Să luăm exemplu de la turci. Așa trebuie să îi primim și noi pe groparii de la FMI: Reprezentant FMI, atacat cu oua, in Turcia (Video). Propun ca noi să le facem o primire “tradițional” românească: să le aruncăm cu o pâine în cap și cu niște sare (iodată) în ochi…

Reprezentant FMI, atacat cu oua, in Turcia (Video)

Nu mica i-a fost mirarea unui reprezentant al Fondului Monetar International cand a fost atacat cu oua, in timpul unui discurs sustinut in Turcia.

Mark Lewis le vorbea despre economia globala si provocarile ei studentilor de la Universitatea din Uludag, in nord-vestul Turciei, cand, dintr-odata, din public a auzit strigandu-se “FMI, iesi afara” si s-a vazut nevoit sa se fereasca de doua oua care, brusc, se indreptau inspre el, scrie The Telegraph.Vizibil tulburat de moment, omul a avut nevoie de cateva secunde bune pentru a iesi de sub pupitrul de unde isi sutinea discursul. Fortele de ordine au intervenit rapid si i-au retinut pe studentii recalcitranti.

Nu este pentru prima data cand oficiali ai FMI afla ca nu sunt intotdeauna bine priviti in Turcia. In 2009, in timpul unor proteste de strada, seful de atunci al Fondului, Dominique Strauss-Kahn, s-a trezit cu un pantof in cap.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *