Primite de la cititori :))

Contradicții flagrante, găsite de cititori în site-ul yogaesoteric.net:

În articolul Neantul ce se ascunde sub aparența vidului sau tragica și evidenta condiție actuală a fostului instructor yoga Claudiu Trandafir (II), se susține:

De altfel, așa se face în cadrul acestei școli de yoga (MISA), unde, după cum se știe, cursurile pentru formarea instructorilor sunt gratuite și în plus există un număr considerabil de persoane care participă la cursurile săptămânale de yoga într-un mod gratuit (de ordinul sutelor) pe baza gratuităților ce se acordă în fiecare an tuturor acelora care aspiră să participe la cursurile acestei școli și care în mod real nu au posibilitatea să plătească nici măcar o astfel de taxă redusă de participare. Tot așa se prezintă lucrurile și în cadrul taberelor yoghine de vacanță, unde în fiecare an participă în mod gratuit, peste 1.000 de persoane care nu au posibilități materiale care le-ar permite să participe la o astfel de tabără și în plus multe dintre acestea au asigurată, totodată, cazarea și masa în mod gratuit.

În schimb, în anunțul privind gratuitățile de tabără (pe același site), cele ”peste 1.000 de persoane” care ”în fiecare an participă în mod gratuit”, se transformă în… doar 14 persoane, așa cum reiese din anunțul intitulat pompos GRATUITĂȚI pentru TABĂRA SPIRITUALĂ YOGHINĂ de VACANȚß COSTINEȘTI 2011:

În cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanț㟠de la Costinești (1 august-4 septembrie 2011) se va oferi gratuitate totală (la taxa de participare, cazare și masă) pentru 14 persoane (7 femei și 7 bărbați) care sunt la cursurile noastre de yoga și care au o situație materială foarte dificilă (sunt șomeri, pensionari etc.). 

Cei interesați sunt rugați să se înscrie printr-o cerere care va fi trimisă prin instructor la Bibliotecă până miercuri 13 iulie 2011. La această cerere se vor anexa documentele care atestă situația materială dificilă a persoanei respective.
Atenție! După data de 13 iulie 2011 nu se mai primesc cereri.
Cele 14 gratuități vor fi oferite prin tragere la sorți. Prin acest gest creștinesc, organizatorii Taberei spirituale yoghine de vacanț㟠Costinești 2011 vor să ofere celor ce vor fi aleși în urma tragerii la sorți posibilitatea de a participa la activitățile spirituale care vor fi realizate în această tabără. 
Organizatorii Taberei spirituale yoghine de vacanț㟠Costinești 2011 își rezervă dreptul de a verifica corectitudinea declarațiilor privind situația materială dificilă a celor care se vor înscrie.

yogaesoteric
24 iunie 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *