marti 20 septembrie orele 14 – Miting pentru comemorarea Holocaustului comunist la Ambasada Israelului

Marti 20 septembrie 2011 între orele 14-16, Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România (AVMR) organizează în Piața Unirii din București, vis-avis de Magazinul Unirii, pe colțul parcului Unirii dinspre Ambasada Israelului, un miting având ca scop ”comemorarea victimelor holocaustului rosu si tragerea la raspundere a evreilor comunisti implicati in represiune din perioada 1944-1989”.

 

Cu prilejul acestui miting, o delegație de protestatari se va deplasa la sediul Ambasadei Israelului pentru a depune un nou memoriu – în atenția ambasadorului Israelului, privind crimele și atrocitățile comise de evreii comuniști, în România.

Reamintim câteva date istorice de tristă amintire pentru poporul român:

28 iunie 1940 – A insemnat invadarea României de către trupele sovietice, având ca rezultat, anexarea Basarabiei, Bucovinei și a Ținutului Herța, precum și preluarea puterii locale de către evreii-comuniști.

23 august 1944 – România era “eliberată” de Armata Roșie și “ocupată” de cea mai odioasă diktatură comunistă! Trebuie să precizăm că la instalarea prin forță a comunismului, evreii au avut un rol preponderent și condamnabil din punct de vedere istoric ! Componența de peste 90% a evreilor-comuniști, printre fondatorii Partidului Comunist Român (în fapt komisari sovietici de etnie mozaică) veniți în România pe tancurile rusești, a însemnat scufundarea Țării în întunericul celor 45 de ani de teroare roșie comunistă.

Precizăm că la atât la sediul Ambasadei Israelului cât și în alte locații din București și Iași, au mai fost organizate de către diferite persoane sau ONG-uri, mitinguri privind comemorarea suferinței românești și recunoașterea Holocastului roșu, comunist.

Tot pe 20 septembrie 2011 palestinienii din România organizează în București un marș pentru susținerea recunoașterii Statului Palestinian ca stat membru ONU cu drepturi depline. Acesastă recunoaștere va proteja Palestina de agresiunile evreiești, putând da eficiență zecilor de rezoluții ONU ce au condamnat și condamnă actele de terorism și agresiunile militare de ocupație ale evreilor împotriva palestinienilor.

 

Îi invităm pe toți cei ce doresc să comemoreze Holocaustul roșu, comunist, să participe la mitingul organizat de AVMR.

 

Președinte AVMR

Ene Viorel

Contact: tel 0766.482.999

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *