Iata ce aflam din articolul“Crocodil”, drogul care “mnnc” dependenții, a ajuns n Europa. Povestea unui supraviețuitor:

Un drog extrem de periculos, consumat de sute de mii de ruși, a intrat și pe piața din Europa.

Autoritțile din Germania sunt n stare de alert, dup ce au descoperit c mai mulți tineri l folosesc. n Rusia, din 2002, drogul a fcut ravagii, fiind folosit de aproape un milion de persoane.
Efectele drogului sunt extrem de puternice și rapide. O simpl injectare face ca pielea s devin solzoas, cptnd aspectul pielii de crocodil, muchii i carnea se descompun, ficatul și rinichii cedeaz. Un consumator simte nevoia unei doze dup numai dou ore.Speranța de viaț pentru cei care folosesc acest drog este de numai 3 ani, ns mulți nu trec de primul an. n unele cazuri, provoac decesul de la prima utilizare. Cei care reușesc s supraviețuiasc rmn desfigurați.

Irina Pavlova, o fost dependent de “Crocodil”, a povestit pentru “Time” cum a scpat din infern. A nceput cu droguri ușoare, n adolescenț, apoi a trecut la heroin și, n final, la 27 de ani, a luat “Crocodil” deoarece era mult mai ieftin și simplu de pregtit. n orașul su natal, Vorkuta, este foarte popular tocmai pentru prețul su mic.
Aici, iernile dureaz opt luni, iar tinerii au puține opțiuni de distracție. Mulți beau și foarte puțini muncesc, spune Pavlova.
n grupul su mai erau 12 consumatori de “Crocodil”, printre care și fratele ei. “Toți sunt morți acum. Unii au fcut pneumonie, alții septicemie sau meningit, unora le-a plesnit o arter. Alții purși simplu au putrezit“, explic femeia efectele drogului.
Pentru ea, punctul de cotitur a fost n 2008, cnd a stat dou sptmni nchis n apartamentul fratelui su. Pregtind și injectndu-și substanța.
“Efectul maxim dureaz o or și jumtate, iar prepararea cam o or. Numai asta am fcut n fiecare zi, cte 24 de ore”, și amintește femeia. Apoi, i-a aprut o infecție n zona inghinal și a fcut septicemie. Dup ce a fost salvat n ultima clip, a acceptat s mearg ntr-un centru de dezintoxicare.
“Crocodil”, drogul care mnnc mușchii
Drogul este denumit științific dezomorfin, folosit inițial ca o alternativ la morfin, substanț sintetizat pentru prima dat n SUA, n anii ’30.
Pentru a-l fabrica, ruii cumpr pastile de codein, care se gsesc la liber n farmacii, pe care le combin cu iod, acizi industriali și solvenți organici. n cele mai multe cazuri, sunt folosite substanțe industriale și nu cele purificate, mai potrivite consumului.
Produsul rezultat are concentrații mari de iod, care afecteaz sistemul endocrin și provoac tulburri musculare, fosfor, care atac țesutul osos, precum i amestecuri periculoase de metale grele, precum fier, zinc și plumb, care provoac tulburri ale sistemului nervos, dezechilibre minerale i inflamaia ficatului i a rinichilor.
Circulația este foarte afectat, iar membrele putrezesc. Venele din apropierea locului injectat, care poate fi oriunde pe corp, ard. Cangrenele și amputarea sunt foarte frecvente printre consumatori, carnea fiind pur și simplu mncat.

Comentariu saccsiv:

Imagini cu adevarat socante cu efectele teribile ale acestui drog gasiti la:

Video (EXTREM DE SOCANT): Rusia, efectele dezastroase ale drogului CROCODIL – PUTREZESTECARNEA

E bine sa le vada toti consumatorii de orice fel de stupefiante, ca sa stea cat mai departe de acest crocodil. Iar ca sa stea cat mai departe de el, trebuie sa renunte de pe acum la orice fel de drog. Caci altfel, din motive financiare, la un moment dat este foarte posibil sa ajunga sa-l incerce si pe acesta …

Sursa: Blogul lui SACCSIV

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer