Marti 20 septembrie 2011 ntre orele 14-16, Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romnia (AVMR) organizeaz n Piața Unirii din București, vis-avis de Magazinul Unirii, pe colțul parcului Unirii dinspre Ambasada Israelului, un miting avnd ca scop ”comemorarea victimelor holocaustului rosu si tragerea la raspundere a evreilor comunisti implicati in represiune din perioada 1944-1989”.

 

Cu prilejul acestui miting, o delegație de protestatari se va deplasa la sediul Ambasadei Israelului pentru a depune un nou memoriu – n atenția ambasadorului Israelului, privind crimele și atrocitțile comise de evreii comuniști, n Romnia.

Reamintim cteva date istorice de trist amintire pentru poporul romn:

28 iunie 1940 – A insemnat invadarea Romniei de ctre trupele sovietice, avnd ca rezultat, anexarea Basarabiei, Bucovinei i a inutului Hera, precum i preluarea puterii locale de ctre evreii-comuniti.

23 august 1944 – Romnia era “eliberat” de Armata Roie i “ocupat” de cea mai odioas diktatur comunist! Trebuie s precizm c la instalarea prin for a comunismului, evreii au avut un rol preponderent i condamnabil din punct de vedere istoric ! Componena de peste 90% a evreilor-comuniti, printre fondatorii Partidului Comunist Romn (n fapt komisari sovietici de etnie mozaic) venii n Romnia pe tancurile ruseti, a nsemnat scufundarea rii n ntunericul celor 45 de ani de teroare roie comunist.

Precizm c la att la sediul Ambasadei Israelului ct și n alte locații din București și Iași, au mai fost organizate de ctre diferite persoane sau ONG-uri, mitinguri privind comemorarea suferinței romnești și recunoașterea Holocastului roșu, comunist.

Tot pe 20 septembrie 2011 palestinienii din Romnia organizeaz n București un marș pentru susținerea recunoașterii Statului Palestinian ca stat membru ONU cu drepturi depline. Acesast recunoaștere va proteja Palestina de agresiunile evreiești, putnd da eficienț zecilor de rezoluții ONU ce au condamnat și condamn actele de terorism și agresiunile militare de ocupație ale evreilor mpotriva palestinienilor.

 

i invitm pe toți cei ce doresc s comemoreze Holocaustul roșu, comunist, s participe la mitingul organizat de AVMR.

 

Președinte AVMR

Ene Viorel

Contact: tel 0766.482.999

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer