Primaria Municipiului Bucuresti invita bucurestenii sa participe la evenimentele organizate cu ocazia implinirii a 552 de ani de atestare documantara a orasului.

Toate spectacolele vor fi sustinute in aer liber, iar accesul publicului va fi gratuit. Punctele fierbinti vor fiáCentrul istoric, Parcul Herastrau si Piata Constitutiei.

Startul manifestarilor va fi dat deáCentrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, CreArt,ávineri, 16 septembrie, in parcul Herastrau, unde bucurestenii sunt asteptatati de la ora 10,00 laáTargul MestesugarilorTargul Edituriloráde Carte, la expozitii de pictura si grafica.

Atmosfera va fi animata de fanfare, copiii se vor putea plimba cu trasurile, iar iubitorii de muzica vor fi invitati sa cunoasca sau sa recunoasca stelele folclorului romanesc.

Programul artistic al zilei de sambataáeste dedicat tinerilor, care vor fi atrasi in parc de interpreti si trupe renumite, iar duminica pe scena amenajata in Herastrau vor evolua orchestre, trupe si interpreti ai minoritatilor.

Centrul vechi al Bucurestiuluiáva fi animat de muzica live, acrobatii, mima, teatru de strada, spectacole cu picioroange si costume, intr-un festival dedicat promovarii turistice a orasului, denumit “Bucuresti – metropola vie”, care se va desfasura de vineri de la ora 12,00, pana duminica noaptea. Sambata, 17 septembrie ║i duminica, 18 septembrie pe strada Franceza, din Centrul Istoric, va avea loc prima Gala Folk You, de la Bucuresti.

Centrul de proiecte culturale al Municipiului Bucuresti,áArCuB, organizeaza sambata un concert extraordinar in Piata Constitutiei, unde sunt asteptati bucurestenii dornici sa asculte muzica de calitate. Pe scena vor urca peste o suta de artisti.

Va fi o combinatie intre muzica clasica si muzica pop. Participa Orchestra Nationala Radio, Big Band-ul Radio, Corul Festivalului, soprana Valentina Naforni■Ń, tenorul Marius Manea, trupa Directia 5, solistii Monica Anghel, Cornel Ilie si Lora. Invitatul special al concertului esteáBogdan Ota, tanarul pianist roman care a cucerit Norvegia dupa emisiunea „Norske talente”.

ArCuBáva anima Piata Constitutiei pe parcursul intregii zile de duminica, printr-un concert special dedicat liceenilor din Bucuresti si tuturor tinerilor care vor trece prin Capitala, de Zilele Bucurestiului.

Seara va transforma locatia in „Piata ingerilor”, printr-uná spectacol inedit adus din Franta de Compania de teatru de stradŃ Les Studios de Cirque.

Festivalul Centrului Vechi

16 – 18 Septembrie

Spectacol

16 sept

17 sept

18 sept

Tip Spectacol

Spatiul de joc

The Baad Mutha Funkas

12:00, 13:15spectacol itinerant, interactiv

itinerant peástr. Lipscani, Smardan, Sf Dumitru, Franceza, Stravopoleos

Fahrenheit


12:00, 13:15


spectacol itinerant, interactiv

itinerant pe str.áLipscani, Smardan, Sf Dumitru, Franceza, Stravopoleos

The Jacks of Frost12:00, 13:45


spectacol de strada, interactiv cu public

itinerant pe str.áLipscani, Smardan, Sf Dumitru, Franceza, Stravopoleos

The Flying Buttresses – Hodman Dodmanott and Sally Forth

12:30, 14:00

12:30, 14:00

14:15, 19:45

teatru de strada, comedie, cu papusi vorbitare, umor de situatie

itinerant pe str.áLipscani, Smardan, Sf Dumitru, Franceza, Stravopoleos

Who’s Hair Dares

18:00

á18:00


performance coafaj artistic

strada Lipscani

“Callejeras”


á15:00

12:30, 19:00, 20:30

muzica si dans (flamenco)

scena str. Lipscani

Duchamp Pilot – Concert live

20:30

á20:45


muzica live

scena str. Lipscani

Festivalul Centrului Vechi face parte din programul “Bucuresti – metropola vie”

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer