În absența lui Gregorian Bivolaru, MISA s-a transformat într-un SRL care vinde Adevărul celui care oferă mai mult !

 

 

 

 

Vă amintiți probabil episodul 2004 când cu scandalul MISA (percheziții, abuzuri la comandă politică, audieri noaptea, etc.). A urmat apoi declarația solemnă a lui Greogiran Bivolaru, în fața ashramiștilor înfrigurați de temeri, că va rămâne pe baricade să lupte în justiție și nu va părăsi barca.

Apoi, scena perucii din vama Arad, veritabilă „evadare” a la Houdini a lui Gregorian Bivolaru – nereușită ce e drept – și de un penibil neaoș dâmbovițean,.

A urmat încercarea de arestare a lui Gregorian Bivolaru, cu finalul apoteotic în care acesta era pus în libertate de providențialul (pe atunci !) avocat Dumitru Nițurad.

Pupături, promisiuni euforice, apariții televizate…

Apoi, eroul tragicomediei celor 24 de ore de reținere neurmate de arest preventiv – dispare la propriu, într-un nor de promisiuni nerespectate.

Grieg – cum îl numim noi, apropiații, reapare în Suedia, ca solicitant de azil politic, unde pe durata procedurii de azil, este deținut într-un centru special, fiind la un pas de a fi deferit justiției din România, pentru punerea în executare a mandatului european de arestare emis pe numele său. Obține azilul politic și din acel moment dispare din peisajul mediatic, comunicările cu el – chiar și ale cursanților yoga din România -  fiind făcute doar prin intermediari (oameni de „încredere”).

Ei bine, DESPRE ACEȘTI INTERMEDIARI VREAU SĂ SCRIU ASTĂZI.

Imaginea care îmi răsare spontan în minte când mă refer la ei, este cea a unor „sfinți” din categoria celor care te mănâncă până la Dumnezeu, cum spune o vorbă din popor.

Sunt acei oameni care, cât timp Grieg a fost în țară, se făceau „indispensabili” (și la propriu, și la figurat), unii dintre ei afișând o „dăruire” suspectă față de Grieg și Școala de Yoga MISA. Spun „suspectă” pentru că afișau un gen de devoțiune ostentativă și imitație papagalicească a „modelului Maestrului” de față cu Grieg, transpusă într-o supunere slugarnică la sugestiile sau indicațiile lui, care mai apoi, în lipsa Maestrului, se transforma în tiranie și despotism față de cei aflați mai prejos – pe linie ierarhică.

Acest comportament fariseic le-a și atras – în rândurile poporului yoghin de la MISA – respectivilor „sfinți” porecla generică de „VIP-uri”.

Cum recunoști un VIP de MISA !? Simplu:

El urmează exemplele proaste ale Maestrului:

– întârzie întotdeauna,

-           se lasă așteptat cu orele de către cei ce depind de el (sau sunt în subordinea lui),

-          la spirală ajunge cu 5 minute înainte de începerea ei, și cu un aer relaxat se adaugă la ultimul șir al spiralei (chiar dacă pentru yoghinul de rând regulile sunt inflexibile iar cei care au întârziat și 5 minuțele peste ora de închidere a șirurilor rămân pe margine)

-          poate să facă absențe la curs „fără număr”, că oricum „recuperează ” partea teoretică la Bibliotecă, ațipind în fața video-ului, în timp ce cursantul de rând tremură de grijă, cu biletul de motivare a absenței în mână, de teama de a nu depăși cele 5 absențe de la curs (nemotivate), și de a nu fi pus să repete anul de curs.

-          Se comportă de parcă are „permis în alb” pentru a minți cu seninătate pe oricine și oricând, conform principiului enunțat de Maestru că tantricii sunt „deasupra noțiunii de moral și imoral, ca perechi de contrarii din Manifestare”, iar scopul scuză mijloacele, căci mai bine minți cu seninătate pentru o cauză nobilă, decât ca Adevărul respectiv să provoace suferință.

-          Dezvoltă un gen de atitudine ușor aferată, un aer de superioritate „spirituală”, un for de la înălțimea căruia oferă gratis (fără să le ceară nimeni), sfaturi, sugestii sau păreri, în limbajul de lemn tipic misan, cu aerul certitudinilor absolute specific fanaticilor.

-          Știu să profite de ceilalți într-un mod „spiritual”, punând în aplicare în mod „inteligent” o largă paletă de tehnici de manipulare: începând cu banala persuasiune și terminând cu tehnici de programare neuro-lingvistică.

Astfel de ipochimene „dedicate complet practicii spirituale”, nu mai au timp și de muncă, și nici nu își mai amintesc de când nu au mai profesat o muncă cinstită, de pe urma căreia să își câștige traiul ca noi toți,  cursanții simpli, fără galoane. Majoritatea lor nu produc nimic, dar știu să câștige de pe urma muncii altora – fie că este vorba de ocupații ”nobile” precum patronarea saloanelor de masaj erotic sau studiourilor de video-chat, sau de afaceri imobiliare în care folosesc drept agenți imobiliari pe alți cursanți pe care îi plătesc cu bani puțini.

Acești „afaceriști” de duzină au preluat controlul în MISA și își exercită puterea și autoritatea în numele Maestrului, care se vede pus în postura de a nu se mai putea dispensa de ei și le înghite și acoperă toate mârșăviile.

Evident, ei pozează în continuare în discipoli model, „donează” (a se citi „cotizează”) sume generoase din câștigurile obținute din afacerile pe care le derulează prin/cu ajutorul exploataților din MISA, și astfel, lanțul slăbiciunilor se strânge în jurul Maestrului, un lanț al compromisurilor din care acesta încearcă să iasă asmuțind acești șacali unii împotriva altora, provocându-i să se pârască între ei (la el), incitându-le foamea de putere și lupta pentru supraviețuirea în pozițiile pe care le dețin. Astfel, s-a ajuns ca acești șarlatani să se înregistreze unii pe alții pe ascuns, chiar și în cele mai banale discuții, strângând probe unii împotriva altora, cu aceeași apetență pentru turnătorie pe care o regăsim în romanul lui Orwell, 1984.

De ce am scris toate astea ? Din revoltă și amărăciune. Revolta de a-mi vedea idealurile trădate, Adevărul vândut celui care se face mai „indispensabil”. Mi-am lăsat la o parte ce aveam de lucru și am scris într-o suflare aceste două pagini.

Ce mi-a provocat revolta ? Măgăria pe care acești slugoi ordinari o fac împotriva celui care le-a salvat de la pușcărie Maestrul, avocatul Dumitru Nițurad. Așa cum am scris și mai demult, după ce m-au mințit și pe mine ca să mai ajungă o dată la el, după ce au încercat să îl folosească, l-au mai și badjocorit prin articole calomnioase publicate pe site-ul yogaesoteric.

Acum, când Nițurad i-a dat în judecată iar scadența se apropie, acești ticăloșiți caută tot felul de subtrefugii la fel de ticăloase, folosind întreg arsenalul de tip mafiot de care înțeleg să uzeze „ființele spirituale” de la MISA (că nici măcar oameni nu se pot numi).

Concret, la termenul de astăzi, Dumitru Nițurad a depus o cerere de probatorii însoțită de documente, prin care – printre altele, mă nominaliza și pe mine în calitate de martor la mârșăviile acestor ticăloși.

Culmea tupeului, acești uzurpatori ce s-au înstăpânit peste MISA (conform principiului „când pisica nu-i acasă, șoarecele joacă pe masă”), au obrăznicia să mă amenințe prin vocea Președintei MISA, Gabriela Ambăruș, care totuși nu a avut nesimțirea (sau curajul) să îmi transmită direct MESAJUL, ci a făcut-o prin intermediul unui alt martor din proces, Petrică Groza, cursant vechi și membru fondator al MISA. Mai exact, mi s-a transmis că dacă accept să vin chemat ca martor în instanță de către Dumitru Nițurad, „am ales” !!! Cu alte cuvinte, sunt amenințat voalat că vor fi consecințe !

Ce o să faceți mă golanilor ? O să mă dați afară de la cursul de yoga ? Nu puteți, că ați mai încercat, și ați văzut numai Grieg poate lua această decizie (încă). O să vă puneți „jucăriile” radionice pe poza mea, așa cum ați făcut-o cu Adrian Năstase !? O sa adunați “grupa de aspirație” să mediteze împotriva mea, cum meditează pentru “sucesul deplin în stoparea lui  Dumitru Nițurad în procesul nedrept intentat împotriva unor colegi de-ai noștri” ?

Ați ajuns să folosiți tot ce înseamnă MISA după bunul vostru plac ! Pretindeți că sunteți „ființe spirituale” !? Credeți că dacă faceți o consacrare anemică înaintea acțiunilor voastre dușmănoase, veninoase, acestea reprezintă Voința lui Dumnezeu !?

NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII !

În schimb proștii dau în gropile pe care și le sapă singuri. La termenul de astăzi, în fața unui fals evident – demonstrat de către Dumitru Nițurad cu acte, privind falsificarea scrisului, semnăturii și corespondenței lui Gregorian Bivolaru, acești pigmei necrozați intelectual au scăpat porumbelul din gură, declarând că pentru termenul următor, vor face contra-proba celor dovedite de Nițurad, printr-un înscris trimis de Gregorian Bivolaru personal, PRIN CARE ACESTA ÎȘI ÎNSUȘEȘTE ÎNSCRISURILE DEFĂIMATE CA FIIND FALSURI.

Băi, avocații lui pește prăjit, atunci când îți „însușești” un înscris, se cheamă că recunoști că nu a emanat de la tine, că nu îți aparține. A ți-l recunoaște, este cu totul altceva.

Prezint în continuare cererea de probatorii a lui Dumitru Nițurad, precum și dovezile de fals aduse de acesta, exact în forma în care mi le-a trimis pe mail. Judecați și voi:

(vor urma cererea de probatoriu, înscrisurile, raționamentul și codurile poștale).

Tribunalul Bucuresti

Sectia a IV a civila

Dosar nr:22635/3/2010

Termen:21.09.2011

DOMNULE  PRESEDINTE,

Subsemnatul Niturad Dumitru, cu domiciliul ales in Bucuresti, B-dul Unirii, nr.20, Bl.5C, sc.1, et.1, ap.3, sector 4, reclamant in dosarul nr.22635/3/2010, formulez prezenta:

CERERE  DE PROBATIUNE

Prin care inteleg sa dovedesc:

a)     Faptele ilicite

b)     Vinovatia paratilor

c)      Prejudicial moral

d)    Legatura de cauzalitate

a). Cu privire la faptele ilicite solicit administrarea urmatoarelor probe:

a.1. interogatoriul paratilor;

a.2. inscrisuri;

a.3.martori:

– Ludu Ruxandra Oltea

-Patras Mihai –avocat Baroul Sibiu

-Rapcea Mihai –avocat Baroul Bucuresti si cursant Misa

-Groza Petrica –cursant  Misa si membru fondator

-Pistol Ion –cursant  instructor si membru fondator Misa;

b). Cu privire la vinovatia paratilor :

b.1. –interogatoriul paratilor;

b.2. –inscrisuri;

b.3. –martori:

-Magnus Aurolson –alias Gregorian Bivolaru cu resedinta in Suedia , Francisc Nagy-Bjorn, Kyrkogatan 2B,  3 Tr. cod 37132-  Karlskrona, Sverige -prin comisie rogatorie  internationala la  Tribunalul din Malmo;

-Deheleanu Cristian –preot ;

– Berdeli Emil –  redactor   –ziarul ,,Puterea ,,

-martorii enumerati la a.3.

-expertiza grafologica  asupra semnaturii lui Gregorian Bivolaru  aplicata pe adresa trimisa la dosarul 405/85/2005 a Tribunalului Sibiu.

-inregistrari audio

C: Legatura de cauzalitate si prejudiciul moral:

-         Deheleanu Cristian –preot

-         Rapcea Mihai –avocat Baroul Bucuresti;

-         Hanceanu Sabina –avocat Baroul Bucuresti;

-         Tiz Cecilia – fosta cursanta Misa

-         Rusu Marcel –presedinte  Tribunalului Sibiu;

-         Czika Daniela –judecator Tribunalul Sibiu;

-         Vasiu Monica –grefier Tribunalul Sibiu.

Martorii in dreptul carora  nu am trecut vreo adresa se vor prezenta personal la termenul de administrare a probelor.

Martorii in dreptul carora am trecut Tribunalul Sibiu rog a fi citati  prin aceasta institutie.

In cadrul probei cu inscrisuri inteleg sa depun si mesajele dintre subsemnat si parati –salvate si scoase la imprimanta .

Pentru proba cu expertiza grafologica inteleg sa depun scripte de comparatie  cu semnatura lui Bivolaru Gregorian  aplicata pe inscrisuri oficiale  si autentice .

Proba cu interogatoriu  vizeaza  si  persoana juridica Misa.

Pentru faptele ilicite ale paratilor am trecut  mai multi martori intrucat fiecare cunoaste in parte actiunile delictuale ale paratilor.

De asemenea , cu privire la prejudicial moral , am trecut mai multi martori (unii se regasesc  si la faptele ilicite  si la vinovatia paratilor ) pentru a dovedi dimensiunea cunoasterii acuzatiilor mincinoase, calmnioase  de catre persoane  din toata tara.

Martorii propusi vor dovedi si continutul mincinos al afirmatiilor denigratoare  proferate de parati la adresa subsemnatului.

Pentru argumentele susmentionate , va rog sa-mi admiteti cererea de probatiune in intregime.

Niturad Dumitru

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Rationament

1.Luandu-ne dupa stampila aplicata pe verso –ul plicului, acest plic nu a trecut  decat prin Birou de schimb Bucuresti –cod 060274(in interiorul stampilei ) dupa care a dat fuguta la Ghiseul 1 Sibiu ( la aceeasi adresa cu Tribunalul).

Dar, avem o problema – la acest cod 060274- pe site-ul Postei romane (usoar de verificat ) apare OF postal 56 din Calea Giulesti , nr.2-8 si nu Birou de schimb Bucuresti –asa cum e pe stampila.

Insa daca apesi pe Of. Postal 56 iti arata ca acesta are adresa si pe Calea Crangasi, nr.23 , iar codul acestuia este 062550 ( deoarece  sunt 2 OF 56) .

Deci , acest plic nu a trecut pe la Birou de schimb Bucuresti. Dar, mai e problema, acesta nici nu se numeste Biroul de schimb Bucuresti (vezi stampila) , ci Biroul de Schimb International (de corespondenta ) fiind gasit cu usurinta pe site-ul Postei Romane sub acesta denumire, prescurtat BSI si bineneteles avand alta adresa si alt cod.

De asemenea, cercetand indeaproape  Posta Romana are si un serviciu de Trak and Trace( serviciu electronic)  unde daca scrii numarul corespondentei (adica codul de bare ) te anunta cand a venit si de unde. La introducerea codului de pe plic  am primit mesajul –nu exista acest cod( vezi dovada in documentele scanate).

Nu exista pe plic nici o stampila a tarii de unde a plecat si cand a plecat. Mai mult, ar trebui fiind scris in limba romana sa fi trecut printr-un oficiu special care are legatura cu acest birou de schimb international de corespondenta.

2.La expeditor e trecut  Bivolaru Gregorian si o adresa –sau asa ceva ar fi trebuit sa fie in cazul in care astepta si vreun raspuns sau vreo confirmare de primire din partea Tribunalului Sibiu. La verificarea adresei am constatat (dovada exista) ca Francisc Nagy Bjorn nu e o strada, ci numele unui mare instructor de Natha Yoga din Danemarca, restul adresei apartinand  Esoterik Orient Yoga din Karlskrona (dovada o ai ). In afara faptului ca hartia este semnata in fals , scrisul de pe plic nu ii apartine lui Bivolaru  si in conditiile in care Bivolaru a trimis cereri Tribunalului Bucuresti  din Malmo , imi pun serios intrebarea ce confirmare avem in fata acestor dovezi ca acest plic emana de la Bivolaru  si a fost  trimis  Tribunalului Sibiu?

Chestiunea e, ca cine a facut asa zisa adresa din partea lui n-a stiut sau n-a auzit de acest Francisc ( si inverseaza numele fata de plic) chiar sa crezi ca e o strada)  deoarece il trece  si in adresa ca si cum ar avea resedinta Bivolaru in strada Nagy-byorn Francisc. Interesant nu?

Cine isi permite sa se joace cu institutiile , cu acte oficiale , in care acesta vezi Doame! isi exprima pozitia (in termeni juridici? ) ca s-a savarsit un act impotriva vointei lui si ca va lua si masuri …..????

Ps. Natha Yoga are sediul si in Malmo , nu in Karlskona.

 

Coduri Poștale  si Oficii Poștale Track & Trace

 

CAUTARE CODURI POSTALE

CAUTARE DUPA ADRESA

Completarea codului poștal pe trimiterea expediată, poate contribui la distribuirea cu operativitate a acesteia.

REZULTATE CAUTARE

Codul postal

Localitate

Strada si numarul

Oficiu

060251

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 1-13 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060252

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 15-25 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060253

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 27-39 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060254

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 41-43 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060255

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 45-103 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060256

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 105-107 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060257

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 109 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060258

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 111 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060259

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 111A-115 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060261

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 117-121 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060262

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 123-125 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060263

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 127-129 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060264

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 131-133 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060265

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 135-223 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060266

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 225-271 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060267

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 273-297 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060268

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 299-327 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060269

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 329-339 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060271

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 341-479 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060272

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 481-507 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060273

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 509-T Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060274

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 2-8 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060275

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 10-14 Oficiu Postal (OF) București 56

Salveaza

060276

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 16-24 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060277

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 26-28 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060278

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 30-42 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060279

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 44 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060281

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 46-48 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060282

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 50-52 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060283

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 54-56 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060284

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 58-132 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060285

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 134-200 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060286

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 202-242 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060287

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 244-282 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060288

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 284-382 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060289

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 384-396 Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060291

Bucuresti (Bucuresti) Cale Giulesti nr. 398-T Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060292

Bucuresti (Bucuresti) Intr. Giulesti Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

060293

Bucuresti (Bucuresti) Intr. Giulesti Sarindar Oficiu Postal (OF) București 17

Salveaza

.

Nu exista acest cod (RR 11 857 852 5 SE).

 

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer