La nici o lună după ce Australia a permis ca cetățenii să aleagă la rubrica “gen/sex” din pașaport  între feminin, masculin și “nedeterminat”, a venit rândul Marii Britanii să cedeze presiunilor propagandei homosexuale îndreptate împotriva “discriminării”. Astfel, noile pașapoartele britanice nu vor mai conține informații despre mamă și tată, așa cum se întâmpla până acum, ci despre “Părinte 1″ și “Părinte 2″.

Motivația autorităților a fost decizia de eliminare a oricărei forme de discriminare care ar putea apărea în cazul copiilor adoptați de cuplurile de homosexuali, scrie Daily Mail. Publicația, care recunoaște că măsura a fost luată la insistențele organizațiilor minorităților sexuale, anunță că  și rubricile referitoare la sexul titularului ar putea deveni istorie, evitându-se astfel situațiile jenante, în care la controlul de la frontiere înfățișarea posesorului de pașaport nu corespunde sexului bifat în act.

Aceste aberații ale corectitudinii politice vin la doar câteva zile după ce presa internațională a dezvăluit cazul tragic al unui băiețel din SUA, adoptat de două lesbiene, care la numai 11 ani suferă tratamente hormonale în vederea unei viitoare operații de schimbare a sexului.

Sursa: FrontPress.ro

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer