Un alt actor celebru, Peter Coyote, de această dată, dând dovadă de o verticalitate exemplară, riscă să prezinte acest excepțional documentar, What If Cannabis Cured Cancer, lansat în vara lui 2010 și care a câștigat 2010 Stony Awarddin partea High Times Magazine, premiu ce a fost înmânat luna trecută și, de asemenea, “Best Documentary” laWilliamsburg Film Festival și “Reel Peace Award” laBerkeley Film Festival, având în distribuție un grup de doctori și cercetători minunați, ce și-au asumat curajos sarcina de a dovedi, întregii lumi, care sunt virtuțile curative ale hulitei marijuana: dr. Robert Melamede, dr. Sean McAllister, dr. Jeffrey Hergenrather, dr. David Bearman, dr. Manuel Guzman, dr. Raphael Mechoulam și dr. Donald Abrams.
În 2007, era lansat un alt documentar superb, The Union: The Business Behind Getting High, care argumenta, mai degrabă, stupiditatea impunerii unui regim de prohibiție, evident neeficient, care nu face decât să îmbogățească traficanții și să subvenționeze aparatele represive statale, menținând în funcțiune vaste forțe polițienești implicate în impunerea “legii” și imorale închisori private care storc profit de pe urma celor ce au riscat să sfideze regulile.
Ceva extrem de important părea să fi rămas nespus, pe atunci, vârful aisbergului fiind doar sugerat de efectul marijuanei asupra unui bolnav de scleroză multiplă, fără a se insista însă pe latura medicinală a canabisului, problemă extrem de complexă care este elucidată, magistral, de documentarul de față.
La fel ca și în cazul DMT, în interiorul organismului uman dar și al multor animale, există substanțe înrudite cu ingredientele chimice esențiale din canabis, încorporate într-un sistem complex, numit sistemul endocanabinoid, ai cărui receptori CB1 (prezenți în creier, țesut gras, tract gastrointestinal, ficat și mușchi scheletic) mediază funcții importante ale sistemului (reglarea aportului alimentar, implicarea în metabolismul lipidic și glucidic) blocarea lor pe cale medicamentoasă, așa cum s-a încercat prin drogul Rimonabant, al firmei Sanofi-Aventis, având efecte dezastruoase, putând induce chiar un comportament suicidar.
Canabisul – un nume generic pentru trei specii înrudite, Cannabis sativa, indica și ruderalis – s-a dovedit a fi o plantă extrem de complexă, având peste 400 de compuși chimici, toți cu efecte mai mult decât benefice asupra organismului uman.
Una dintre componentele de bază, THC sau delta 9 tetrahidrocanabinol, a fost izolată pentru prima dată în 1964, de Yechiel Gaoni și Raphael Mechoulam (care apare și în documentar) de la Weizmann Institute of Science, din Rehovot, Israel și să nu uităm că tot Weizmann Institute – împreună cu două departamente ale Universității Bar-Ilan – a analizat și componentele mirului (Shemen Afarshimon) și ale tămâiei (Ha Ketoret), folosite în Sfânta Sfintelor (Beit HaMikdash) de către cei care se apropiau de Chivotul Legii, ingrediente descoperite în cavernele din Qumran de Vendyl Jones, pe baza indicațiilor din Sulurile de Cupru, fiind posibil ca tocmai prezența THC, în componența mirului sfânt, să fi trezit interesul celor doi cercetători pentru această plantă extrem de importantă, pentru noi oamenii.
Raphael Mechoulam face o afirmație cu care nu sunt de acord, însă, considerând prezenta canabinoizilor într-o plantă o simplă problemă evolutivă și din nou mă văd obligat să combat “teoria” masonului materialist Darwin, argumentând prin două experimente ale lui Bruce Lipton, mai mult decât relevante pentru excluderea argumentelor genetice și așa-zis evoluționiste, din orice conversație:
1. Un prim experiment, efectuat cu celule stem, genetic identice, dar puse în trei vase de cultură ce au fost supuse la condiții de mediu diferite, au condus la crearea, de către acestea, a trei tipuri diferite de țesuturi: osos, muscular și gras.
Concluzia experimentului exclude ideea predeterminismului genetic, care susține că ADN-ul, moștenit parental, este cel ce ne dictează, din start, evoluția ulterioară, din moment ce, plecând de la celule absolut identice, s-au obținut rezultate total diferite, numai datorită factorilor de mediu.
2. Un al doilea experiment a supus aceleași bacterii, aflate în cinci medii identice, la aceleași condiții de mediu, toate dezvoltând exact aceleași mutații genetice, pentru a supraviețui condițiilor exterioare.
Experimentul demolează teoria de bază a evoluționismului darwinist, conform căreia mutațiile genetice sunt, pur și simplu, aleatoare, cele mai “reușite” fiind selectate de evoluția naturală, pentru a fi transmise ulterior urmașilor.
O plantă perfect complementară omului, prin întreaga sa compoziție chimică, într-un moment al civilizației când ființa acestuia este copleșită de radicali liberi, poluanți și, mai ales, droguri farmaceutice, mi se pare mult prea mult ca să fie o simplă coincidență, iar, pe de altă parte, sper să fie lămurită cândva și problema interacțiunilor complexe – tratată tangențial în documentar – dintre endocanabinoizi și neurotransmițătorii despre care am spus, cândva, că sunt înrudiți cu DMT: dopamina și serotonina.
Marijuana este prezentă din vremuri imemoriale alături de om, una dintre cele mai vechi atestări, de circa 5.000 de ani, provenind din România, unde au fost descoperite, într-un mormânt antic, un vas cu mangal și semințe de canabis, asocierea celor două “articole” spunând multe despre scopul lor, un fapt ce contrazice teoria oficială a răspândirii acestei plante doar în arealul asiatic și nu este deloc exclus ca vechii Kapnobatai să fi folosit fumul marijuanei pentru inducerea unor stări de transă.
Începând din 1937, sub presiunea SUA, corporația Satanei, aproape toate țările din lume au restricționat sau interzis utilizarea marijuanei și, nouă muritorilor de rând, nu ne mai rămân decât două opțiuni: fie să sfârșim în chinuri – în condițiile unei epidemii mondiale de cancer, nerecunoscută însă – fie să riscăm să consumăm și să trăim sănătoși… în închisori.
O dată cu marijuana a fost demonizată și cânepa, aparent inexplicabil, dacă ținem cont de cele peste 25.000 de produse industriale ce o pot avea la origine, dacă nu începem să răscolim puțin în viața lui Harry Anslinger, fost comisar al Biroului Federal al Prohibiției, care nu putea fi lăsat pe drumuri, fiind numit, la relegalizarea alcoolului, prim comisar al Trezoreriei și șef al Biroului Federal al Narcoticelor, post de care nici un președinte american nu va mai reuși să-l dezlipească, timp de 32 de ani.
Înalta “competență” a impostorului rasist este dată de un mariaj inspirat, cu Martha Kind Denniston, nepoata Secretarului Trezoreriei, Andrew J. Mellon, cel mai bogat om al Americii, care făcuse investiții masive în noua fibră minune a industriei chimice, nylon-ul și pe care, desigur, concurența dată de produsele superioare din cânepă îl deranja cumplit.
Unui astfel de escroc nu-i rămânea altă cale, pentru a scăpa de cânepă și de canabis, decât să inventeze “calități” de drog marijuanei, care devine, subit, din medicament minune, o otravă numai bună de consumat de afro-americani și latino – în viziunea lui – deși, cu tot talentul mai marilor lumii la falsificat statistici și impus minciuni prin mass media, nu s-a putut proba nici un deces produs de marijuana, vreme de mii de ani, toxicitatea ei reală fiind nesemnificativă, după cum veți constata și din film.
În fapt, “rata terapeutică” a THC este de 1000:1, incomparabil de mare față de alcool (10:1), cocaină (15:1) sau heroină (6:1), toxicitatea THC fiind mult sub cea a cafeinei.
Actualmente, DEA recunoaște  efectele benefice ale THC (fiindcă altfel nu ar mai primi asasinii chimici din industria farmaceutică aprobarea de vânzare a Marinol, care a și reușit să omoare câteva persoane, între timp) argumentând menținerea prohibiției prin efectele nocive ale fumatului.
Hmmm… oare ce altceva se mai poate fuma și provoacă 400.000 de decese, anual, numai în SUA și 5.000.000 în întreaga lume, dar continuă să se vândă la orice colț de stradă, fără ca mincinoasele guverne “umanitare” să se mai scandalizeze de efectul avut asupra sănătății noastre ?
În ce privește susținerea acestei teorii stupide – născută din neant, între 1937 și 1942, a toxicității canabisului rebotezat peiorativ, marijuana – de către aproape întreg aparatul farmaceutic și medical internațional – cu excepțiile notabile menționate în documentar – cred că ne este cunoscută tuturor autosuficiența cretină a acelor doctori, care trăiesc cu senzația că știința s-a oprit la ei, cu care, pur și simplu, nici măcar nu poți dialoga pe o temă ce ține de profesia lor, fiindcă nu te consideră calificat și demn să aduci în discuție un astfel de subiect.
Am ajuns să simt profundă repulsie pentru cuvântul știință și toate asocierile cu el – “om de știință”, “cercetare științifică” ș.a.m.d. – fiindcă este mai mult decât evident că ceea ce se află în cărțile noastre poate fi catalogat ca orice altceva, dar nu știință: propagandă, dezinformare, minciună și toate sinonimele posibile, George Bernard Shaw având perfectă dreptate să afirme:
“De mic am fost obligat să-mi abandonez educația… pentru a merge la școală.”
Vreme de ani de zile am fost deopotrivă uimit și întristat de incapacitatea “științei” actuale de a descoperi un leac eficient contra cancerului, în pofida fondurilor  imense alocate, începând de la declanșarea oficială a “războiului” anticancer, prin OMS și ONU, pe la jumătatea secolului trecut.
Și, acum, aflăm stupefiați că aceste lepre academice nu doar s-au îmbuibat, zeci de ani, pe seama nenorocirii unor condamnați la una dintre cele mai umilitoare și dureroase morți, strângând averi și titluri răsunătoare, dar ei șacalii nemernici – și să mă ierte bietele animale inocente, cu care fac păcatul de a-i compara – au știut dintotdeauna de existența unei simple plante minune și au luptat din răsputeri să o scoată în afara legii lor infecte, umplând închisorile cu cei ce au îndrăznit să le încalce embargoul și lăsând să moară, în chinuri cumplite, zeci de milioane de ființe nevinovate.
Se spune că este creștinește să ierți și să nu judeci și exact așa voi proceda… de a doua zi după ce, acești criminali demenți, cu halate albe și politicienii mizerabili care le fac jocul, vor fi dispărut de pe fața Pământului, de preferat, de pe urma aceleiași boli neiertătoare.
Așa să ne ajute Dumnezeu !

Dar daca marijuana a vindecat cancerul[sub] from Anti Iluzii on Vimeo.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares