Noua Dreaptă protestează împotriva clanurilor țigănești
Organizația Noua Dreaptă Timișoara

Noua Dreaptă ia atitudine și îi cheamă pe timișoreni la un miting de protest împotriva clanurilor țigănești din oraș.

Mitingul va avea loc sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 09:30, în fața Facultății de Medicină din Timișoara, iar timișorenii sunt chemați să participe la „Marșul Noii Drepte Împotriva Clanurilor Țigănești și Mafiei Imobiliare!”.

Într-o țară în care nedreptatea a devenit lege, vă chemăm să ne unim și să ne ridicăm împotriva ei! Într-o țară în care corupția a devenit atotstăpânitoare, adresăm un apel tuturor oamenilor cinstiți și muncitori să se solidarizeze împotriva oligarhiilor mafiote! Într-un oraș în care o minoritate își terorizează vecinii, bate oamenii pe stradă, sfidează legea și profită de slăbiciunile autorităților și instituțiilor abilitate pentru respectarea legii și ordinii, vă chemăm să ne unim forțele și vocile pentru reinstaurarea normalității!”, transmite Noua Dreaptă Timișoara printr-un comunicat de presă.

Nu se poate ca legea să fie nemiloasă față de oamenii care trăiesc din sudoare frunții lor și mută față de clanurile țigănești interlope! Nu se poate ca statul să-și bată joc de toți cetățenii onești și să tolereze vandalismele unei minorități sfidătoare! Nu se poate ca oameni care nu au muncit o secundă în viața lor să aibe case și mașini de sute de mii de euro, iar profesorii, medicii, muncitorii și  țăranii români să fie muritori de foame în propria țară! Nu se poate ca poporul român să fie călcat în picioare la el acasă, fie că e vorba de Timișoara sau orice alt oraș!”, completează cei de la Noua Dreaptă.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares