Să mai și râdem: Un manelist a găsit chipul lui Nicolae Guță într-un salam

nicolae_guta_a_aparut_intr-un_salamUn manelist mare amator de salam a avut surpriza să găsească într-o felie din mâncarea lui preferată o imagine care seamănă izbitor cu Nicolae Guță. După ce le-a arătat și membrilor familiei minunea, ca să se convingă că nu are vedenii, manelistul a pozat salamul cu chipul lui Guță și l-a postat pe pagina sa de Facebook.

“E un semn divin. Chiar dacă până acum îl preferam pe Florin Salam, de aici încolo îmi voi dedica viața lui Nicolae Guță. Chipul lui nu a apărut întâmplător într-un salam”, a scris manelistul pe Facebook, la descrierea pozei.

Apartamentul din Ferentari al manelistului a devenit un veritabil loc de pelerinaj pentru fanii lui Nicolae Guță. Sosiți în grupuri, aceștia sărută salamul cu chipul lui Guță mai ceva ca Gigi Becali moaștele.

Miracolul nu i-a picat însă deloc bine lui Florin Salam, care se gândește serios să-și schimbe numele de scenă. “Când spui salam, lumea ar trebui să se gândească la mine, nu la Guță. Numele meu de scenă e compromis”, s-a plâns Florin Salam

Sursa: TimeNewsRoman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *