Spuneam narticolul precedentc Dr. Patrick Flanagan a fost colaboratorul lui Henri Coand. Flanagan a primit rezultatele cercetrilor de-o via ale savantului romn privind apa vie sau apa hunza, de fapt apa care se gsete n cele cinci regiuni descoperite i studiate de Dr. Coand, regiuni n care populaiile triesc peste 100 de ani i nu se mbolnvesc.
Henri Coand i-a nmnat aceste rezultate la puin timp dup mplinirea vrstei de 80 de ani, cnd era nc n form fizic foarte bun, cu condiia ca s continue cercetrile pentru a descoperi un mod a produce ap cu caliti similare celei din aceste cinci regiuni.

Dr. Flanagan i-a nceput astfel cercetrile care aveau s dureze 30 de ani.
El a fcut tot felul de experimente la nceput, a folosit cmpuri energetice n ncercarea de a produce o ap cu aceleai caracteristici anormale. Ba chiar a reuit s produc o astfel de ap, ns problema era c imediat ce apa era micat aceasta i pierdea caracteristicile, redevenind ap normal. Spre deosebire de aceasta, apa hunza, veche de 40 de ani, putea fi fiart, scuturat sau ngheat fr a-i pierde proprietile.

Tot Henri Coand i-a lsat o fiol cu ap hunza, veche de peste 40 de ani, obinut n timpul cltoriei sale n ara Hunzilor, lucru care pe vremea aceea, adic pe la nceputul sec. XX, nu era deloc uor. Expediia dura n mod normal luni de zile, iar primejdiile erau foarte mari.

ntrebarea care-l chinuia pe Dr. Flanagan era: de ce apa hunza i pstra proprietile?

n cele din urm el a descoperit n aceast ap nite particule dintr-un mineral, particule de dimensiuni foarte mici, de aproximativ 5 nanometri, adic de 2000 de ori mai mici dect o globul roie. Aceste particule au un potenial electric foarte ridicat, numit potenial Zeta, fiind mprtiate n toat apa hunza, sau apa vie, atrgnd moleculele de ap.

De ce atrag aceste particule de mineral moleculele de ap?

Pentru c moleculele de ap sunt polare. n molecula de ap exist o parte oxigen i dou pri hidrogen care-i mpart electronii. Partea cu oxigenul are ncrctur electric negativ, iar partea cu hidrogenul este ncrcat pozitiv. Forma spaial este cea de tetraedru. Elipsa, care se formeaz din punct de vedere electric, este practic ntr-o parte negativ, iar n cealalt este pozitiv. Aadar, avem o molecul polar.

Particulele de mineral din apa hunza sunt ncrcate negativ, motiv pentru care acestea atrag hidrogenul, care ncrcat pozitiv. Astfel se creeaz o structur cristalin fluid.

Potrivit cercetrilor din domeniul rezonanei fluido-magnetice, apa din celule i din jurul celulelor prezint o structur cristalin elevat. Apa normal pe care o bem de a robinet nu are o structur, este o ap amorf. Pentru a o putea folosi organismul trebuie s o prelucreze i s-o transforme n biologic sau “ap vie”, care are structur cristalin.

Apa hunza are deja aceast structur, ceea ce nseamn c atunci cnd o beau oamenii beau ap vie, ap biologic, cu toate caracteristicile de care organismul are nevoie, fr a mai trebui s o prelucreze. Rezultatul este c organismul economisete energie care poate fi folosit n alte scopuri.

Apa obinuit are tensiunea superficial de 73 dyn/cm. Apa formeaz la suprafa o pelicul, sau “pojghi”, iar fora necesar pentru a o neutraliza se msoar n dyn/cm. Cu ct tensiunea superficial (TS) este mai mic, cu att apa este mai “ud”.

Celulele noastre necesit o ap cu tensiunea superficial de 45 dyn/cm. Motivul pentru care are nevoie de ap cu o astfel de tensiune superficial este acela c celula are o membran lipoproteic, adic este format din grsimi (acizi grai) i proteine.

Apa nu numai c hidrateaz celula, dar este n acelai timp i mijlocul de transport n dou sensuri: introduce substane nutritive n celul i scoate din ea substane reziduale.

Dar dac tensiunea superficial a apei nu este de 45 dyn/cm, atunci apa nu poate trece de membrana lipoproteic i, ca urmare, schimburile, ca i hidratarea, nu pot avea loc.

Produsul rezultat n urma cercetrilor Dr. Patrick Flanagan se numeteMicrohidrina(sau Cristal Energy) i, printre altele, face ca apa s aib aceast tensiune superficial esenial pentru a putea trece de perete celulei i a realiza hidratarea i schimbul n ambele sensuri de substane, lucru care este esenial pentru via i sntate.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *