Randi Zuckerberg, responsabil cu marketingul reelei sociale i sor a fondatorului Facebook, susine c oamenii se comport mai bine atunci cnd numele lor adevrat este vizibil.

De ce anonimatul n Internet trebuie s dispar lifeRandi Zuckerberg

“Cred c persoanele se ascund nanonimati au ideea c pot spune orice le trece prin cap, n spatele acestei pori nchise”, spune efaFacebook.

Randisusine, potrivit Rador, c desfiinareaanonimatului ar ajuta la combaterea hruirii digitale i aspam-ului. nFacebook, dei se solicit numele real, se poate ca cineva s se afieze, dup cum dovedesc conturile, cu nume de mascote sau chiar ca adevrai promotori despam-uri.

O companie care a luat deja msuri n acest sens esteGooglen noua sareea social.Google+nu dorete ca membrii si s se identifice cu pseudonime sau nume inventate. Vrea s aib profilurile lor adevrate i a nceput s tearg conturile unde detecteaz c numele folosit la identificarea respectivului membru nu este adevrat. Totui, aceast politic este plin de probleme iGooglensi a deschis o pagin de reclamaii.

Unul din cazurile cele mai frecvente este atunci cnd persoana utilizeaz diminutivul din familie, n loc de numele nregistrat n documentele oficiale. n pagina sa de reclamaii,Googlensi d un exemplu de greeal proprie. Ar fi cazul cui se numete Charles Jones dar folosete Chuk Jones sau Junior Jones.Googleadmite c aceast identificare ar trebui s fie acceptabil.

Sursa: Ziua Veche

Comentariu rapcea.ro: e de prisos s amintim c autoarea comentariului (donșoara din poz), este la fel de evreic precum proprietarii feisbucului… o fi vre-o coincidenț ?!

Amintind și faptul c același sait de socializare a luat și premiul (neoficial) pentru cel mai bun instrument de culegere a datelor cu caracter personal al utilizatorilor (practic, i-au determinat pe unii fraieri s și fac singuri rapoartele de activitate: unde și cu cine se ntalnesc, ce preferințe au, fotografii personale, etc, etc.), e curat obrznicie (primit fr nici o emoție de goimii splați pe creier care se apr cu imbecila fraz: da s m urmreasc, ce !? am ceva de ascuns !?) s ne mai minunm c se dorește indetificarea și acelui procent de 0,0001% utilizatori de feisbuc ce doresc s rmn anonimi… știu ei de ce…

Dar asta este noul trend: NU EȘTI PE FEISBUC, NU EXIȘTI ! Stai s vezi cnd ne vor bga cipurile n mnuț, de nu te mai poți loga fr ele la nici un net ! La americani, deja s-a dat legea, urmeaz s o pun de la anul n aplicare (le dau americanilor carduri personale de acces pe internet).

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.