Linistiti-va dragi otevisti si oteviste, poporisti si poporiste. Dragul vostru Dianconescu, Dan Diaconescu este bine mersi, in viatza noastra de zi cu zi, pe micile si infectele noastre noastre ecrane TV, murmurand mantra: PIESA ASTA E UN HIT, DIACONESCU N-A MURIT !

Nu dragilor Cel ce a murit este Ion Diaconescu, un om de care cu siguranta electoratul OTV-ist nu a auzit niciodata, din moment ce din randurile lui (ce reflecta fidel componenta Partidului Poporului), fac parte in imensa lor majoritate oameni care au pus stampila de vot doar pe trandafirii care au insangerat Romania dupa 1989.

Ion Diaconescu a fost “ultimul mohican” al unui trib disparut, numit Partidul National Taranesc. Odata cu el, a trecut in nefiinta si in istoria uitata, idealul taranist ale unor alti ilustri “necunoscuti”: Maniu si Mihalache.

Pedeaspa Istoriei pentru cei care strigau in Piata Universitatii “Noi muncim, nu gandim”, este – nu cea proorocita de Iorga, anume aceea de a repeta greselile trecutului. NU. Pedeapsa Istoriei se va numi Diaconescu, cel care ne-a mai ramas. Dan Diaconescu si emisiunile lui de noapte ce vor fi difuzate in direct de la Cotroceni.

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer