Cartea are 145 de pagini color, pe foaie de 115 g, lucioas, cu copert cartonat, acoperit cu folie lucioas. Preul este de 13 lei.

Mai jos v prezentm mrturia scriitoarei:

Am scris aceast istorioar ca o revrsare a dragostei pentru copii, ntr-o ncercare de a simplifica ceea ce poate prea greu de neles. La fel i noi, adulii, dac o vom citi, vom fi poate i noi ajutai de harul lui Dumnezeu i, la rndul lor, copiii i nepoii notri.Cuviosul credea c cei mici sunt ca nite casete goale. Ei nregistreaz tot ceea ce vd la noi.

A dori s le mulumesc cu sinceritate tuturor acelora care m-au ncurajat s merg mai departe cu publicarea acestei cri i care m-au ajutat cu mult druire s lucrez la ea. Entuziasmul lor provenea din dragostea pentru copii i pentru memoria Cuviosului Paisie. Voi ncheia cu cteva cuvinte ale Cuviosului:

Lucrurile sunt simple, copiii mei.
Noi suntem cei care le complicm.
Ar trebui s le complicm pentru diavol,
dar s le simplificm pentru om:
cea mai uoar cale de mntuire
este aceea a dragostei i a Smereniei.
E nevoie aadar ca n orice clip s avei
gnduri bune, pentru a v apra sufletul.

Fie ca binecuvntarea sa s ne ocroteasc ntotdeauna. Amin.

Mersine Vigopoulou
Buna-Vestire a Maicii Domnului
25 Martie 2001

Din ara lui Eu-mprat n ara lui Tu-mprat, prima lucrare publicat a lui Mersine Vigopoulou a fost scris din marea ei dorin ca nepoii ei s se poat folosi de nelepciunea Cuviosului Paisie. Cartea poate fi comandat folosind formularul deaici.

Sursa: atitudini

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *