Mario Borghezio, europarlamentar italian, a fost bătut de forțele de securitate pentru că a cerut să asiste la o întrunire Bilderberg. La ora actuală se știe deja că cei mai influenți oameni ai lumii, aproximativ 120 de bancheri, directori și politicieni au participat la conferința anuală a Clubului Bilderberg, care a avut loc anul acesta, în perioada 9-12 iunie, la hotelul de lux Sourvette House din Saint-Moritz, în Elveția.

Europarlamentarul italian Mario Borghezio, membru de frunte al Ligii Nordului și al comisiei libertăților civile a Parlamentului European, s-a deplasat la hotelul Sourvette din Saint-Moritz și a cerut să asiste la întrunirea membrilor Clubului Bilderberg. Oprit de trupele de securitate înainte să poată pătrunde în hotel, el a fost bătut, trântit la sol și îndepărtat din acel loc, într-un mod violent, deși acesta le-a arătat legitimația de europarlamentar. Borghezio a fost preluat „cu nasul sângerând” de către poliția elvețiană. „Am fost asistat de către poliția elvețiană, dar tratamentul aplicat de agenții de securitate a fost brutal. Intenționez să îi denunț. Reacția aceasta pe care au avut-o doar pentru că voiam să asist și eu la ședința lor, îmi confirmă faptul că reuniunea aceasta are o mare însemnătate și are rolul în luarea deciziilor importante, de către câteva persoane care controlează lumea.” Borghezio a mai declarat: „Clubul Bilderberg este o societate secretă, nu un grup de persoane care se întâlnesc în mod discret. Ei decid destinul lumii.”

Grupul Bilderberg a fost înființat în 1954. Prima întâlnire a avut loc în Olanda, la Osterbeek, în Hotelul Bilderberg, de unde grupul și-a luat și numele. Reuniunea a fost organizată de prințul Bernhard al Țărilor de Jos, fost ofițer SS, și de David Rockfeller. Grupul Bilderberg nu este democratic. Membrii săi nu sunt aleși și el nu dă socoteală oamenilor de pe planetă; același lucru este valabil și pentru Banca Mondială, Fondul Monetar internațional, Națiunile Unite, sau cele mai puternice corporații sau bănci. Nu există nicio altă întâlnire la care să participe conducătorii tuturor instituțiilor internaționale majore, precum Banca Mondială, Fondul Monetar Internațional, Națiunile Unite și Uniunea Europeană.

Grupul Bilderberg este structurat pe trei niveluri:
1. „Cercul exterior” este extins până la aproximativ 130 de participanți, marii magnați ai lumii. Practic peste 80% din participanții la reuniuni nu cunosc decât o parte din strategiile și scopurile reale ale organizației, deci fac parte din cercul exterior.
2. Comitetul director (Steering Comitee), al doilea nivel, este mult mai restrâns. Acest nivel este alcătuit din aproximativ 35 de membri, exclusiv europeni și americani. Ei cunosc în proporție de 90% obiectivele și strategia grupului. Membrii americani ai acestui nivel sunt de asemenea și membri în CRE – Consiliul Relațiilor Externe (Council on Foreign Relations – CFR).
3. Comitetul Consultativ Bilderberg, al treilea nivel, este nucleul acestei grupări. El este alcătuit din 12 membri, singurii care cunosc în totalitate strategiile și scopurile reale ale organizației. Printre aceștia se află și așa-zișii „iluminați”, David Rockefeller din partea Chase Manhattan Bank și Henry Kissinger, fost secretar de stat al SUA.

Grupul Bilderberg este un veritabil guvern mondial ocult. În cursul întâlnirilor care au loc o dată pe an, pentru patru zile, în hoteluri de lux sau castele înconjurate de parcuri mari sau aflate în plină natură, se iau decizii strategice esențiale pentru toate țările acestei planete. Aceste întâlniri secrete au loc în fiecare an în locuri diferite. Grupul închiriază integral hotelul, dar nu și angajații hotelului, care primesc câteva zile liber. În locul acestora, este adus integral personal, de la femei de serviciu la ospătari, de la recepționeri la centraliste. Poliția locală este pusă aproape în întregime la dispoziția grupului Bilderberg, și uneori este mobilizată și armata pentru a păzi locația. În cadrul discuțiilor nu se fac niciodată niciun fel de înregistrări, ci doar se fac niște note foarte telegrafice privind subiectele discutate, dar fără a se menționa nici un nume.

Sursa: yogaesoteric.net

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer