Prin București, în special sectorul 2, au apărut ca ciupercile după ploaie reclame la revista fantomă „The Marketer”. Extraordinar de multe reclame pentru o revistă fantomă.

Absolut nimic suspect la ele. Uitați-vă și voi.

Nu conține nici un cuprins, idei generale și alte prostii pe care le au până și revistele de muieri pe prima pagină. În schimb îl are mare pe Dan Cristian Popescu, cu fățăul lui de tălâmb, verigheta la vedere, să vedem că e om serios, măritat, și sloganul „dreptul la normalitate”, mare. Ceva care sună frumos la orice om diform. Să fim normali!

Absolut nimic suspect. Nimeni nu se prinde, uitându-se la chestia asta, că, pentru o reclamă, îl prezintă foarte mult pe Dan Cristian Popescu și nu spune nimic despre revista în sine, produsul care trebuie vândut.

Produs care apropo, e adresat oamenilor de afaceri/marketing și vine doar pe comandă. Deci n-ar avea de ce să apară pe afișe de neam prost la Piața Muncii, să le vadă tot melteanul care oricum nu e în target.

Absolut nimic suspect.

Dacă ești idiot.

Dan Cristian Popescu este candidatul la primăria sectorului 2 din partea PNL. Cum campania electorală n-a început încă, nu prea are cum, legal, să își posteze mecla pe toți stâlpii. Însă poate să pună reclame la o revistă. Ce, e o revistă, dom’le! E normal să arăți prima pagină ca să o vinzi. Complet ACCIDENTAL toată pagina e despre el și nu despre revistă. Complet ACCIDENTAL iarăși, omul lucrează în publicitate, scrie la revista asta și foarte probabil, n-am de unde să verific, o și deține.

Curiști de marketing/publicitate ar spune acum că e o metodă isteață de a păcăli sistemul și a-ți face campanie.

Eu consider că față de viezure ăsta a trișat meschin la campanie electorală ca un tuciuriu și pentru asta suge căcat cu paiul.

Dacă ești mascul, pornește cursa cu toată lumea, nu fura din cașcaval la start.

Cine-l votează, proastă mamă mai are.

Muie PNL? Hai cu muie PNL!

P.S. Acuma nu interpetați că țin cu partidul x sau y. Asta e doar o fază la care se necesită un cor de muie PNL fără legătură cu restul partidelor.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer