Exclusiv! Mihai Rapcea: “Liviu V‚rciu este inițiatorul manelelor Ón Rom‚nia”
Organizația “Noua Dreapt„ Italia” a Ónceput o campanie prin care militeaz„ pentru Óntoarcerea la tradiționalism.

Avocatul Mihai Rapcea, reprezentat al organizației “Noua Dreapt„”, vrea s„ Ónving„ culturalizeze spațiul rom‚nesc, prin Óntoarcerea la tradiții și renunțarea la incultur„ și manele. De ceva timp, Ón Roma, reprezentanții de la “Noua Dreapt„ Italia” au Ómp„rțit afișe, care conțin mesaje rasiste.

Fiecare trebuie s„ dea un r„spuns: ori Óși tr„iește apartenența ori, cu un refuz, continu„ s„ accepte modelele oferite de societate. Spune nu inculturii! Spune nu țig„niei! Spune nu manelelor!, acesta este mesajul care troneaz„ pe afișul cu poza lui Nicolae Guț„.

“Este un afiș bine f„cut. Exprim„ ceea ce trebuie s„ exprime. Nu este adresat nici țiganilor care au dou„ clase, nici italienilor, este adresat rom‚nilor care trebuie s„ revin„ la valorile lor, la muzica popular„ și s„ spun„ nu țig„niei. Toți maneliștii de acum sunt c‚nt„reți de muzic„ popular„. Liviu V‚rciu este inițiatorul manelelor prin melodia ‘Ochii t„i’”, a declarat Mihai Rapcea, pentru Zeus Tv.

“Pe vremea c‚nd V‚rciu c‚nta manele, Guț„ și maneliștii de azi c‚ntau muzic„ l„ut„reasc„”, a completat jurnalistul Andrei Vulpescu.

 

Cristina Petrescu – Zeus TV

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares