ion tcaci Guvernele SUA i Rus – pericol biologic pentru omenire opinii si analizeNu sa prea fcut mare scandal n mass-media cu privire larefuzul guvernului SUA de a nimici culturile virusului Variolei, pe care le deine n laboratoarele sale. Virusul mai este deinut i de Rui, care la fel refuza s-l nimiceasc. Vedeiaici pe scurt ce prezint Variola. Dar ntr-un cuvnt este vorba despre cel mai mare comar al omenirii. Din mediul natural virusul a fost nimicit, deoarece a fost vaccinat aproape ntreaga populaie a pmntului, odat cu dispariia virusului din natur populaia a ncetat a mai fi vaccinat.
Deci acum n lume triesc oameni care mai au imunitate la acest virus- cei vaccinati (prinii notri) i cei care nu au imunitate adic persoanele nevaccinate – generatile nscute dupa anii 80 secXX.

Problema e c guvernele SUA i Rusiei au mai pstrat acest virus n laboratoare, refuznd s-l nimiceasc. Cei ru n aceasta? Ct mai triesc cei care sunt imuni la acest virus i mai ales nc sunt fertili, problema nui chiar catastrofal. Alta va fi situaia cnd practic ntreaga populaie a globuli va fi lipsit de imunitate. Atunci doar guverenul SUA i cel Rus vor fi n stare s produc vaccinul(avnd virusul) i s vaccineze pe cei care cred ei de cuviin, dup care pot trece la rspndirea virusului, rezolvnd o “mulime de probleme globale” – suprapopulare, ncalzire global, insuficiena resurselor naturale… doar n cteva sptmni.
Ar fi un scenariu cam paranoic dac pe parcursul istoriei lor SUA i Rusia ar fi fost nite ngerai, ns tim c aceste state de la apriia lor practic nu au avut pace, scurte au fost perioadele n care USA i Rusia nu au vrsat snge de om,vezi o list cu rzboaielen care a participat SUA, iaraici una n care a participat Rusia. i aceste liste nu sunt complete!
n afar de aceasta, Variola a mai fost folosit intenionat drept arm biologic de ctre strmoii americanilor de astzi, n perioada colonizrii Americii de Nord de ctre emigranii englezi. n anul 1763, la ordinul comandantului Jeffery Amherst, colonitii au distribuit triburilor amerindiene pturi infestate cu Variola . Locuitorii btinai ai Americilor nu aveau nici un fel de imunitate natural fa de bolile aduse de europeni. n urma infamului act de genocid etnic, zeci de triburi de amerindieni au fost eradicate n totalitate, n mai puin de dou sptmni.

P.S.: Cu nebunii nu te pui

Sursa: AntiMedia

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.