dusmani 300x113 Gluma Turco Israeliana se îngroașă noua ordine mondialaIsraelul a elaborat  un plan de măsuri pe care le va întreprinde ca răspuns la asaltul diplomatic turcesc împotriva Israel.

În ultimele zile în presa turcrască s-a “scurs” informația despre “Planul Barbarosa” conform căruia flota turcă ar intenționa să disloce în apropierea coastelor Israielului mai multe nave militare maritime. Deasemenea pentru susținerea navelor maritime vor fi folosite doua baze aeriene din vestul țării dotate cu cele mai moderne aparate de zbor ale Forțelor Aieriene Turcești.

Toate astea nu ar prea fi luate în seamă de statul sionist dacă Recep Tayyip Erdogan (Prim ministrul Turciei) nu ar fi promis că pe viitor convoaiele umanitare destinate Sectorului Gaza vor fie însoțite de flota militară turcă.  În două cuvinte dacă sioniștii vor dori să mențină blocada Gazei vor fi nevoiți să atace flota militară turcă. Cea ce va duce la un conflict militar inevitabil între sioniști și musulmani.

Acest scenariu nu prea este favorabil Israelului, care  a hotărât să  răspundă turcilor în maniera sa obișnuită, adică să lovească în cele mai dureroase locuri. În timpul apropiatei vizite a ministrului de externe sionist Avigdor Liberman în SUA,  acesta are de gând să se întâlnească cu liderii lobby-ului armean în Congresul SUA și să se înteleagă în privința acțiunilor comune.

Ce ar însemna pentru Turcia colaborarea între cele mai puternice doua lobby-uri din USA  ne dăm bine seama. Congresmenii americani sunt în stare să recunoască genocidul armenilor în Turcia, să declarare Muntele Ararat teritoru ocupat, să impună interdicții de vânzare a armamentului modern către Ankara, sancțiuni contra companiilor și băncilor turcesti … și multe alte “bucurii”.

Și aceasta nu e tot, Liberman a mai amenințat că Israelul este gata să “susțină în toate sferele posibile” pe cei mai crunți dușmani ai Turciei, adică separatiștii kurzi. Dacă nordul Irakului va fi ticsit cu armament israelian și instructori militari, turcii vor uita ce înseamnă liniștea, militarii turci și așa nu prea reușesc să țină situația sub control.

Și acestea sunt doar planurile preliminare ale regimului sionist, care știm bine dispune de o mare influență financiară și mediatică în lume. În ultima instanță sionistii pot face uz și de arma nucleară (pe care oficial nu o dețin).

Deci dacă Turcia nu va pleca capul, scenariul conflictului va fi din ce în ce mai interesant.

Sursa: AntiMedia

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer