Exclusiv! Mihai Rapcea: “Liviu Vrciu este inițiatorul manelelor n Romnia”
Organizația “Noua Dreapt Italia” a nceput o campanie prin care militeaz pentru ntoarcerea la tradiționalism.

Avocatul Mihai Rapcea, reprezentat al organizației “Noua Dreapt”, vrea s nving culturalizeze spațiul romnesc, prin ntoarcerea la tradiții și renunțarea la incultur și manele. De ceva timp, n Roma, reprezentanții de la “Noua Dreapt Italia” au mprțit afișe, care conțin mesaje rasiste.

Fiecare trebuie s dea un rspuns: ori și triește apartenența ori, cu un refuz, continu s accepte modelele oferite de societate. Spune nu inculturii! Spune nu țigniei! Spune nu manelelor!, acesta este mesajul care troneaz pe afișul cu poza lui Nicolae Guț.

“Este un afiș bine fcut. Exprim ceea ce trebuie s exprime. Nu este adresat nici țiganilor care au dou clase, nici italienilor, este adresat romnilor care trebuie s revin la valorile lor, la muzica popular și s spun nu țigniei. Toți maneliștii de acum sunt cntreți de muzic popular. Liviu Vrciu este inițiatorul manelelor prin melodia ‘Ochii ti’”, a declarat Mihai Rapcea, pentru Zeus Tv.

“Pe vremea cnd Vrciu cnta manele, Guț și maneliștii de azi cntau muzic lutreasc”, a completat jurnalistul Andrei Vulpescu.

 

Cristina Petrescu – Zeus TV

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.