HOLOCA$H ! Jidanii încearcă din nou să acrediteze iideea unui Holocacaust al evreilor în România. Dar de holocaustul comunist ați uitat ? Iar autorii săi de ce etnie au fost ?!

România “a fost complice la uciderea a peste 400.000 de evrei” și trebuie să accepte “ororile trecutului său”, dacă vrea să fie un “membru respectat al comunității națiunilor”, apreciază un parlamentar ucrainean de origine evreiască.

Parlamentarul Oleksandr Feldman, președinte al Comitetului Evreiesc Ucrainean, mai susține într-un articol cu titlul “Ignorarea complicității României în al Doilea Război Mondial nu este o opțiune”, publicat de site-ul israelian ynetnews.com, că pe 9 noiembrie, la Kiev, va avea loc o Conferință care “va sublinia rolul României în Holocaustul din Ucraina și alte țări foste sovietice”.

Autorul articolului mai crede că între aliații Germaniei conduse de cancelarul Adolf Hitler, românii sunt “prea adesea uitați”, spre deosebire de japonezi sau italieni, chiar dacă nu au fost motivați de “complexul cuceririi globale”, ci de un “interes național îngust”. Deasemenea Feldman mai afirmă că românii au “aruncat vina” asupra ungurilor sau germanilor, când a fost adusă vorba despre Holocaust.

Parlamentarul ucrainean concluzionează spunând că “guvernul român a fost complice la uciderea a peste 400.000 de evrei, majoritatea în Ucraina”, “19.000 fiind omorâți doar în Masacrul de la Odessa din 1941″. Acesta mai amintește și de pogromul din 1941 de la Iași, unde “detașamente de soldați și polițiști români au ucis 15.000 de evrei”.

Sursa: FrontPress.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *