nicolae_guta_a_aparut_intr-un_salamUn manelist mare amator de salam a avut surpriza sŃ gŃseascŃ ţntr-o felie din mÔncarea lui preferatŃ o imagine care seamŃnŃ izbitor cu Nicolae Gu■Ń. DupŃ ce le-a arŃtat ║i membrilor familiei minunea, ca sŃ se convingŃ cŃ nu are vedenii, manelistul a pozat salamul cu chipul lui Gu■Ń ║i l-a postat pe pagina sa de Facebook.

“E un semn divin. Chiar dacŃ pÔnŃ acum ţl preferam pe Florin Salam, de aici ţncolo ţmi voi dedica via■a lui Nicolae Gu■Ń. Chipul lui nu a apŃrut ţntÔmplŃtor ţntr-un salam”, a scris manelistul pe Facebook, la descrierea pozei.

Apartamentul din Ferentari al manelistului a devenit un veritabil loc de pelerinaj pentru fanii lui Nicolae Gu■Ń. Sosi■i ţn grupuri, ace║tia sŃrutŃ salamul cu chipul lui Gu■Ń mai ceva ca Gigi Becali moa║tele.

Miracolul nu i-a picat ţnsŃ deloc bine lui Florin Salam, care se gÔnde║te serios sŃ-║i schimbe numele de scenŃ. “CÔnd spui salam, lumea ar trebui sŃ se gÔndeascŃ la mine, nu la Gu■Ń. Numele meu de scenŃ e compromis”, s-a plÔns Florin Salam

Sursa: TimeNewsRoman

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares