Islamiștii vor să impună Sharia (legea islamică) în zonele problemă din Londra. Un grup de islamiști a împânzit capitala Marii Britanii cu postere în care anunță că locuitorii trebuie să se supună regulilor islamice care se vor aplica în zonele respective. Modul în care se respectă tradițiile va fi verificat de patrule speciale.

Islamiștii încearcă de mult să introducă Sharia în Marea Britanie. În primăvară au încercat chiar să atragă atenția autorităților prin manifestații pe străzile Londrei.

Acum, stațiile de autobuz și stâlpii de iluminat din câteva cartiere unde violența și consumul de droguri sunt frecvente, s-au umplut de afișe care explică regulile Sharia: fără jocuri de noroc, alcool, țigări și droguri, fără muzică și chiar fără tocuri. Este cea mai bună modalitate de a lupta cu beția, prostituția și stilul de viață decadent din orașele britanice, conform mișcării Islam4UK, autoarea posterelor.

“În toată țara sunt mii de oameni dispuși să facă parte din patrulele care să vegheze la respectarea Shariei și să răspândească zeci de mii de afișe”, susține liderul mișcării Islam4UK, clericul Anjem Choudary, citat de „Daily Mail”. Este vorba de același personaj care a declarat recent că președintele american Barack Obama trebuie să îmbrățișeze Islamul, altfel va suporta consecințele.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares