NU VA VACCINATI. Sistemul nu vrea nici sa va vindece, nici sa previna vreo imbolnavire. Ci sa va transforme in legume, sa va ucida copii, sa deveniti dependenti de Big Pharma

Iata ce aflam din articolul Conclusive link now admitted: swine flu vaccine causes chronic nervous system disorders:

Finlanda a recunoscut acum deschis că vaccinul împotriva gripei porcine cauzează în cele din urmă narcolepsie[1] o tulburare cronică a sistemului nervos care-i face pe oameni să nu-și poată controla somnul. Guvenul finlandez a admis acest fapt și a spus că va plăti pentru „o îngrijire medicală pe viață” pentru 79 de copii care au fost afectați în mod ireparabil de vaccinul împotriva gripei porcine. (http://news.yahoo.com/finland-vows-…)

Narcolepsia nu este singurul efect recunoscut în urma vaccinului împotriva gripei porcine: 76 din 79 de copii au suferit deasemenea halucinații și “stări de colaps (leșin) cu paralizie” spun cercetătorii finlandezi.

În mod uimitor – chiar prin legătura dintre vaccinurile împotriva gripei porcine și suferința neurologică permanentă la copii, – este acum recunoscut public de către guvernul finlandez că nu există în primul rând, în mod categoric, vreo discuție despre oprirea totală a ritualului neștiințific de injectare a copiilor cu vaccinul împotriva gripei.

Nu numai că vaccinurile sunt dăunătoare copiilor (așa cum este recunoscut acum) dar vaccinurile chiar nu au efect! O doză zilnică de vitamina D face mai mult să decât orice vaccin în privința tratării gripei. (http://www.naturalnews.com/029760_v…).

SUA refuză să recunoască că vaccinurile sunt dăunătoare tuturor

Desigur, guvernul SUA, încă refuză să recunoască că vaccinurile sunt oricum dăuntătoare tuturor. Atât guvernul cât și industria vaccinurilor continuă să promoveze basmul falsificat că „vaccinurile sunt sigure și eficace”, asta însemnând că vaccinurile nu dăunează nimănui, ci din contră, vaccinurile îi ajută pe toți. Cu toate acestea, adevărul este de fapt chiar opusul: Vaccinurile afectează milioane de copii în fiecare an în moduri care nu sunt de obicei legate de vaccinuri (ușoare înapoieri mintale, suprimarea imunității, disabilități de învățare, etc). În același timp, vaccinurile sunt inutile în prevenirea infecțiilor. Chiar și  propria cercetare din industria vaccinurilor a arătat că gripa acționează asupra unei persoane dintr-o sută, asta înseamnă că vaccinurile sunt complet ineficiente pentru 99% dintre aceia care le fac (http://www.naturalnews.com/029641_v…).

În loc să recunoască adevărul: vaccinurile cauzează autism, guvernul SUA a pus la cale un complot împreună cu producătorii de vaccinuri pentru a crea “Programul de compensare pentru daunele produse de vaccin” care dă în fond mită „pentru cumpărarea tăcerii” părinților ai căror copii au fost afectați pe viață, pentru a se asigura că acești părinți nu fac reclamații Curții Federale (http://www.naturalnews.com/033635_v…).

Chiar mai rău, instituția medicală – care este foarte mult influențată dacă nu chiar dominată categoric de interesele companiilor farmaceutice – refuză în mod clar să pledeze în sprijinul vitaminei D drept nutriment în prevenirea gripei. Vitamina D este sigură, eficientă și disponibilă. Vitamina D este disponibilă fără rețetă și, fără nicio exagerare, se pot economisi miliarde de dolari care se dau pentru sistemul de sănătate, cu doar câțiva bani alocați zilnic per persoană. Așa că, de ce instituția medicală nu dorește să promoveze vitamina D? În mod sigur, din cauza faptului că industria va pierde miliarde de dolari din boli și maladii degenerative care pot fi prevenit prin vitamina D.

Desigur că vaccinurile cauzează autism!

Nu există nicio îndoială în mintea oricărei persoane care este corect informată că vaccinurile cauzează suferință neurologică, inclusiv (fără a se limita însă) autism. Doar oamenii de știință din corporațiile ticăloșite de peste tot din lume își continuă șarada: vaccinurile nu au de-a face cu autismul, sau vaccinurile chiar sunt eficiente în primul rand. Cei mai mulți americani nu au ascultat încă interviul secret cu Dr. Maurice Hilleman, omul de știință al Merck, specializat în vaccinuri. În acest interviu. Dr. Maurice Hilleman recunoaște deschis că vaccinurile au multiple rădăcini cancerigene care ascund de fapt viruși nedetectabil. Citiți transcrierea aici:http://www.naturalnews.com/033584_D…

Interviul îl puteți asculta aici: http://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAA…

În mod asemănător, mulți oameni nu știu că Dr. Jonas Salk, considerat “bunicul” vaccinurilor și  creatorul vaccinului împotriva poliomielitei, a fost de fapt un criminal neacuzat care a comis crime atroce împotriva umanității în numele “științei medicale”. http://www.naturalnews.com/031564_J…)

De fapt, întreaga istorie a vaccinurilor și a medicinei a fost complet distorsionată de către instituția medicală pentru a descrie vaccinurile într-o lumină strălucitoare a sănătății publice. Dar, povestea reală este că vaccinurile sunt acuma – și au fost întotdeauna – instrumente ce au cauzat boli și au promovat îmbolnăviri, astfel încât și industria farmaceutică beneficiază de pe urma lor.

Adevărul înspăimântător despre industria vaccinurilor și instituția medicală

Amintiți-vă că este aceeași industria care a fost prinsă când făcea experimente medicale înfiorătoare pe priozonierii din Guatemala[2]  (http://www.naturalnews.com/033483_G…).

Acești oameni sunt aceeași care au făcut și experimentele Tuskege[3] pe afro-americani (http://www.naturalnews.com/029924_m…).

Credeți într-adevăr că acești criminali ai vaccinurilor nu vor folosi copii nevinovați pentru exprimentele lor medicale inoculate în masă populației? Aduceți-vă aminte: aceștia sunt criminalii despre care vorbim, cei care acționează în stil nazist, fără nicio remușcare. Acești criminali sunt cei care conduc industria farmaceutică. De exemplu, fostul președinte al Bayer, a fost un criminal nazist de război, care a fost acuzat și condamnat în procesul de la Nuremberg:

Acuma mă credeți? Citiți mai jos:

“Dr. Fritz ter Meer[4], directorul IG Farben, implicat direct în dezvoltarea gazului paralizant, Zyklon-B, care a ucis milioane de evrei, a fost condamnat la 7 ani de închisoare, dar a fost eliberat după 4 ani grație lui Rockefeller și J.J.McCloy, pe atunci Înalt Comisionar al SUA pentru Germania. Un Fritz ter Meer, care nu regretă nimic, vinovat de genocide și de crime împotriva umanității, s-a reîntors la lucru la Bayer unde a fost președinte pentru mai mult de 10 ani, până în 1961. Același Fritz ter Meer, condamnat ca și criminal nazist de război, a devenit unul dintre ințiatorii Comisiei pentru Codex Alimentarius în 1962, o organizație care a fost susținută de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Organizația pentru Alimentație și Agricultură (OAA) și de către Organizația Mondială a Comerțului (OMC), pe de altă parte”. (http://www.naturalnews.com/024534_E…)

Guvernanții știu că vaccinurile mutilează și ucid copiii – și tocmai din această cauză sunt guvernații atât de agresivi cu promovarea vaccinurilor.După cum puteți observa, fiecare guvern știe deja că vaccinurile sunt de fapt, o crimă.

Guvernele știu că vaccinurile mutilează și ucid copii, cauzează autism și tulburări neurologice. Și, deși guvernele știu toate aceastea, continuă să promoveze vaccinurile. De ce? Pentru că toate aceste guverne sunt criminali în masă care au rădăcini filozofice în Germania nazistă și în mișcarea eugenică[5]. Chiar și astăzi, FDA (Agenția Medicamentului) încă mai are rădăcini în eugenie și în controlul populației. Bill Gates, care promovează vaccinarea mondială, recunoaște deschis că vaccinurile și ocrotirea sănătății pot “reduce populația lumii cu 10-15%”, dacă “fac treabă bună.” (http://www.naturalnews.com/029911_v…)

Nu mă credeți? Chiar Bill Gates afirmă toate acestea aici: http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A…

Vaccinurile nu sunt administrate copiilor “accidental”, ca și cum ar omorî câțiva copii și au cauza tulburări neurologice la alții, nu, vaccinurile sunt administrate copiilor DEOARECE provoacă tulburări neurologice, disfuncționalități ale organelor, infertiliate, reduc inteligența și au multe alte efecte secundare.
Veți vedea cum Vaccinurile de astăzi formează viitorii clienți de mâine specializați în ocrotirea sănătății. 
Vaccinurile fac ca marile concerne farmaceutice să fie pe piață datorită profiturilor repetate

Cum altfel se presupune că marile concerne farmaceutice își vor asigura profiturile viitoare dacă populației de astăzi i se permite să fie sănătoasă? Principala idee a subiectului “vaccinuri” este SUFERINȚA ASUPRA SĂNĂTĂȚII UMANE și obținerea de profit pe termen lung de la toți aceia care suferă și sunt bolnavi din cauza vaccinurilor.

Haideți, prieteni: Chiar credeți că aceste companii care caută profit încearcă cumva SĂ AJUTE umanitatea? Chiar credeți că președinții companiilor de medicamente sunt buni samariteni care ar renunța la o parte din profiturile lor și care și-ar scoate de pe piață afacerile pentru a promova sănătatea?

Oameni, treziți-vă. Treziți-vă și luați o gură de cafea. Companiile de medicamente nu se gândesc absolut deloc la uciderea copiilor din Nigeria și http://www.naturalnews.com/023654.html)

și nici nu pregetă în a-și folosi proprii lor copii drept experimente medicale, atâta timp cât fac bani, cât mai mulți bani, în toată această afacere.

Ca editor al NaturalNews, mi-au fost oferite de-a lungul anilor nenumărate documente, mărturisiri și alte surse de informații.Vă spun cu absolută certitudine că industria farmaceutică folosește în mod activ vaccinurile pentru a cauza boli degenerative, ca mod de a-și reține profiturile viitoare.

Vaccinurile sunt o strategie de afaceri permanentă folosită de industria farmaceutică pentru a obține profit

E ca și cum un mecanic ordinar ar arunca substanțe în rezervorul de benzină pentru ca să vă întoarceți la el să vă reparați motorul după câțiva zeci de kilometri. Companiile farmaceutice doresc să facă orice pentru a-și garanta profiturile, și asta include și comiterea actelor de genocid împotriva rasei umane, atâta timp cât își îngrașă profiturile.

Prieteni, nu avem de-a face în industria farmaceutică cu ființe umane etice, principiale. Avem de-a face cu monștri-criminali care au găsit o cale să se îmbogățească doar ei pe seama cheltuielilor și suferințelor celorlalți. Și chiar se desfată în a face astfel. Le face plăcere să privească copii care suferă și mor din cauza vaccinilor pe care ei le fabrică.

Aceste companii farmaceutice îi păcălesc pe oameni și fac escrocherii cu un atât de mare success încât oamenii, slugile lumii, vor acționa potrivit interselor companiilor farmaceutice și vor implora să fie injectați cu substanțe active chimice și virale care le vor distruge sănătatea și îi vor transforma în victime medicale pe toată viață.

Elita medicală bolnavă, dementă care pune la cale toate acestea (inclusiv oamenii din vârf ai Agenției Medicamentului – FDA) se aseamănă vampirilor moderni care sunt în viață datorită micilor copii pe care-i ucid. Și această elită bolnavă își satisface apetitul egoist dialovesc pentru bogăție și putere. Și pe măsură ce vedem tot ce se întâmplă în fiecare zi în America, Finlanda și peste tot în lume, ne înfuriem teribil. Tocmai de accea lucrez atât de mult: pentru a-i demasca pe acești șarlatani și pentru a-i vedea așa cum sunt în realitate: criminali. Acești oameni care conduc marile concerne farmaceutice și industria de vaccinuri vă vor infecta copilașul cu cancer dacă chimioterapia le va aduce garantat profituri douăzeci de ani mai mai târziu.

Acești oameni ar trebui arestați, aruncați în închisoare și condamnați ca și criminali împotriva umanității. “Ocupați Wall Street” este doar o mișcare care s-a ridicat împotriva escrocilor care au falimentat industria bancară și Rezerva Federală. Dar noi avem nevoie de altă mișcare: “Ocupați marile concerne farmaceutice”, în care masele bolnave, aflate în stadii terminale, care au avut de suferit din cauza vaccinurilor și a companiilor farmaceutice să mărșăluiască spre aceste companii pentru a-i aresta și condamna pe președinții concernelor farmaceutice pentru crime împotriva umanității.

Știu că ziua aceasta va veni. Va veni o zi când masele bolnave furioase își vor da seama de atrocitatea crimelor medicale care au fost comise împotriva oamenilor în numele “sănătății publice”… și aceste mase vor urla împotriva sistemului.

Către toți președinții companiilor farmaceutice din toată lumea: bucurați-vă acum de milioanele voastre, deoarece va veni o zi în care va trebui să răspundeți pentru modul în care ați obținut acești bani și să spuneți cine a trebuit să plătească prețul pentru îmbogățirea voastră. Sute de milioane de copii din toată lumea suferă astăzi din cauza vaccinurilor și acest număr va crește cu fiecare an. În acest timp, noi lăsăm ca umanitatea să fie asaltată cu aceste arme biologice cunoscut drept “vaccinuri”.

Aflați mai multe:http://www.naturalnews.com/033816_swine_flu_vaccines_neurological_disorders.html#ixzz1Zz3GYWs7

   Cititi va rog si:

VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoaște prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

VIDEO: SUA si-au cerut scuze pentru finantarea unui studiu prin care 1.500 de guatemalezi au fost infectati deliberat cu sifilis si gonoree

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

Articolul se termina intr-o nota de hai pe baricade, insa informatiile prezentate sunt cat se poate de importante.

Sa ne amintim si de spusele lui Bertrand Russell, “Impactul Științei În Societate„:

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferențele congenitale dintre conducători și conduși vor crește până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca și o insurecție organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. “

Dieta, injecțiile și interdicțiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter și tip de credințe pe care autoritățile îl consideră dezirabil și orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”


[1] Narcolepsia este o nevoie necontrolata de a adormi oriunde. Se caracterizează în timpul zilei prin zvacniri scurte de moliciune a muschilor, cel mai adesea legate de emotii bruste, ca furia sau teama. Atacurile de somn apar regulat, starea de veghe se transformă imediat în somn cu vise. Mai mult, pot apărea halucinații: trăiri, uneori vise urâte, care sunt continuări directe ale evenimentelor întâmplate chiar înainte de atacul de somn.

[2] Experiment Guatelmala – experiment medical desfășurat între 1946-1948 de către guvernul SUA pentru a vedea dacă penicilina (care intrase în uz de puțin timp) avea și efect preventiv împotriva sifilisului și gonoreei.Cercetătorii au infectat prostituate și le-au pus în contact cu soldați, deținuți sau bolanvi psihic din Guatemala pentru a avea contacte sexuale neprotejate, alți bărbați au fost indectați prin inocularea directă a bacteriei. Circa 1.500 de guatemalezi au fost implicați în acest studiu, neștiind că fac parte dintr-un experiment medical.

[3] Experimentul Tuskegee cu sifilis a fost o cercetare clinică abominabilă ce a avut loc între 1932-1972 înTuskegee, Alabama, condusă de Institutul de Sănătate Publică din SUA. Celor 400 de barbati infectati cu sifilis le-a fost interzis tratamentul pentru a observa efectele pe termen lung ale acestei boli si la sfarsitul experimentului majoritatea murisera din cauza bolii, sotiile lor au fost si ele infectate si multi copii s-au nascut cu o forma congenitala a acestei afectiuni.

[4] Fritz ter Meer (4 iulie 1884 –  27 oct.1967 ) a fost un chimist german și criminal nazist de război

[5] Mișcarea eugenică – pseudostiinta rasista ce avea ca scop eliminarea tuturor fiintelor umane „nepotrivite”, pastrand doar pe cele care se conformau cu stereotipul nordic. Elementele acestei filozofii puteau fi gasite in politica nationala a sterilizarii fortate, a legilor de segregatie, dar si a restrictiilor maritale, ce erau in vigoare in 27 de state. Eugenistii au sterilizat 60.000 de americani sau le-au interzis casatoria, inchizandu-i in „colonii”. Inaintea celui de al doilea razboi mondial, jumatate din sterilizarile fortate ce aveau loc in America, se faceau in California. In 1904, Institutul Carnegie infiinteaza un laborator complex in Cold Spring, Long Island. Acest laborator indexa cartile de identitate a milioane de americani. In baza unor anumite criterii, cercetatorii planuiau eliminarea unor anumite familii, linii genealogice sau persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *