Prin Bucureti, n special sectorul 2, au aprut ca ciupercile dup ploaie reclame la revista fantom „The Marketer”. Extraordinar de multe reclame pentru o revist fantom.

Absolut nimic suspect la ele. Uitai-v i voi.

Nu conine nici un cuprins, idei generale i alte prostii pe care le au pn i revistele de muieri pe prima pagin. n schimb l are mare pe Dan Cristian Popescu, cu ful lui de tlmb, verigheta la vedere, s vedem c e om serios, mritat, i sloganul „dreptul la normalitate”, mare. Ceva care sun frumos la orice om diform. S fim normali!

Absolut nimic suspect. Nimeni nu se prinde, uitndu-se la chestia asta, c, pentru o reclam, l prezint foarte mult pe Dan Cristian Popescu i nu spune nimic despre revista n sine, produsul care trebuie vndut.

Produs care apropo, e adresat oamenilor de afaceri/marketing i vine doar pe comand. Deci n-ar avea de ce s apar pe afie de neam prost la Piaa Muncii, s le vad tot melteanul care oricum nu e n target.

Absolut nimic suspect.

Dac eti idiot.

Dan Cristian Popescu este candidatul la primria sectorului 2 din partea PNL. Cum campania electoral n-a nceput nc, nu prea are cum, legal, s i posteze mecla pe toi stlpii. ns poate s pun reclame la o revist. Ce, e o revist, dom’le! E normal s ari prima pagin ca s o vinzi. Complet ACCIDENTAL toat pagina e despre el i nu despre revist. Complet ACCIDENTAL iari, omul lucreaz n publicitate, scrie la revista asta i foarte probabil, n-am de unde s verific, o i deine.

Curiti de marketing/publicitate ar spune acum c e o metod istea de a pcli sistemul i a-i face campanie.

Eu consider c fa de viezure sta a triat meschin la campanie electoral ca un tuciuriu i pentru asta suge ccat cu paiul.

Dac eti mascul, pornete cursa cu toat lumea, nu fura din cacaval la start.

Cine-l voteaz, proast mam mai are.

Muie PNL? Hai cu muie PNL!

P.S. Acuma nu interpetai c in cu partidul x sau y. Asta e doar o faz la care se necesit un cor de muie PNL fr legtur cu restul partidelor.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.