Psihologul care îl va trata pe Doru Iuga de homosexualitate: “Cred că a fost tentat cu bani în adolescență”

OTV-istul Doru Iuga, aflat după gratii pentru sex cu minori, are toate șansele să se “vindece” de homosexualitate. Psihologul care se va ocupa de tratarea acestuia a declarat reporterilor CANCAN că într-un an de zile nu numai că Iuga se va simți atras de femei, ci viața lui se va schimba atât de mult încât se va putea însura.

Pocăit. Doru Iuga  este gata să renunțe la apucăturile  homosexuale în schimbul libertății

Pocăit. Doru Iuga este gata să renunțe la apucăturile homosexuale în schimbul libertății

Psihologul Niculina Ciupercă a acceptat să-l trateze pe Doru Iuga, după ce acesta s-a înscris în programul “Speranță și Vindecare pentru Homosexuali”, în încercarea de a obține eliberarea din arestul preventiv. “Există tehnici care chiar funcționează. În trei ani de când particip la acest program, am reușit să recuperez 50 de homosexuali. Cu o parte din ei am ținut legătura, unii s-au căsătorit, iar alții au prietene”, ne-a dezvăluit psihologul, care susține că homosexualitatea este, de cele mai multe ori, dobândită de la cei din jur și în foarte puține cazuri are o cauză genetică. “Nu am vorbit încă cu Doru Iuga, dar, dacă vrea, într-un an de zile s-ar putea însura cu o femeie. Nu-i cunosc experiențele personale și antecedentele familiale, însă s-ar putea încadra într-o așa-zisă schemă clasică. Cred că Doru Iuga a fost tentat cu bani în adolescență în schimbul unor relații homosexuale, iar apoi să fi urcat în același mod pe scara socială sau chiar să fi fost șantajat să continue aceste practici sexuale cu dezvăluirea lor”, ne-a mai declarat specialistul la care Doru Iuga va ajunge numai dacă judecătorii vor fi de acord cu eliberarea lui din arest.
Consiliat în arest

Performanță.  Psihologul Niculina Ciupercă a reușit să “recupereze” 50
de homosexuali

Performanță. Psihologul Niculina Ciupercă a reușit să “recupereze” 50 de homosexuali

Psihoterapia lui Doru Iuga va avea loc, cel mai probabil, în arest, deși condițiile pentru consilierea psihologică sunt improprii. Întrucât recursul lui Doru Iuga la prelungirea mandatului de arestare a fost respins vineri de magistrații Tribunalului București, avocații OTV-istului vor solicita aprobări pentru ca întâlnirile cu psihologul să aibă loc în detenție, într-un cadru privat. Doru Iuga le-a cerut magistraților să-l pună în libertate, spunând că este pregătit să apeleze la sprijinul unui ONG, în încercarea de a scăpa de acest comportament sexual deviant. 

Sursa: CanCan
CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares