ion tcaci Guvernele SUA și Rus – pericol biologic pentru omenire opinii si analizeNu sa prea făcut mare scandal în mass-media cu privire larefuzul guvernului SUA de a nimici culturile virusului Variolei, pe care le deține în laboratoarele sale. Virusul mai este deținut și de Ruși, care la fel refuza să-l nimicească.  Vedeți aici pe scurt ce prezintă Variola. Dar într-un cuvânt este vorba despre cel mai mare coșmar al omenirii. Din mediul natural virusul a fost nimicit, deoarece a fost vaccinată aproape întreaga populație a pământului, odată cu dispariția virusului din natură populația a încetat a mai fi vaccinată.
Deci acum în lume trăiesc oameni care mai au imunitate la acest virus- cei vaccinati (părinții noștri) și cei care nu au imunitate adică persoanele nevaccinate – generatile născute dupa anii 80 secXX.

Problema e că guvernele SUA și Rusiei au mai păstrat acest virus în laboratoare, refuzând să-l nimicească. Cei rău în aceasta? Cât mai trăiesc cei care sunt imuni la acest virus și mai ales încă sunt fertili, problema nui chiar catastrofală. Alta va fi situația când practic întreaga populație a globuli va fi lipsită de imunitate. Atunci doar guverenul SUA și cel Rus vor fi în stare să producă vaccinul(având virusul) și să vaccineze pe cei care cred ei de cuviință, după care pot trece la răspândirea virusului, rezolvând o “mulțime de probleme globale” – suprapopulare, încalzire globală, insuficiența resurselor naturale… doar în câteva săptămâni.
Ar fi un scenariu cam paranoic dacă pe parcursul istoriei lor SUA și Rusia ar fi fost niște îngerași, însă știm că aceste state de la apriția lor practic nu au avut pace, scurte au fost perioadele în care USA și Rusia nu au vărsat sânge de om, vezi o listă cu războaiele în care a participat SUA, iar aici una în care a participat Rusia. Și aceste liste nu sunt complete!
În afară de aceasta, Variola a mai fost folosită intenționat drept armă biologică de către strămoșii americanilor de astăzi, în perioada colonizării Americii de Nord de către emigranții englezi. În anul 1763, la ordinul comandantului Jeffery Amherst, coloniștii au distribuit triburilor amerindiene pături infestate cu Variola . Locuitorii băștinași ai Americilor nu aveau nici un fel de imunitate naturală față de bolile aduse de europeni. În urma infamului act de genocid etnic, zeci de triburi de amerindieni au fost eradicate în totalitate, în mai puțin de două săptămâni.

P.S.: Cu nebunii nu te pui

Sursa: AntiMedia

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer