Exclusiv! Mihai Rapcea: “Liviu Vârciu este inițiatorul manelelor în România”
Organizația “Noua Dreaptă Italia” a început o campanie prin care militează pentru întoarcerea la tradiționalism.

Avocatul Mihai Rapcea, reprezentat al organizației “Noua Dreaptă”, vrea să învingă culturalizeze spațiul românesc, prin întoarcerea la tradiții și renunțarea la incultură și manele. De ceva timp, în Roma, reprezentanții de la “Noua Dreaptă Italia” au împărțit afișe, care conțin mesaje rasiste.

Fiecare trebuie să dea un răspuns: ori își trăiește apartenența ori, cu un refuz, continuă să accepte modelele oferite de societate. Spune nu inculturii! Spune nu țigăniei! Spune nu manelelor!, acesta este mesajul care tronează pe afișul cu poza lui Nicolae Guță.

“Este un afiș bine făcut. Exprimă ceea ce trebuie să exprime. Nu este adresat nici țiganilor care au două clase, nici italienilor, este adresat românilor care trebuie să revină la valorile lor, la muzica populară și să spună nu țigăniei. Toți maneliștii de acum sunt cântăreți de muzică populară. Liviu Vârciu este inițiatorul manelelor prin melodia ‘Ochii tăi’”, a declarat Mihai Rapcea, pentru Zeus Tv.

“Pe vremea când Vârciu cânta manele, Guță și maneliștii de azi cântau muzică lăutărească”, a completat jurnalistul Andrei Vulpescu.

 

Cristina Petrescu – Zeus TV

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer