Noua sperietoare mondiala, care a inlocuit sperietoarea comunista: Bau-Baul ISLAMULUI EXTREMIST.5 dovezi ca islamul radical este un produs al serviciilor secrete americane, britanice si israeliene

Iata ce aflam din articolul 5 Facts That Prove Radical Islam Is A Child of American-British-Israeli Intelligence:

Saman Mohammadi – The Excavator– 6 octombrie  2011

Controlul grupurilor islamiste radicale de către guvernele din umbră ale SUA, Israel și Marea Britanie este asemănător controlului mișcării Tea Party[1] de către frații Koch și alți oligarhi de dreapta, care au preluat rapid din mers această mișcare și o îndreaptă pe calea auto-distrugerii.

Cu alte cuvinte, a existat o mișcare islamistă organică împotriva imperialismulul Vestic în țări precum Iran și Egipt care, deși a crescut fără nici un fel de sprijin occidental, a fost limitată și ineficientă. De-a lungul anilor, principalul motiv pentru care această mișcarea anti-democratică a câștigat putere și influență în rândul populației musulmane s-a datorat finanțării și susținerii mascate venite din Vest și din partea Israelului.

Dovezile arată că America și Israel au finanțat, au înarmat și au folosit grupările islamiste radicale precum Hamas și Frăția Musulmană atât pentru a contrabalansa ascensiunea mișcărilor naționaliste, cât și pentru a-și promova obiectivele geopolitice și discursurile politice în Orientul Mijlociu.

America și Israel au mers chiar până la crearea de false grupuri islamiste transnaționale precum Al-Qaeda cu scopul de a controla mesajele pornite din Orientul Mijlociu și a-i direcționa pe musulmani spre sprijinirea extremismul islamic și a războiului continuu cu Vestul.

Activitatea de direcționare a energiilor creatoare din Orientului Mijlociu de către America include sprijinul financiar și diplomatic acordat “revoluțiilor colorate” și revoltelor populare care nu amenință în nici un fel structura de putere a noi ordini mondiale și nici dictatura băncilor centrale occidentale.

Aceste informații nu sunt secrete. Adică nu este nimic nou sau controversat. Până și un elev de clasa a cincea cunoaște această situație istorică. Singurele locuri în care aceste informații sunt suprimate sunt reprezintate de instituțiile mass-media occidentale dominate de sioniști și serviciile secrete anti-democratice occidentale.

Cunoscutul expert în problemele Orientului Mijlociu și fost prezentator al BBC, Alan Hart a vorbit pe 11 septembrie 2011 la Freiburg, în Germania, despre complicitatea mass-mediei occidentale în mușamalizarea adevărul despre 11 septembrie și despre conflictul dintre Israel și Palestina. Hart a spus:

Adevărul istoric este necesar pentru a ÎMPUTERNICI cetățenii națiunilor Vestice astfel încât democrațiile lor să sprijine o soluție justă a problemei palestiniene și pacea tuturor. Fără această împuternicire, eu cred că nu există nici măcar o șansă minimă pentru o rezolvare justă a problemei palestiniene și pentru pacea a toată lumea; iar cancerul pe care îl reprezintă acest conflict ne va consuma în cele din urmă pe noi toți.

Hart a scos în evidență lipsa analizelor și informațiilor credibile din mass-media occidentală cu privire la falsele atacuri de la 11 septembrie și cu privire la alte adevăruri care ar putea schimba destinul Orientului Mijlociu și al lumii dacă ar fi discutate în mod deschis în mass-media. Hart a mai spus că cetățenii din Vest și, mai presus de toate, cetățenii americani “au fost condiționați de propaganda sionistă să creadă într-o versiune a istoriei care, de fapt, nu este adevărată.”

Această versiune a istoriei susține că:

1)     Israelul este victima perpetuă a violenței Palestiniene,

2)     Există în lume o mișcare islamistă puternică care amenință America și Vestul cu distrugerea,

3)     Al-Qaeda, care reprezintă un braț al mișcării islamiste, a fost responsabilă pentru atacurile din 11 septembrie și planifică mai multe atacuri teroriste împotriva Americii,

4)     Nu va exista pace între națiunile musulmane ale Orientului Mijlociu, pe de o parte, și Israel și America, pe de altă parte, decât atunci când toți teroriștii islamiști vor fi uciși, iar Jihad-ul lor împotriva Vestului distrus, și

5)     Iranul este decis să înceapă Al Treilea Război Mondial și să șteargă Israelul de pe harta lumii.

Toate cele cinci puncte de mai sus sunt minciuni. Israelul nu este o victimă, nu există un Jihad Islamist împotriva Vestului, 11 septembrie nu a fost întreprins de Al-Qaeda, pacea poate fi instaurată dacă întreg adevărul este înțeles de toți, iar Iranul nu a spus că va ataca Israelul cu arme nucleare.

Istoria timpurilor noastre a fost atât de mult manipulată și răsucită astfel încât noi nu trăim într-o lume reală. Viețile noastre sunt miciuni. Trăim într-o lumea fantasmagorică, în care liderii politici fățarnici și mincinoși ne stăpânesc gândurile și ne controlează percepțiile.

Civilizația noastră este schizofrenică, iar dialogurile noastre sociale sunt, de cele mai multe ori, controlate de atotputernica mass-medie. Această mass-media a creat o cultură a nebuniei și a morții. Am lăsat psihopați periculoși precum Dick Cheney, Donald Rumsfeld și Benjamin Netanyahu să conducă ca niște nebuni în loc să-i spânzurăm ca pe niște criminali de război și teroriști ai statului.

Cred că Ron Paul a exprimat foarte poetic starea timpurilor noastre la House Floor pe 19 mai 2009 când a spus: “Ne-am rupt de realitate – suntem o națiune bolnavă psihic. Ignoranța cu o brumă de cunoaștere a înlocuit înțelepciunea.” Dr. Paul și-a început discursul cu o sinceritate și solemnitate chiar mai mari și a spus: “Oare chiar totul este un vis urât, un coșmar? Imaginația mea îmi joacă feste sau ne-am pierdut mințile? Este suprarealist, este chiar de necrezut. Este o mare absurditate, o mare decepție, o înșelătorie de proporții monumentale bazată pe idei ilogice și al căror timp nu ar fi trebuit să sosească niciodată; simplitatea este distorsionată și încâlcită în mod grotesc; nebunia s-a dat drept logică; planuri grandioase construite pe minciună, bazate pe moralitatea unor Ponzi și Madoff; răul descris ca virtute, ignoranța s-a transformat în înțelepciune; distrugere și sărăcie în numele umanismului; violența a devenit unealta schimbării; războaiele preventive sunt folosite ca o cale spre pace”.

Singura cale de ieșire din această nebunie este prin adevăr, transparență și înțelegere. Trebuie să ne întrebăm pe noi înșine cum am ajuns aici și să cerem răspunsuri de la proiectanții monstruoși ale acestor planuri mondiale care duc lumea noastră la limita dezastrului.

Cele cinci fapte care sunt reliefate mai jos pot să ne ajute să scăpăm mental din ficțiunile bolnăvicioase ale istoriei, să ne recâștigăm claritatea și să revenim la realitate.

1. Israel a lansat mișcarea radicală Hamas în Palestina în anii ‘70 drept “contra-balanță la PLO (Organizația pentru Eliberarea Palestinei)” – potrivit lui Tony Cordesman, analist pentru Orientul Mijlociu la Centrul pentru Studii Strategice, care este citat în articolul lui Richard Sale din iunie 2002 pentru United Press Internațional, numit “Istoria Hamas legată de Israel”.

Sale citează deasemenea un înalt ofițer din CIA care a spus că ajutorul dat de Israel organizației Hamas a fost “o încercare directă de a împărți și dizolva sprijinul pentru PLO care este o organizație puternică, seculară, prin folosirea unei alternative religioase concurențiale.”

Israel a finanțat Hamas atât din motive strategice, cât și politice. Beneficiul cel mai evident îl reprezintă reputația și încrederea internaționale. Un dușman radical și intransigent însărcinat cu politicile Palestinei le permite liderilor duri ai Israelului să-și manipuleze oamenii și lumea fără ca ei să apară în postura de băieți rău.

Există o logică de netăgăduit în spatele sprijinului îndelungat pe care Israelul îl acordă fundamentaliștilor islamiști. Este o mișcare nebunească să-ți creezi propriul monstru atunci când dorești pace. Dar dacă dorești război și ai uneltele necesare să ucizi monstrul, de ce să nu-l creezi?

Numeroși experți pe problemele Orientului Mijlociu, oficiali ai serviciilor secrete, jurnaliști și intelectuali au atras atenția asupra faptului nebunesc prin care serviciile secrete israeliene și cele vestice au finanțat mișcarea Jihad pentru a împiedica lideri seculari, moderați și naționaliști să devină dominanți în regiune. În februarie, când protestele din Orientul Mijlociu au început să izbucnească, Noam Chomsky a scris:

“Amenințarea generală a fost întotdeauna independența. În lumea arabă, Statele Unite și aliații săi au sprijinit permanent islamiștii radicali, câteodată pentru a preveni amenințarea naționalismul secular. În multe privințe, islamismul este sora ciudată a sionismului. Amândouă sunt putrede în interior și vor primi un verdict aspru din partea istoriei”.

2. Răsturnarea primului-ministru al Iranului ales democratic, Mohammed Mosaddeq, de către CIA și MI6 a fost asistată de către liderul fundamentalist islamist al Iranului în acea perioadă, Abol-Ghasem Kashani care a fost mentorul viitorului lider al Iranului, Ruhollah Khomeini. Perfizii mola[2] ai Iranului au uitat intenționat faptul că ei au colaborat cu CIA și MI6 și că l-au înjunghiat pe liderul popular al Iranului în 1953. Unul dintre grupurile islamiste care au fost implicate, denumit Fadaian Islam, era un cunoscut grup terorist care a fost responsabil de multe crime și tentative de asasinat eșuate, implicat inclusiv într-un atentat asupra vieții lui Mosaddeq.

Citiți articolul “Why Iranian Mullahs helped the US install the Shah and then turned against him?”  (De ce mola iranieni au ajutat Statele Unite să-l pună la putere pe Șah iar apoi s-au întors împotriva lui?) scris de Masoud Kazemzadeh, profesor asociat de Științe Politice la Universitatea de Stat “Sam Houston” din Texas.

3. Statele Unite i-au finanțat pe mujahedinii afgani pentru a atrage Uniunea Sovietică în Afganistan cu scopul de a o învinge. Acest fapt în sine nu este neplăcut – este istoria oficială a politicii de putere și o mișcare deșteaptă făcută de către imperiul SUA. Însă imperiul SUA nu a renunțat la sprijinul pe care-l acordă gherilelor musulmane teroriste nici după căderea Uniunii Sovietice. De fapt, SUA au continuat instruirea și finanțarea fundamentaliștilor islamiști și în anii ’90 pentru a crea un nou inamic străin care să-i sperie pe americani și să justifice bugetul militar colosal.

Este un fapt istoric de necontestat că Osama Bin Laden este o creație a CIA. La fel este și liderul islamic fundamentalist Anwar Al Awlaki, care a fost invitat la Pentagon să ia masa și să bea un ceai, după atacurile din 11 septembrie.

De ce au fost Pentagonul și CIA atât de prietenoși cu cei mai aprigi dușmani ai lor – Osama Bin Laden și Anwar al Awlaki? Singurul răspuns logic este că, de fapt, ei nu au fost niciodată dușmani. CIA i-a crescut pe acești băieți în spatele scenelor, dar i-a creat drept false personalități  istorice și le-a spus să pornească un Jihad violent împotriva Vestului pentru a justifica cucerirea ilegală a Orientului Mijlociu de către Pentagon și Israel.

4. Nu există un grup islamist radical numit Al-Qaeda care este hotărât să distrugă America și civilizația occidentală. Acesta este un mare mit care a fost creat în mod voit de către guvernele din umbră din America, Israel și Marea Britanie.

Al-Qaeda nu există așa cum a susține mass-media. În limba arabă, Al-Qaeda înseamnă “bază”, aceeași bază cu cea a fraierilor musulmani ai CIA și ai altor servicii secrete occidentale folosiți sub acoperire atât în atacuri teroriste împotriva cetațenilor occidentali – așa cum au fost atacurile din 11 septembrie și 7 iulie – cât și în atacuri împotriva națiunilor din Orientul Mijlociu care se opun dominației Vestice.

Haideți să reformulez. Imaginați-vă că exista un mare cort cu numeroase centre de recrutare în interior care are mese cu pliante și anunțuri pe care se pot citi: “Angajăm teroriști Jihad. Înscrieri aici.” În acel cort, cele mai mari grupuri de recrutare care caută teroriști Jihad nu sunt Frații Musulmani sau Republica Islamică a Iranului, ci MI6, CIA, Mossad și Spionajul Saudit.

Cu alte cuvinte, agențiile de spionaj vestice au acaparat piața comerțului cu terorism. Aceste agenții dețin cele mai faimoase personaje, cum ar fi Bin Laden, Anwar al Awlaki, dar și mulți alții care nu sunt faimoși, dar care dețin multă putere și prestigiu printre musulmanii creduli care urmează cuvântul Jihad-ului.

Islamul radical este o marcă globală, iar specialiștii de marketing din spatele acestei mărcii globale lucrează la cele mai înalte niveluri în Mossad, CIA și MI6.

Pentru mai multe informații asupra acestui subiect, citiți următoarele articole: “11 Reasons Why The Threat From Al-Qaeda is Not Real,” (11 motive pentru care amenințarea Al-Qaeda nu este reală) și “Al-Qaeda 100% Pentagon Run” (Al-Qaeda condusă 100% de Pentagon).

5. Atacurile din 11 septembrie, care sunt văzute drept cea mai mare victorie militară și propagandistică a islamului radical asupra vestului, au fost organizate de guvernele din umbră de la Washington și Tel Aviv. Acesta este un fapt istoric, sprijinit pe dovezi stiințifice, și nu o teorie nebunească a conspirației.

Oricât ar vrea Al-Qaeda să pretindă că ea a fost în spatele atacurilor din 11 septembrie (și nu o bandă trădătoare din Washington), este absurd să aibă astfel de pretenții în pofida tuturor dovezilor și faptelor. Repudierea Al-Qaeda de către președintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, în discursul său de la Națiunile Unite în care a învinovățit Washington-ul pentru 11 septembrie, este caraghioasă.

Este evident că CIA direcționează și controlează revista online a Al-Qaeda “Inspire” și că Al-Qaeda nu este nimic mai mult decât un grup mass-media de fațadă care acționează ca un braț de propagandă pentru guvernul SUA.

Cititi va rog si:

AL QAEDA IL CRITICA PE AHMADINEJAD pentru teoriile sale conspirationiste referitoare la atentatele din 11 septembrie

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

SIONISMUL – propunere de dezbatere pornind de la filmul “Rabini contra sionism”

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother


[1] Tea Party (rom. „Ceaiul”) este o mișcare politică conservatoare din SUA care susține reducerea cheltuieilor guvernamentale, a impozitelor, a datoriei interne și a deficitului bugetar federal. Denumirea mișcării vine de la Boston Tea Party (rom. „Ceaiul de la Boston”) care a reprezentat o revoltă din 1773 a coloniștilor americani împotriva impozitului pe ceai introdus de Coroana Britanică. În semn de protest, coloniștii au aruncat în mare ceaiul existent pe vapoarele britanice ancorate în port.

[2] s. f. (Turcism înv.) Preot musulman; judecător turc, superior cadiului, în marile orașe; Titlu onorofic pentru demnitarii turci. Tc. mola, din arab. maula

Sursa: Blogul lui SACCSIV

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *