După cum cred că ați aflat, pe data de 20 septembrie autoritatea palestiniană va supune atenției Organizației Națiunilor Unite solicitarea recunoașterii Statului Palestinian la ONU, cu drepturi depline. Asta va însemna că ori de câte ori jidanii vor avea poftă să mai ocupe un petec de pământ palestinian, să omoare civili aruncându-le bombe în cap sau să ucidă țărani palestinieni pentru a le fura pământurile, se vor putea trezi cu o armada internațională care să îi protejeze pe palestinieni… CEEA CE DESIGUR CĂ JIDANII ȘI SLUGILE LOR, AMERICANII, NU VOR SĂ SE ÎNTÂMPLE, conform definiției orweliene a democrației, ”egalitate, dar nu pentru căței”.

Mediatic, asistăm la o campanie jidănească furibundă împotriva recunoașterii la ONU a Stutului Palestinian.

În România, Primul Ministru al Israelului Benjamin Netanyahu a venit să ne umilească, oferindu-ne ”privilegiul” de a le strânge jidanilor gunoiul și kăkatul în Israel, în schimbul unui vot la ONU împotriva recunoașterii statului Palestinian.

Mai nou, revista Acum, lansează un nou ”sondaj de opinie” măsluit, menit să acrediteze atitudinea anti-palestiniană a românilor pentru votul din 20 septembrie, și să legitimeze astfel cumpărarea conștiințelor politicienilor români, cu dreptul de ”muncă” în Israel, pentru români. NE PIȘĂM PE EL !!! Este imoral și inuman să îți oferi votul împotriva dreptului la existență a unui popor în schimbul unor avantaje economice meschine.

Să spunem NU HOTĂRÂT MANIPULĂRII JIDĂNEȘTI. SĂ LE ARĂTĂM CĂ NU SUNTEM GOIMI, ANIMALE PROASTE, INFERIOARE, MANIPULABILE, CUM VOR EI SĂ CREADĂ CĂ SUNTEM.

Votați deci aici, în favoarea recunoașterii STATULUI PALESTINIAN la ONU:

pentru vot, dați click pe linkul de mai jos: http://www.acum.tv/sondaj/

Cum ar trebui să voteze România și Republica Moldova la ONU cu privire la recunoașterea unui stat palestinian independent?

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer