 5,5 i este dextrogir.

– o ap neutr care constituie cea mai mare parte din volum.

Pentru uz medical se fac amestecuri n diverse proporii din fiecare ap.

Un mijloc simplu de obinere a apei vii/moarte este electroliza n urma creia rezult ap alcalin i ap acid. Datorit proprietilor sale,APAalcalin a primit numele de ap vie iarAPAacid a primit numele de ap moart.

n anul 1992, rusul Dimitri Osipovici Kratov din Sevastopol, tehnician, presat de starea sntii sale (internat ntr-o clinic de urologie cu insuficien renal i adenom de prostat) a realizat un aparat de electroliz a apei. Tratamentul pe care i l-a aplicat a fost de cte ½ pahar cu ap/zi timp de trei zile naintea meselor principale. Examenele medicale au concluzionat c intervenia chirurgical programat nu mai era necesar !

Funcie de timpul de electroliz, pH-ul apei alcaline ajunge la 10-11 i se menine cteva ore, dup care scade la 7, iar al celei acide ajunge la 2-2,5 meninndu-se neschimbat timp ndelungat.

sursa: EnergoBiologie

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares