Nu se lasă ! Noua Ordine Mondială își continuă agenda criminală de reducere cu orice preț a populației planetei: avorturi și sterilizare.

Contracepție definitivă pentru femei, fără operație

O nouă metodă de contracepție definitivă pentru femei, mai puțin invazivă decât cea clasică și mai sigură e disponibilă în Marea Britanie.

Rata de eșec a unei astfel de proceduri e de 1 la 1.000, ca și în cazul contracepției definitive la bărbați (vasectomia). Principalul dezavantaj este faptul că procedeul e ireversibil.

Până de curând contracepția definitivă la femei însemna legarea trompelor, sub anestezie, cu spitalizare. După operație, există risc de 1 din 200 ca femeia să rămână gravidă, iar sarcina poate fi în afara uterului.
Comentariu rapcea.ro: acest articol a apărut astăzi în Evenimentul Zilei, Libertatea și pe HotNews. Treaba e prezentată drept o nouă descoperire a științei, o chestie care le ajută pe femei să scape de ”povara” și ”grija” propriei fertilități, îngăduindu-le să se bucure nestingherite de propiul sex, fără teama de a rămâne gravide. Câtă fățărnicie ! Au găsit un nou nume STERILIZĂRII, mai aceptabil: CONTRACEPȚIE DEFINITIVĂ !
Parcă văd deja cum tinerele prostuțe fac coadă la cabinetele medicale pentru a fi sterilizate benevol, ÎN NUMELE CONTRACEPȚIEI ! Să renunți la darul procreerii, cu care Dumnezeu te-a înzestrat, doar pentru a te bucura nestingherit de plăcerile sexuale, denotă o lipsă a dimensiunii sufletești, umane chiar, în favoarea naturii animalice. Când văd asemenea CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII, ce se petrec SUB OCHII NOȘTRII, tind să dau dreptate celor de la MISA și să devin apostol al continenței sexuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *