Contracepie definitiv pentru femei, fr operaie

O nou metod de contracepie definitiv pentru femei, mai puin invaziv dect cea clasic i mai sigur e disponibil n Marea Britanie.

Rata de eec a unei astfel de proceduri e de 1 la 1.000, ca i n cazul contracepiei definitive la brbai (vasectomia). Principalul dezavantaj este faptul c procedeul e ireversibil.

Pn de curnd contracepia definitiv la femei nsemna legarea trompelor, sub anestezie, cu spitalizare. Dup operaie, exist risc de 1 din 200 ca femeia s rmn gravid, iar sarcina poate fi n afara uterului.
Comentariu rapcea.ro: acest articol a aprut astzi n Evenimentul Zilei, Libertatea și pe HotNews. Treaba e prezentat drept o nou descoperire a științei, o chestie care le ajut pe femei s scape de ”povara” și ”grija” propriei fertilitți, ngduindu-le s se bucure nestingherite de propiul sex, fr teama de a rmne gravide. Ct fțrnicie ! Au gsit un nou nume STERILIZRII, mai aceptabil: CONTRACEPȚIE DEFINITIV !
Parc vd deja cum tinerele prostuțe fac coad la cabinetele medicale pentru a fi sterilizate benevol, N NUMELE CONTRACEPȚIEI ! S renunți la darul procreerii, cu care Dumnezeu te-a nzestrat, doar pentru a te bucura nestingherit de plcerile sexuale, denot o lips a dimensiunii sufletești, umane chiar, n favoarea naturii animalice. Cnd vd asemenea CRIME MPOTRIVA UMANITȚII, ce se petrec SUB OCHII NOȘTRII, tind s dau dreptate celor de la MISA și s devin apostol al continenței sexuale.
,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *