Mario Borghezio, europarlamentar italian, a fost btut de forele de securitate pentru c a cerut s asiste la o ntrunire Bilderberg. La ora actual se tie deja c cei mai influeni oameni ai lumii, aproximativ 120 de bancheri, directori i politicieni au participat la conferina anual a Clubului Bilderberg, care a avut loc anul acesta, n perioada 9-12 iunie, la hotelul de lux Sourvette House din Saint-Moritz, n Elveia.

Europarlamentarul italian Mario Borghezio, membru de frunte al Ligii Nordului i al comisiei libertilor civile a Parlamentului European, s-a deplasat la hotelul Sourvette din Saint-Moritz i a cerut s asiste la ntrunirea membrilor Clubului Bilderberg. Oprit de trupele de securitate nainte s poat ptrunde n hotel, el a fost btut, trntit la sol i ndeprtat din acel loc, ntr-un mod violent, dei acesta le-a artat legitimaia de europarlamentar. Borghezio a fost preluat „cu nasul sngernd” de ctre poliia elveian. „Am fost asistat de ctre poliia elveian, dar tratamentul aplicat de agenii de securitate a fost brutal. Intenionez s i denun. Reacia aceasta pe care au avut-o doar pentru c voiam s asist i eu la edina lor, mi confirm faptul c reuniunea aceasta are o mare nsemntate i are rolul n luarea deciziilor importante, de ctre cteva persoane care controleaz lumea.” Borghezio a mai declarat: „Clubul Bilderberg este o societate secret, nu un grup de persoane care se ntlnesc n mod discret. Ei decid destinul lumii.”

Grupul Bilderberg a fost nfiinat n 1954. Prima ntlnire a avut loc n Olanda, la Osterbeek, n Hotelul Bilderberg, de unde grupul i-a luat i numele. Reuniunea a fost organizat de prinul Bernhard al rilor de Jos, fost ofier SS, i de David Rockfeller. Grupul Bilderberg nu este democratic. Membrii si nu sunt alei i el nu d socoteal oamenilor de pe planet; acelai lucru este valabil i pentru Banca Mondial, Fondul Monetar internaional, Naiunile Unite, sau cele mai puternice corporaii sau bnci. Nu exist nicio alt ntlnire la care s participe conductorii tuturor instituiilor internaionale majore, precum Banca Mondial, Fondul Monetar Internaional, Naiunile Unite i Uniunea European.

Grupul Bilderberg este structurat pe trei niveluri:
1. „Cercul exterior” este extins pn la aproximativ 130 de participani, marii magnai ai lumii. Practic peste 80% din participanii la reuniuni nu cunosc dect o parte din strategiile i scopurile reale ale organizaiei, deci fac parte din cercul exterior.
2. Comitetul director (Steering Comitee), al doilea nivel, este mult mai restrns. Acest nivel este alctuit din aproximativ 35 de membri, exclusiv europeni i americani. Ei cunosc n proporie de 90% obiectivele i strategia grupului. Membrii americani ai acestui nivel sunt de asemenea i membri n CRE – Consiliul Relaiilor Externe (Council on Foreign Relations – CFR).
3. Comitetul Consultativ Bilderberg, al treilea nivel, este nucleul acestei grupri. El este alctuit din 12 membri, singurii care cunosc n totalitate strategiile i scopurile reale ale organizaiei. Printre acetia se afl i aa-ziii „iluminai”, David Rockefeller din partea Chase Manhattan Bank i Henry Kissinger, fost secretar de stat al SUA.

Grupul Bilderberg este un veritabil guvern mondial ocult. n cursul ntlnirilor care au loc o dat pe an, pentru patru zile, n hoteluri de lux sau castele nconjurate de parcuri mari sau aflate n plin natur, se iau decizii strategice eseniale pentru toate rile acestei planete. Aceste ntlniri secrete au loc n fiecare an n locuri diferite. Grupul nchiriaz integral hotelul, dar nu i angajaii hotelului, care primesc cteva zile liber. n locul acestora, este adus integral personal, de la femei de serviciu la osptari, de la recepioneri la centraliste. Poliia local este pus aproape n ntregime la dispoziia grupului Bilderberg, i uneori este mobilizat i armata pentru a pzi locaia. n cadrul discuiilor nu se fac niciodat niciun fel de nregistrri, ci doar se fac nite note foarte telegrafice privind subiectele discutate, dar fr a se meniona nici un nume.

Sursa: yogaesoteric.net

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *