Noua Ordine Mondială va eșua. Planul diabolic al depopulării lumii – prin vaccinuri – nu va funcționa – cel puțin în România. Tot mai mulți părinți refuză să-și vaccineze copiii la școală

Tot mai mulți părinți refuză să-și vaccineze copiii la școală

Din ce în ce mai mulți părinți refuză să-și vaccineze copiii la școală. Motivul e neîncrederea în sistemul medical școlar. În București, doi din zece părinți au anunțat deja, în scris, instituția de învățământ că nu acceptă imunizarea.
La o școală din sectorul 1 din București, în ziua de vaccinare, circa 15% dintre elevi nu au avut acceptul scris al părinților, pentru imunizarea împotriva rubeolei, rujeolei și oreionului. Nu există o statistică oficială, dar estimările directorilor de școli din capitală arată că aproape 20 la sută dintre părinți refuză vaccinarea.

În alte zone din țară, unde chiar preoții ar predica împotriva vaccinării, numărul e dublu.

În Neamț, jumătate dintre părinții care au elevi în clasele primare refuză vaccinarea. Una dintre explicații pare desprinsă din alte timpuri, preotul a sfătuit împotriva vaccinării.

Paradoxal, în alte județe este cerere, mai ales pentru vaccinarea antigripală, dar dozele oferite gratuit de stat sunt insuficiente.

În luna octombrie, se vaccinează elevii de clasa întâi, în noiembrie urmează cei din clasa a treia, iar în decembrie cei de la clasa a opta.

Sursa: Antena 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *