Noua Dreapt protesteaz mpotriva clanurilor igneti
Organizaia Noua Dreapt Timioara

Noua Dreapt ia atitudine i i cheam pe timioreni la un miting de protest mpotriva clanurilor igneti din ora.

Mitingul va avea loc smbt, 3 septembrie, de la ora 09:30, n faa Facultții de Medicin din Timișoara, iar timiorenii sunt chemai s participe la „Marul Noii Drepte mpotriva Clanurilor igneti i Mafiei Imobiliare!”.

ntr-o ar n care nedreptatea a devenit lege, v chemm s ne unim și s ne ridicm mpotriva ei! ntr-o ar n care corupia a devenit atotstpnitoare, adresm un apel tuturor oamenilor cinstii i muncitori s se solidarizeze mpotriva oligarhiilor mafiote! ntr-un ora n care o minoritate i terorizeaz vecinii, bate oamenii pe strad, sfideaz legea i profit de slbiciunile autoritilor i instituiilor abilitate pentru respectarea legii i ordinii, v chemm s ne unim forele i vocile pentru reinstaurarea normalitii!”, transmite Noua Dreapt Timioara printr-un comunicat de pres.

Nu se poate ca legea s fie nemiloas fa de oamenii care triesc din sudoare frunii lor i mut fa de clanurile igneti interlope! Nu se poate ca statul s-i bat joc de toi cetenii oneti i s tolereze vandalismele unei minoritți sfidtoare! Nu se poate ca oameni care nu au muncit o secund n viaa lor s aibe case i maini de sute de mii de euro, iar profesorii, medicii, muncitorii i ranii romni s fie muritori de foame n propria ar! Nu se poate ca poporul romn s fie clcat n picioare la el acas, fie c e vorba de Timișoara sau orice alt ora!”, completeaz cei de la Noua Dreapt.

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *