Armata israeliana va folosi microcipuri VeriChip

Iata ce aflam din articolul PositiveID Corporation Receives VeriChip Order for Use With Israeli Military (PositiveID Corporation[1] primește comandă pentru VeriChip[2] ce urmează a fi folosit de armata israeliană):

PositiveID Corporation (numit aici “PositiveID” sau “Companie”) /quotes/zigman/6472889/quotes/nls/psid PSID +11.76% , un dezvoltator al tehnologiilor medicale pentru managementul diabetului, diagnostice clinice și detecția amenințărilor biologice, a anunțat astăzi, că a primit o comandă pentru microcipul VeriChip™.  Acesta urmează să fie folosit de către partenerul afiliat în Israel în prevenirea și pregătirea pentru dezastre și în managementul de urgență.

Microcipul de identificare a frecvenței radio VeriChip (RFID) a fost cerut de către Administrația Medicamentului și a Hranei din SUA în 2004 pentru identificarea pacienților. VeriChip poate fi folosit deasemenea pentru a oferi asistență în situațiile de management de urgență și în recuperarea în caz de dezastru fiind conectat cu o cameră personalizată capabilă să primească date scanate RFID, date GPS fără fir și o bază de date Web care poate să primească și să stocheze informații și imagini capturate în timpul operațiunilor de urgență.

Partenerul afiliat al Companiei intenționează să furnizeze microcipuri Forțelor de Apărare ale Israelului (IDF), forței militare a Statului Israel.

Marc Poulshock, Vice-președintele de Dezvoltare al PositiveID, a spus: “Noi credem că există multe aplicații importante pentru VeriChip și proprietatea noastră intelectuală aferentă include identificare generației viitoare și capacitățile de citire biologică. Partenerul nostru dorește să ajute organizațiile de ocrotire a sănătății, organizațiile militare inclusiv IDF și guvernele cu privire la necesitățile acestora în prevenirea și  pregătirea pentru dezastre și cu răspunsul în situațiile de urgență.

Despre PositiveID Corporation

PositiveID Corporation a dezvoltat dispozitive medicale unice și sisteme de diagnostic molecular, concentrându-se în primul rând pe managementul diabetului, teste medicale rapide și detecția amenințării biologice în aer. MicroFluidic Systems, filiala deținută în întregime de PositiveID Corporation, se concentrează pe dezvoltarea sistemelor microfluidice pentru pregătirea automată și realizarea de atacuri biologice. Pentru mai multe informații despre PositiveID, vă rugăm să vizitați: www.PositiveIDCorp.com

Logo-ul The PositiveID Corporation logo este disponibil: http://www.globenewswire.com/newsroom/prs/?pkgid=7717

Declarațiile anticipative PositiveID, inclusiv

– probabilitatea ca VeriChip să fie folosit în prevenirea și pregătirea pentru dezastre și în managementul de urgență din Israel de către un partener afiliat

– probabilitatea ca VeriChip să fie folosit deasemenea pentru a oferi asistență în situații de management de urgență și în recuperarea în caz de dezastru fiind conectat cu o cameră personalizată capabilă să primească date scanate RFID, date GPS fără fir și o bază de date Web care poate să primească și să stocheze informații și imagini capturate în timpul operațiunilor de urgență,

– probabilitatea ca partenerul afiliat al Companiei să intenționeze să furnizeze microcipuri către IDF,

– probabilitatea ca partenerul afiliat al Companiei să caute să ofere ajutor organizațiilor de ocrotire a sănătății, organizațiilor militare, inclusiv IDF și guvernelor cu privire la necesitățile acestora în prevenirea și  pregătirea pentru dezastre și cu răspunsul în situațiile de urgență.

– și alte declarații din presă, în afară de faptele dovedite care sunt de fapt “declarațiile anticipative” și care corespund secțiunii 27 A din Securities Act 1993, secțiunii 21 E din Securities Exhange Act 1934 și potrivit termenului definit prin Priviate Litigation Reform Act 1995.

Astfel de declarații anticipative implică riscuri și incertitudini și sunt supuse schimbării în orice moment, iar rezultatele actuale ale PositiveID pot fi diferite în mod substanțial față de rezultatele preconizate. Aceste riscuri și incertitudini includ: abilitatea Companiei de a livra cu succes VeriChip pentru ca acesta să fie integrat de partenerul afiliat și abilitatea partenerului afiliat pentru a furniza VeriChip către IDF; la fel ca și alte asemenea riscuri.

Informații suplimentare despre toate acestea și despre alți factori care ar putea afecta afacerile Companiei sunt expuse în diferite înregistrări ale Companiei la Comisia de Securitate și Schimb din SUA (Securities and Exchange Commission – “SEC”) inclusiv acele informații expuse în Formular 10-K[3] din 25 martie 2011 și în Formularul 10-Q[4] din 13 martie 2011 și 15 august 2011, la titlul „Factori de risc”. Compania nu-și asumă nicio obligație pentru a aduce la zi sau pentru a emite orice revizuiri la aceste declarații care reflectă evenimente sau circumstanțe care au avut loc după data la care s-au dat declarațiile, sau pentru a reflecta apariția evenimentelor neprevăzute, cu excepția celor cerute de lege.

Cititi va rog si:

VERICHIP se numeste acum POSITIVEID. Detalii importante despre activitatea companiei ce doreste SA VA IMPLANTEZE CIPURI IN CORP

Personalitati si organizatii: DIGITAL ANGEL, VeriChip, Applied Digital Solutions, RFID (radio-frequency identification)

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?


[1] PositiveID Corporation a fost fondată în 10.11.2009 prin fuziunea dintre VeriChip Corporation și Steel Vault Corporation.

[2] VeriChip  – un cip de identificare injectabil care poate fi introdus sub piele și care poate asigura verificare biometrică. Verichip, fabricat de către Applied Digital Solutions, are mărimea unui bob de orez. Pe verichip sunt trecute: numărul de identificare, o bobină electromagnetică pentru trasmiterea datelor și un condensator de reglaj; aceste componente sunt atașate în interiorul unui recipient de silicon și sticlă care este compatibil cu țesutul uman.

[3] Formularul 10-K – este un raport anual cerut de către Comisia de Securitate și Schimb din SUA, care oferă o descriere succintă a performanței unei companii publice.

[4] Formularul 10-Q, cunoscut ca și 10-Q sau 10Q este un raport trimestrial cu scopul de a indica status-ul unei companii după trei luni de funcționare.

Sursa: SACCSIV

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *