nceputul: 7 May 2011

weight loss successWaist:34.5″

Chest:42″

Neck:17″

Hips:39.5″

Biceps:17″

Weight:193 lbs.

Height:6’2″

 

 

Sptmna 23-a: 15 Octombrie 2011

Week 23 picWaist:47.5″

Chest:46″

Neck:18″

Hips:50.5″

Biceps:17″

Weight:263.4 lbs

Height:6’2″

Un antrenor personal din Statele Unite, cu pachetele pe abdomen si tot tacamul, a hotarat sa se ingrase peste 35 de kilograme, sa devina obez, pentru a avea de unde sa slabeasca la loc. Toate astea ca sa inteleaga cat de greu le este obezilor sa piarda multele kilograme in plus.

Tocmai pentru ca, de obicei, povestile sunt despre kilograme date jos si nu despre kilograme puse, Drew Manning a renuntat la aspectul lui de invidiat pentru un experiment pe care il numeste “Fit 2 Fat 2 Fit”, adica de la slab la gras si inapoi la slab, relateazaFatFighterTV, citat deYahooNews.Manning a renuntat la mancarea sanatoasa pe care avea grija sa o consume in fiecare zi si la exercitiile ce-i mentineau muschii in forma in urma cu cinci luni. De atunci consumaalimentepline degrasimisi a “uitat” total la exercitii.Cum era de asteptat, efectele nu au intarziat sa se vada: antrenorul personal s-a ingrasat cu peste 35 de kilograme, iar prima parte a experimentului nu s-a incheiat! Mai are o luna de luat ingreutate.Abia dupa sase luni in care a mancat tot ce poate fi mai nesanatos, dar la indemana, tipic obezilor, Drew Manning va incepe adevarata provocare a experimentului sau: va petrece alte sase luni incercand sa dea jos toate kilogramele puse in jumatate de an.

In calitate de antrenor personal, Drew vrea sa inteleaga pepielealui cum e sa fie supraponderal ca sa ii poata ajuta pe cei care incearca sa piarda in greutate. Numai asa ii va intelege cu adevarat si le va oferi sfaturile de care au nevoie.

Acum stie ce simt oamenii obezi cand sunt in strada si sute de priviri se atintesc asupra lor, a inteles cat de greu le este sa se aplece si sa-si lege sireturile sau cravata.

Cei care vor sa-l urmareasca pe Drew in etapele ramase ale experimentului pot face asta peFit 2 Fat 2 Fit.

 

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer