Cartea are 145 de pagini color, pe foaie de 115 g, lucioasă, cu copertă cartonată, acoperită cu folie lucioasă. Prețul este de 13 lei.

Mai jos vă prezentăm mărturia scriitoarei:

Am scris această istorioară ca o revărsare a dragostei pentru copii, într-o încercare de a simplifica ceea ce poate părea greu de înțeles. La fel și noi, adulții, dacă o vom citi, vom fi poate și noi ajutați de harul lui Dumnezeu și, la rândul lor, copiii și nepoții noștri. Cuviosul credea că cei mici sunt ca niște casete goale. Ei înregistrează tot ceea ce văd la noi.

Aș dori să le mulțumesc cu sinceritate tuturor acelora care m-au încurajat să merg mai departe cu publicarea acestei cărți și care m-au ajutat cu multă dăruire să lucrez la ea. Entuziasmul lor pro­venea din dragostea pentru copii și pentru memoria Cuviosului Paisie. Voi încheia cu câteva cuvinte ale Cuviosului:

Lucrurile sunt simple, copiii mei. 
Noi suntem cei care le com­plicăm.
Ar trebui să le complicăm pentru diavol,
dar să le simplificăm pentru om:
cea mai ușoară cale de mântuire
este aceea a dragostei și a Smereniei.
E nevoie așadar ca în orice clipă să aveți
gânduri bune, pentru a vă apăra sufletul.

Fie ca binecuvântarea sa să ne ocrotească întotdeauna. Amin.

Mersine Vigopoulou
Buna-Vestire a Maicii Domnului
25 Martie 2001

Din Țara lui Eu-Împărat în Țara lui Tu-Împărat, prima lucrare publicată a lui Mersine Vigopoulou a fost scri­să din marea ei dorință ca nepoții ei să se poată folosi de înțelepciunea Cuviosului Paisie. Cartea poate fi comandată folosind formularul de aici.

Sursa: atitudini

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer