In acest material, voi prezenta cateva lucruri pe care am uitat sa le amintesc in ultimul articol si voi prezenta niste informatii pe care le-am primit in ultimul timp.

In primul rand trebuie sa spun ca am uitat sa amintesc si lucrurile placute pe care le-am trait in week-end-ul in care am participat la spirala de hiatus. O puternica impresie mi-a produs-o muzica de spirala, care a fost absolut fantastica. Am trait o placere deosebita ascultand o muzica de calitate, din care peste jumatate erau rafinate ritmuri de tango. Asa cum spuneam cu cateva luni in urma, am facut o pasiune din tango-ul argentinian si m-am inscris la un curs de tango. La acel moment nu stiam ca e posibil sa imi fac pregatirea pentru stramutarea definitiva in tara de origine a tango-ului, Argentina, in situatia in care as ramane la cursul de yoga, chiar si atunci cand Grig va fi condamnat penal, definitiv si irevocabil in Romania. In acest caz, vom fi probabil cu totii nevoiti sa il urmam in insorita Argentina, cu catel si purcel, stiut fiind faptul ca, „deloc intamplator”, aceasta tara urmeaza sa preia misiunea spirituala planetara a Romaniei, pe care nevrednicul popor roman o va pierde, asa cum si evreii au pierdut atunci cand l-au crucificat pe Iisus. Bineinteles ca pogorarea din absolutul justitiei romanesti se va realiza intr-o tara ce nu are tratat de extradare cu Romania. Ati ghicit care, nu? Evident este vorba despre Argentina. Ma si imaginez cutreierand miile de sali de milonga din Buenos Aires, capitala internationala a tango-ului, valsand duios cu un brat de afise ce prevestesc iminenta deschidere a cursului de tantra-tango-yoga, concepute pe structura eterogena a populatiei Argentinei (italieni, spanioli, nemti)

Cu atat mai mult cu cat se intetesc zvonurile despre construirea de catre Misa, in Argentina, a unor ashramuri trainice (unii le-ar numi chiar buncare), unde sa facem fata, spate si lateral, terifiantului 2012, cand zice-se ca va veni sfarsitul lumii. Nu stiu daca dupa aceasta revelatie (sau devoalare) voi mai fi primit in arca lui Grig, din Argentina. Probabil ca locul meu va fi luat de vreo pereche de serpisori lingusitori. Meditand asupra conditiei mele efemere pe aceasta lume, mai ca as prefera sa parasesc aceasta lume impreuna cu toti cei dragi mie, daca si cand va hotari Dumnezeu acest lucru, decat sa supravietuiesc unui cataclism planetar, alaturi de unele persoane care imi displac in mod profund (specimene din fauna Cojocarilor si Stoianilor, cu care nu ma vad impartind aceeasi Satya Yuga).

Revenind la tangourile din spirala, misterul lor a fost lamurit in momentul in care presa din zilele urmatoare a exhibat din nou apucaturile neo-tantrice ale unora din Misa, oplositi prin Argentina. Astfel, secretul locatiei lui Gregorian Bivolaru, atat de bine pazit, devine accesibil oricarui ascultator atent, care intelege semnificatia nostalgiei flasnetutei lui Indra, sau muzicalitatea romantica a tangoului argentinian.

Impresia placuta lasata de muzica de la spirala, mi-a fost retezata scurt de stirile cu povestea argentiniana, fapt care m-a determinat atunci cand am fost solicitat de presa, (in speta postul ProTv), sa iau atitudine, condamnand in numele tuturor celorlalti cursanti yoga de la Misa, toate acele practici aberante care nu ne reprezinta. Spre amaraciunea mea, s-a dovedit inca o data ca nu masoneria sau rauvoitorii progonesc pe nedrept Misa, ci ea se condamna singura, in orice tara in care merge (fie ca e vorba de Romania, Danemarca, India si acum Argentina) prin comportamentele ce contravin moralei si bunului simt.

Tot la capitolul lucruri bune, as include si reactia majoritatii care m-au salutat in acest week-end, dintre care cea mai mare parte (cu prea putine si insignifiante exceptii) m-au felicitat pentru articolele mele. Am inteles astfel ca multi imi impartasesc opinia si nu se simt reprezentati de pornoslacurile si exhibitionismul promovate cu asiduitate de varfurile Misa. Am aflat dupa cateva zile de la spirala ca totusi conferinta despre bunul simt si exemplele concrete de incalcare e regulii de aur a bunului simt a fost difuzata in zilele urmatoare, in doua parti chiar. Voi oferi acum cateva citate semnificative din intelepciunea populara romaneasca, pe care daca Grig le-ar fi respectat, nu ar mai fi scazut (si cu aceasta ocazie) inca un pic in ochii mei cat si ai altora

- daca taceai, intelept ramaneai

- a fost intelept, pana a deschis gura

- paru albit nu inseamna neaparat intelepciune

Am primit de la un cititor al blogului inregistrarea integrala a celor 2 parti ale conferintei, iar audierea acestora m-a umplut de compasiune fata de nivelul “elevat” al discutiilor dar si a celui care le-a provocat. O scoala in care dupa 20 de ani de la inceputurile ei, se mai pune problema nerespectarii unor regului de conduite impuse atat de normele sociale cat si de cele yoghine (cum este banala porunca de a nu fura) ajunge sa te puna pe ganduri, si chiar te face sa te intrebi daca nu sunt aplicabile si aici cuvintele din intelecpinea populara: “pestele de la cap se impute” (si de la coada se curate), “spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti”, “aschia nu sare departe de trunchi”, “cum e turcu, si pistolu” si bonus, una inventata de mine: “la asa maestru, asa discipoli”.

Imi revine in minte relatarea unui fost cursant apropiat al lui Grig, care imi povestea cum Grig i-a “initiat” pe cei care au adus cu avionul primul diplomat cu bani din Japonia, in tainele disimularii teancurilor de dolari in captuseala diplomatului, despre cum erau invatati sa plaseze teancurile de dolari cu firul metallic de control exact dedesubtul armaturii metalice a diplomatului. Marturisesc ca ingeniozitatea metodei m-a lasat si pe mine mut de uimire si mi-a intarit convingerea ca, in materie de minciuna, manipulare si ipocrizie, sunt unii din Misa care pot da cu usurinta lectii masoneriei, mafiei rusesti si yakuzei la un loc.

Va las in continuare in compania a sase ore de timp pierdut, ce rivalizeaza cu sedintele de partid in care secretarul general al partidului conduce sesiunile de demascare critica si auto-critica (bineinteles ultima dintre ele nu i se aplica niciodata lui):

Watch Conferinț despre Bunul Simț – Partea 1-a in Entertainment|View More Free Videos Online at Veoh.com


Watch Conferinț despre Bunul Simț – Partea 2-a in Educational & How-To|View More Free Videos Online at Veoh.com

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer