Feed on
Posts
Comments

În absența lui Gregorian Bivolaru, MISA s-a transformat într-un SRL care vinde Adevărul celui care oferă mai mult !

 

 

 

 

Vă amintiți probabil episodul 2004 când cu scandalul MISA (percheziții, abuzuri la comandă politică, audieri noaptea, etc.). A urmat apoi declarația solemnă a lui Greogiran Bivolaru, în fața ashramiștilor înfrigurați de temeri, că va rămâne pe baricade să lupte în justiție și nu va părăsi barca.

Apoi, scena perucii din vama Arad, veritabilă „evadare” a la Houdini a lui Gregorian Bivolaru – nereușită ce e drept – și de un penibil neaoș dâmbovițean,.

A urmat încercarea de arestare a lui Gregorian Bivolaru, cu finalul apoteotic în care acesta era pus în libertate de providențialul (pe atunci !) avocat Dumitru Nițurad.

Pupături, promisiuni euforice, apariții televizate…

Apoi, eroul tragicomediei celor 24 de ore de reținere neurmate de arest preventiv – dispare la propriu, într-un nor de promisiuni nerespectate.

Grieg – cum îl numim noi, apropiații, reapare în Suedia, ca solicitant de azil politic, unde pe durata procedurii de azil, este deținut într-un centru special, fiind la un pas de a fi deferit justiției din România, pentru punerea în executare a mandatului european de arestare emis pe numele său. Obține azilul politic și din acel moment dispare din peisajul mediatic, comunicările cu el – chiar și ale cursanților yoga din România -  fiind făcute doar prin intermediari (oameni de „încredere”).

Ei bine, DESPRE ACEȘTI INTERMEDIARI VREAU SĂ SCRIU ASTĂZI.

Imaginea care îmi răsare spontan în minte când mă refer la ei, este cea a unor „sfinți” din categoria celor care te mănâncă până la Dumnezeu, cum spune o vorbă din popor.

Sunt acei oameni care, cât timp Grieg a fost în țară, se făceau „indispensabili” (și la propriu, și la figurat), unii dintre ei afișând o „dăruire” suspectă față de Grieg și Școala de Yoga MISA. Spun „suspectă” pentru că afișau un gen de devoțiune ostentativă și imitație papagalicească a „modelului Maestrului” de față cu Grieg, transpusă într-o supunere slugarnică la sugestiile sau indicațiile lui, care mai apoi, în lipsa Maestrului, se transforma în tiranie și despotism față de cei aflați mai prejos – pe linie ierarhică.

Acest comportament fariseic le-a și atras – în rândurile poporului yoghin de la MISA – respectivilor „sfinți” porecla generică de „VIP-uri”.

Cum recunoști un VIP de MISA !? Simplu:

El urmează exemplele proaste ale Maestrului:

– întârzie întotdeauna,

-           se lasă așteptat cu orele de către cei ce depind de el (sau sunt în subordinea lui),

-          la spirală ajunge cu 5 minute înainte de începerea ei, și cu un aer relaxat se adaugă la ultimul șir al spiralei (chiar dacă pentru yoghinul de rând regulile sunt inflexibile iar cei care au întârziat și 5 minuțele peste ora de închidere a șirurilor rămân pe margine)

-          poate să facă absențe la curs „fără număr”, că oricum „recuperează ” partea teoretică la Bibliotecă, ațipind în fața video-ului, în timp ce cursantul de rând tremură de grijă, cu biletul de motivare a absenței în mână, de teama de a nu depăși cele 5 absențe de la curs (nemotivate), și de a nu fi pus să repete anul de curs.

-          Se comportă de parcă are „permis în alb” pentru a minți cu seninătate pe oricine și oricând, conform principiului enunțat de Maestru că tantricii sunt „deasupra noțiunii de moral și imoral, ca perechi de contrarii din Manifestare”, iar scopul scuză mijloacele, căci mai bine minți cu seninătate pentru o cauză nobilă, decât ca Adevărul respectiv să provoace suferință.

-          Dezvoltă un gen de atitudine ușor aferată, un aer de superioritate „spirituală”, un for de la înălțimea căruia oferă gratis (fără să le ceară nimeni), sfaturi, sugestii sau păreri, în limbajul de lemn tipic misan, cu aerul certitudinilor absolute specific fanaticilor.

-          Știu să profite de ceilalți într-un mod „spiritual”, punând în aplicare în mod „inteligent” o largă paletă de tehnici de manipulare: începând cu banala persuasiune și terminând cu tehnici de programare neuro-lingvistică.

Astfel de ipochimene „dedicate complet practicii spirituale”, nu mai au timp și de muncă, și nici nu își mai amintesc de când nu au mai profesat o muncă cinstită, de pe urma căreia să își câștige traiul ca noi toți,  cursanții simpli, fără galoane. Majoritatea lor nu produc nimic, dar știu să câștige de pe urma muncii altora – fie că este vorba de ocupații ”nobile” precum patronarea saloanelor de masaj erotic sau studiourilor de video-chat, sau de afaceri imobiliare în care folosesc drept agenți imobiliari pe alți cursanți pe care îi plătesc cu bani puțini.

Acești „afaceriști” de duzină au preluat controlul în MISA și își exercită puterea și autoritatea în numele Maestrului, care se vede pus în postura de a nu se mai putea dispensa de ei și le înghite și acoperă toate mârșăviile.

Evident, ei pozează în continuare în discipoli model, „donează” (a se citi „cotizează”) sume generoase din câștigurile obținute din afacerile pe care le derulează prin/cu ajutorul exploataților din MISA, și astfel, lanțul slăbiciunilor se strânge în jurul Maestrului, un lanț al compromisurilor din care acesta încearcă să iasă asmuțind acești șacali unii împotriva altora, provocându-i să se pârască între ei (la el), incitându-le foamea de putere și lupta pentru supraviețuirea în pozițiile pe care le dețin. Astfel, s-a ajuns ca acești șarlatani să se înregistreze unii pe alții pe ascuns, chiar și în cele mai banale discuții, strângând probe unii împotriva altora, cu aceeași apetență pentru turnătorie pe care o regăsim în romanul lui Orwell, 1984.

De ce am scris toate astea ? Din revoltă și amărăciune. Revolta de a-mi vedea idealurile trădate, Adevărul vândut celui care se face mai „indispensabil”. Mi-am lăsat la o parte ce aveam de lucru și am scris într-o suflare aceste două pagini.

Ce mi-a provocat revolta ? Măgăria pe care acești slugoi ordinari o fac împotriva celui care le-a salvat de la pușcărie Maestrul, avocatul Dumitru Nițurad. Așa cum am scris și mai demult, după ce m-au mințit și pe mine ca să mai ajungă o dată la el, după ce au încercat să îl folosească, l-au mai și badjocorit prin articole calomnioase publicate pe site-ul yogaesoteric.

Acum, când Nițurad i-a dat în judecată iar scadența se apropie, acești ticăloșiți caută tot felul de subtrefugii la fel de ticăloase, folosind întreg arsenalul de tip mafiot de care înțeleg să uzeze „ființele spirituale” de la MISA (că nici măcar oameni nu se pot numi).

Concret, la termenul de astăzi, Dumitru Nițurad a depus o cerere de probatorii însoțită de documente, prin care – printre altele, mă nominaliza și pe mine în calitate de martor la mârșăviile acestor ticăloși.

Culmea tupeului, acești uzurpatori ce s-au înstăpânit peste MISA (conform principiului „când pisica nu-i acasă, șoarecele joacă pe masă”), au obrăznicia să mă amenințe prin vocea Președintei MISA, Gabriela Ambăruș, care totuși nu a avut nesimțirea (sau curajul) să îmi transmită direct MESAJUL, ci a făcut-o prin intermediul unui alt martor din proces, Petrică Groza, cursant vechi și membru fondator al MISA. Mai exact, mi s-a transmis că dacă accept să vin chemat ca martor în instanță de către Dumitru Nițurad, „am ales” !!! Cu alte cuvinte, sunt amenințat voalat că vor fi consecințe !

Ce o să faceți mă golanilor ? O să mă dați afară de la cursul de yoga ? Nu puteți, că ați mai încercat, și ați văzut numai Grieg poate lua această decizie (încă). O să vă puneți „jucăriile” radionice pe poza mea, așa cum ați făcut-o cu Adrian Năstase !? O sa adunați “grupa de aspirație” să mediteze împotriva mea, cum meditează pentru “sucesul deplin în stoparea lui  Dumitru Nițurad în procesul nedrept intentat împotriva unor colegi de-ai noștri” ?

Ați ajuns să folosiți tot ce înseamnă MISA după bunul vostru plac ! Pretindeți că sunteți „ființe spirituale” !? Credeți că dacă faceți o consacrare anemică înaintea acțiunilor voastre dușmănoase, veninoase, acestea reprezintă Voința lui Dumnezeu !?

NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII !

În schimb proștii dau în gropile pe care și le sapă singuri. La termenul de astăzi, în fața unui fals evident – demonstrat de către Dumitru Nițurad cu acte, privind falsificarea scrisului, semnăturii și corespondenței lui Gregorian Bivolaru, acești pigmei necrozați intelectual au scăpat porumbelul din gură, declarând că pentru termenul următor, vor face contra-proba celor dovedite de Nițurad, printr-un înscris trimis de Gregorian Bivolaru personal, PRIN CARE ACESTA ÎȘI ÎNSUȘEȘTE ÎNSCRISURILE DEFĂIMATE CA FIIND FALSURI.

Băi, avocații lui pește prăjit, atunci când îți „însușești” un înscris, se cheamă că recunoști că nu a emanat de la tine, că nu îți aparține. A ți-l recunoaște, este cu totul altceva.

Prezint în continuare cererea de probatorii a lui Dumitru Nițurad, precum și dovezile de fals aduse de acesta, exact în forma în care mi le-a trimis pe mail. Judecați și voi:

(vor urma cererea de probatoriu, înscrisurile, raționamentul și codurile poștale).

Tribunalul Bucuresti

Sectia a IV a civila

Dosar nr:22635/3/2010

Termen:21.09.2011

DOMNULE  PRESEDINTE,

Subsemnatul Niturad Dumitru, cu domiciliul ales in Bucuresti, B-dul Unirii, nr.20, Bl.5C, sc.1, et.1, ap.3, sector 4, reclamant in dosarul nr.22635/3/2010, formulez prezenta:

CERERE  DE PROBATIUNE

Prin care inteleg sa dovedesc:

a)     Faptele ilicite

b)     Vinovatia paratilor

c)      Prejudicial moral

d)    Legatura de cauzalitate

a). Cu privire la faptele ilicite solicit administrarea urmatoarelor probe:

a.1. interogatoriul paratilor;

a.2. inscrisuri;

a.3.martori:

– Ludu Ruxandra Oltea

-Patras Mihai –avocat Baroul Sibiu

-Rapcea Mihai –avocat Baroul Bucuresti si cursant Misa

-Groza Petrica –cursant  Misa si membru fondator

-Pistol Ion –cursant  instructor si membru fondator Misa;

b). Cu privire la vinovatia paratilor :

b.1. –interogatoriul paratilor;

b.2. –inscrisuri;

b.3. –martori:

-Magnus Aurolson –alias Gregorian Bivolaru cu resedinta in Suedia , Francisc Nagy-Bjorn, Kyrkogatan 2B,  3 Tr. cod 37132-  Karlskrona, Sverige -prin comisie rogatorie  internationala la  Tribunalul din Malmo;

-Deheleanu Cristian –preot ;

– Berdeli Emil –  redactor   –ziarul ,,Puterea ,,

-martorii enumerati la a.3.

-expertiza grafologica  asupra semnaturii lui Gregorian Bivolaru  aplicata pe adresa trimisa la dosarul 405/85/2005 a Tribunalului Sibiu.

-inregistrari audio

C: Legatura de cauzalitate si prejudiciul moral:

-         Deheleanu Cristian –preot

-         Rapcea Mihai –avocat Baroul Bucuresti;

-         Hanceanu Sabina –avocat Baroul Bucuresti;

-         Tiz Cecilia – fosta cursanta Misa

-         Rusu Marcel –presedinte  Tribunalului Sibiu;

-         Czika Daniela –judecator Tribunalul Sibiu;

-         Vasiu Monica –grefier Tribunalul Sibiu.

Martorii in dreptul carora  nu am trecut vreo adresa se vor prezenta personal la termenul de administrare a probelor.

Martorii in dreptul carora am trecut Tribunalul Sibiu rog a fi citati  prin aceasta institutie.

In cadrul probei cu inscrisuri inteleg sa depun si mesajele dintre subsemnat si parati –salvate si scoase la imprimanta .

Pentru proba cu expertiza grafologica inteleg sa depun scripte de comparatie  cu semnatura lui Bivolaru Gregorian  aplicata pe inscrisuri oficiale  si autentice .

Proba cu interogatoriu  vizeaza  si  persoana juridica Misa.

Pentru faptele ilicite ale paratilor am trecut  mai multi martori intrucat fiecare cunoaste in parte actiunile delictuale ale paratilor.

De asemenea , cu privire la prejudicial moral , am trecut mai multi martori (unii se regasesc  si la faptele ilicite  si la vinovatia paratilor ) pentru a dovedi dimensiunea cunoasterii acuzatiilor mincinoase, calmnioase  de catre persoane  din toata tara.

Martorii propusi vor dovedi si continutul mincinos al afirmatiilor denigratoare  proferate de parati la adresa subsemnatului.

Pentru argumentele susmentionate , va rog sa-mi admiteti cererea de probatiune in intregime.

Niturad Dumitru

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Rationament

1.Luandu-ne dupa stampila aplicata pe verso –ul plicului, acest plic nu a trecut  decat prin Birou de schimb Bucuresti –cod 060274(in interiorul stampilei ) dupa care a dat fuguta la Ghiseul 1 Sibiu ( la aceeasi adresa cu Tribunalul).

Dar, avem o problema – la acest cod 060274- pe site-ul Postei romane (usoar de verificat ) apare OF postal 56 din Calea Giulesti , nr.2-8 si nu Birou de schimb Bucuresti –asa cum e pe stampila.

Insa daca apesi pe Of. Postal 56 iti arata ca acesta are adresa si pe Calea Crangasi, nr.23 , iar codul acestuia este 062550 ( deoarece  sunt 2 OF 56) .

Deci , acest plic nu a trecut pe la Birou de schimb Bucuresti. Dar, mai e problema, acesta nici nu se numeste Biroul de schimb Bucuresti (vezi stampila) , ci Biroul de Schimb International (de corespondenta ) fiind gasit cu usurinta pe site-ul Postei Romane sub acesta denumire, prescurtat BSI si bineneteles avand alta adresa si alt cod.

De asemenea, cercetand indeaproape  Posta Romana are si un serviciu de Trak and Trace( serviciu electronic)  unde daca scrii numarul corespondentei (adica codul de bare ) te anunta cand a venit si de unde. La introducerea codului de pe plic  am primit mesajul –nu exista acest cod( vezi dovada in documentele scanate).

Nu exista pe plic nici o stampila a tarii de unde a plecat si cand a plecat. Mai mult, ar trebui fiind scris in limba romana sa fi trecut printr-un oficiu special care are legatura cu acest birou de schimb international de corespondenta.

2.La expeditor e trecut  Bivolaru Gregorian si o adresa –sau asa ceva ar fi trebuit sa fie in cazul in care astepta si vreun raspuns sau vreo confirmare de primire din partea Tribunalului Sibiu. La verificarea adresei am constatat (dovada exista) ca Francisc Nagy Bjorn nu e o strada, ci numele unui mare instructor de Natha Yoga din Danemarca, restul adresei apartinand  Esoterik Orient Yoga din Karlskrona (dovada o ai ). In afara faptului ca hartia este semnata in fals , scrisul de pe plic nu ii apartine lui Bivolaru  si in conditiile in care Bivolaru a trimis cereri Tribunalului Bucuresti  din Malmo , imi pun serios intrebarea ce confirmare avem in fata acestor dovezi ca acest plic emana de la Bivolaru  si a fost  trimis  Tribunalului Sibiu?

Chestiunea e, ca cine a facut asa zisa adresa din partea lui n-a stiut sau n-a auzit de acest Francisc ( si inverseaza numele fata de plic) chiar sa crezi ca e o strada)  deoarece il trece  si in adresa ca si cum ar avea resedinta Bivolaru in strada Nagy-byorn Francisc. Interesant nu?

Cine isi permite sa se joace cu institutiile , cu acte oficiale , in care acesta vezi Doame! isi exprima pozitia (in termeni juridici? ) ca s-a savarsit un act impotriva vointei lui si ca va lua si masuri …..????

Ps. Natha Yoga are sediul si in Malmo , nu in Karlskona.

 

Coduri Poștale  si Oficii Poștale Track & Trace

 

CAUTARE CODURI POSTALE

CAUTARE DUPA ADRESA

Completarea codului poștal pe trimiterea expediată, poate contribui la distribuirea cu operativitate a acesteia.

REZULTATE CAUTARE

Codul postal

Localitate

Strada si numarul

Oficiu

060251

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 1-13 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060252

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 15-25 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060253

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 27-39 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060254

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 41-43 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060255

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 45-103 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060256

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 105-107 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060257

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 109 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060258

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 111 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060259

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 111A-115 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060261

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 117-121 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060262

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 123-125 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060263

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 127-129 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060264

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 131-133 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060265

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 135-223 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060266

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 225-271 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060267

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 273-297 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060268

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 299-327 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060269

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 329-339 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060271

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 341-479 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060272

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 481-507 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060273

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 509-T Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060274

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 2-8 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060275

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 10-14 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060276

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 16-24 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060277

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 26-28 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060278

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 30-42 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060279

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 44 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060281

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 46-48 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060282

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 50-52 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060283

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 54-56 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060284

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 58-132 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060285

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 134-200 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060286

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 202-242 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060287

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 244-282 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060288

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 284-382 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060289

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 384-396 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060291

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 398-T Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060292

Bucuresti (Bucuresti) Intr. Giulesti Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060293

Bucuresti (Bucuresti) Intr. Giulesti Sarindar Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

.

Nu exista acest cod (RR 11 857 852 5 SE).

 

loading...

14 Responses to “În absența lui Gregorian Bivolaru, MISA s-a transformat într-un SRL care vinde Adevărul celui care oferă mai mult !”

 1. cristi says:

  Mihai, eu as vrea sa stiu ce aparare si-au facut ei azi pana la urma. Din istoricul acestui caz pe care l-ai mai prezentat, in momentul in care Niturad i-a dat in judecata din cauza acestei adrese care a declansat supararea omului si apoi articolul naspa de pe yoga esoteric n-am inteles inca daca au recunoscut pana acum ca au fost la el si i-au propus ceva sau nu. Sunt convins ca hirtia din Suedia e falsa si imi miroase putin a Cristina Mitu dupa exprimare.
  Au ajuns la amenintari la adresa ta? Inseamna ca le e frica de adevar. Oricum sunt convins ca omul nu incepea un asemenea proces fara sa aiba probe solide, ca sa nu mai vorbesc de ditamai lista de martori. Astora chiar nu le e frica de justitia divina deloc? Ce fel de fiinte sprituale sunt?Mai au curajul sa spuna ca sunt yoghini? Rusine!!! Asta i-a invatat Maestrul, sa minta? sa jure stramb? sa faca meditatii impotriva aflarii adevarului?
  Sau spera ca pt ei justitia chiar va fi oarba? Le dau un pont: Niturad i-a mai scos esarfa de la ochi justitiei si in cazul lor si a Maestrului. Problema pentru ei este ca in acest caz o va scoate si in folosul nostru , astia ignoranti care le ascultam orbeste ,, mesajele venite de la Grig,,.

 2. alba neagra says:

  Mihai,imi cer scuze ca te intreb,dar esti sigur ca nu G este cel care a spus “ai ales” daca il vei apara pe Dl Niturad in continuare? Intreb asta pt ca tot G te-a “avertizat” si in cazul fetei care se afla in proces cu un cursant Misa de la care a imprumutat bani sa ii publice o carte lui G in strainatate (cursant care desi nu o cunostea pe fata respectiva i-a dat banii pe baza biletului scris de G referitor la acea carte)despre care G a sustinut ca ava avea succes rasunator dar care s-a dovedit a fi de fapt maculatura.Fata respectiva inca este in recuperare in urma socului pe care l-a avut datorita reactiei celor care au citit acea carte catalogind-o ca fiind din categoria new age,teoria conspiratiei,secta care are cultive free sexul dar numai yoghina nu,si este tirita in procese de acel baiat care pretinde o suma mult mai mare fata de cea imprumutata ;si asta tot la indemnul lui G;mai trebuie mentionat ca fata respectiva a donat ani intregi bani si bunuri materiale (sunt martori in acest sens)crezind in G cu adevarat ptr ca acesta sa ajunga sa minta cu nerusinare ca a locuit gratis in ashram;deci voila:G minte de ingheata apele totusi si in numele carui adevar face asta??

 3. Yoda-Tunu says:

  Francisc Nagy Bjorn este profesor de yoga la centrul MISA din Suedia, nu din Danemarca si adresa centrului e cea de pe plic.
  Tontul sau toanta din Romania care a “preparat” scrisoarea care ar fi venit drept de la Grieg din Suedia probabil n-a stiut ce e cu acel Francisc, l-a confundat cu strada.
  Deh, asa isi dau misanii cu stangu-n dreptu.
  Dar chiar are importanta in instanta cum e cu stampilele si adresa de pe plic? Chiar daca e in defavoarea lor mi se pare o timpenie sa iei asa ceva in consideratie. In fond si la urma urmei te intereseaza continutul documentului, care, daca e adevarat ce spune Niturad, contine o semnatura falsa. Plicul il poate scrie oricine de la MISA, iar documentul poate veni bine merci prin cineva trimis din strainatate de Grieg si pus la posta de oricine.
  Si alta chestie. Eu stiu ca e o problema cu semnatura daca cel in numele caruia a semnat altcineva intr-un document oficial face gura. Nu daca altcineva ii contesta semnatura. Stiu prost?

 4. Mai Nimeni says:

  Mihai, imi permit sa-ti sugerez o corectie la acest articol. Tu scrii:
  O să vă puneți „jucăriile” radionice pe poza mea, așa cum ați făcut-o cu Adrian Năstase !?
  Cred ca, in acest caz, gilimelele nu-si au rostul. Acele aparate chiar sunt jucarii.

 5. cristi says:

  @yoda-tunu
  Daca se incearca demonstrarea faptului ca Grig nu a stiut de propunerea lor de a mitui judecatoarea de la Sibiu(ca venita de la Grig)?? si de episodul cu Niturad se aproba dovedirea falsului. Constat ca nu ai citit cu atentie ce a scris Mihai. Daca era asa neimportant de ce s-au grabit sa afirme ca vor aduce repede confirmarea ca Grig isi insuseste aceasta hartie? Adina e avocat, Simona e fost judecator.. chiar credeti ca nu stiu cat de grav e si ca se tine cont ? Ca nu prea stiu ce inseamna insusirea e altceva. Deh, multi chemati, putini alesi!
  Eu chiar nu cred ca Grig a trimis o asemenea hirtie impotriva omului care i-a redat libertatea. Il cunoaste si atata lucru ca acest om nu i-ar face rau sper ca stie sau simte sau ar trebui sa fi simtit indiferent de minciunile celor vinovati. Daca a facut asta insa in ochii mei nu va mai valora NIMIC. Abia atunci o sa pot sa spun ca mi-am sacrificat viata degeaba! Sper sa nu ajung ziua in care o sa aflu ca a facut asa ceva. Este ca si cum cineva te salveaza de la moarte si tu in loc sa-i multumesti ii bagi un cutit in spate!

 6. Dan says:

  Mihai, traiesti in universul tau de vis! Nu intru in polemica pe tema articolului, insa doar gandeste-te ca e absolut normal ca omul ti-a transmis ca vei “alege”. Pentru ca fix asta vei face. Oriunde, si intr-o familie, si intr-o prietenie, in orice organizatie, oricine care arunca cu noroi, injura si da pumni in fata la nesfarsit, este intr-un final indepartat, dupa ce este iertat o data si inca o data. Iar acum tu iti imaginezi ca e firesc sa fi martor impotriva unei organizatii caruia ii esti membru (sau ma rog, ii urmezi cursurile)? Daca erai la o facultate si tot te dadeau afara pentru chestii mai minore! Daca e asa de greu de imaginat, uita-te ca tocmai a fost dat afara un ministru din PDL doar pentru ca a zis o vorba…

  No, in fine. Eu personal sunt uimit de cat de iertat ai tot fost si cate sanse ti-au fost date pana acum. Dar trebuie sa ai ochi de vazut ca sa vezi asta, si sa iesi putin din carapacea propriului tau punct tau de vedere revoltat, in care judeci pe toti si pe toate (cu masura ta, de altfel).

  Dumnezeu sa te ajute!

 7. theothersarshi says:

  @Dan

  Ha. Crezi ca te da cineva afara dintr-o facultate pentru ca ai ceva de spus? Pentru ca areti ca lucrurile nu sunt in regula? Fals. Comunismul a trecut de ceva timp. Acum nu te da nimeni afara pentru chestii d-astea politice. Poate ca din politica te da, ca acolo e altfel situatia. Dar cu facultatea ai dat cu stangul in dreptul.

  Daca as ajunge in instanta sa vorbesc despre un profesor care intr-adevar a facut o chestie verificabil nasoala – atunci atata timp cat as spune adevarul, s-ar discuta procesul, nu ipostaza mea de martor. Nu as fi dusmanul universitatii, daca profesorul ar fi cel care a gresit. Pentru ca universitatea pune un anumit pret pe adevar, dincolo de problemele pe care le are si ea.

  In mod interesant, studentii se dau afara nu pentru ca ar comenta impotriva sistemului sau ar demonstra ca profesorii fac chestii nasoale, ci pentru ca plagiaza. Furtul intelectual e cea mai mare crima pe care poti s-o faci. Nu faptul ca carcotesti, pentru ca ai dreptul sa spui ce vrei. Ci furtul. Si daca te uiti la posturile lui intenselight, vei vedea ca nu Mihai, si Grieg ar fi cel dat afara din facultate cu atitudinea pe care o are.

 8. Felina says:

  Daca te-ar da afara de la curs din cauza asta , ar fi doar un pretext…
  Cred ca de mult asteptau sa te zboare, pentru ca esti ca un ghimpe in coasta. 🙂
  In orice caz, genul asta de falsificari de acte si ilegalitati le este specific.
  Numai la prostii ii duce capul.
  La ce sa te astepti de la un fost puscarias?
  1 an de arest e de ajuns pentru cineva sa invete toate smecheriile si ilegalitatile posibile.

 9. Dona says:

  Eu cred ca Mihai nu a fost dat afara, inca, pentru ca “nu ar fi dat” bine. Au fost dati afara foarte multi, pentru lucruri mult, mult mai mici, de exemplu pentru ca au trimis o scrisoare Maestrului in care au scris cinstit ce ii deranjeaza la cursul de yoga iar raspunsul primit a fost, nu in scris, ci un branci afara din “scoala”. Dar de ei nu stie pentru ca nu sunt persoane publice

 10. criss says:

  Mihai, a explodat teava cu misani pe ziarul Cancan . Binenteles ca tot masonii sunt de vina si il pun pe Niturad sa ii dea in judecata de oftica ca misa a castigat toate procesele. Care toate????? Asemenea aberatii n-am auzit. Aici nu au curajul sa comenteze si sa faca astfel de afirmatii. Astia chiar nu au demnitate , intotdeauna altcineva e de vina , nu ei. Ei sunt tot timpul victime desi dupa cum vad, ei fac victime.

 11. cristi says:

  Mihaita, te dau afara de la gradinita? Ca asta scoala de yoga sigur nu mai e , iar facultate nici poveste!La asa maestru, asa elevi (ma refer la cei dati in judecata).

 12. Intenselight says:

  Lasa Mihai, ca daca te dau afara de la gradinita Misa, te inscriu la o facultate. Daca vrei, bineinteles… 🙂

 13. Deria says:

  Asta cu “masonii sunt de vina” se incadreaza la punctul nu-mai-stiu-numarul din caracterizarea sectelor/cultelor.

  Ala cu “gaseste un dusman extern si fa-i si pe ceilalti sa creada in existenta lui”.

 14. ion says:

  Articolul asta mi-a scapat pana acum.Care e continuarea?Ce s-a mai intamplat cu procesul ca nu mai stiu?A castigat Niturad?Multumesc

Leave a Reply