Misiunea spatiala secreta a SUA
Un avion american robotizat se afla deja de sapte luni inspatiu. X-37B executa operatiuni secrete pe orbita planetei noastre. Nimeni nu stie cu exactitate care este scopul lui.
Pana acum, avionul a stat in spatiu 206 zile din totalul de 270 de zile planificate misiunii sale orbitale, scrieFox News. El arata asemenea unei navete spatiale in miniatura, avand o lungime de 8,8 metri si o latime de 4,5 metri. Aparatul a fost lansat pe 5 martie 2011, de la Cape Canaveral.

X-37B va trimite pe Pamant rezultatul experimentelor efectuate in spatiu. Autoritatile nu sunt sigure pentru moment cat va dura aceasta misiune, dar ea poate tine mai mult decat perioada planificata, adica noua luni. Incarcatura aparatului de zbor este una strict secreta.

In 2010, un avion identic a fost lansat si a ramas in spatiu timp de 225 de ile. In cazul in care aterizarea acestuia esueaza, el este programat sa se autodistruga.

CompaniaBoeingvrea acum sa construiasca astfel de aparate de zbor pentru a le trimite spre Statia Spatiala Internationala cu provizii si echipament la bord.

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer