Bill Gates ine mori s ne mpuineze: Vrea s reduc populaia Pmntului prin vaccinare

Foto: AP/Agerpres
Suntem oficial apte miliarde de oameni, iar Pmntul ncepe s dea semne de… oboseal. Suntem prea muli, spun minile luminate care caut deja soluii. Unii le-au i gsit. Surprinztoare i nfricotoare este varianta propus de multimiliardarul i filantropul Bill Gates care vrea s in sub control creterea populaiei prin vaccinare.

“Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni, numr ce va ajunge pn la aproximativ 9 miliarde. Acum, dac facem o treab foarte bun cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sntate reproductiv, am putea, cel mai probabil, s reducem acest numr cu 10 sau 15%” a declarat Bill Gates.

Bill Gates este pasionat de vaccinuri. A finanat programe de vaccinare pentru lumea a treia i a investit sute de milioane de dolari n tehnologii de “castrare temporar”.

Traian Bsescu i Bill Gates, n 2007

Nu ntmpltor numele lui Gates s-a vehiculat cnd Guvernul Rwandei a anunat, la nceputul acestui an, c va controla rata natalitii n ar prin sterilizarea voluntar a brbailor. Pn n 2015, unul din apte ruandezi va fi infertil.

Programul e finanat de Fondul HIV/SIDA al Organitaiei Naiunilor Unite. O instituie despre care un alt magnat afirma c are soluia pentru controlul demografic.

Bill Gates sau David Rockefeller nu sunt primii care militeaz pentru depopulare. Soul reginei Elisabeta a II-a, Prinul Philip, declara n august 1988 pentru Deutsche Press: “Dac m-a rencarna, a dori s revin pe pmnt ca un virus uciga care s reduc populaia uman.”

Teoria infectrii intenionate a populaiei cu un virus distrugtor a provocat micri de mas n anii ’80 dup descoperirea virusului HIV. A luat din nou avnt dup ce moartea unui numr mare de oameni a fost asociat cu boli ca gripa aviar, gripa porcin sau boala vacii nebune.


Sursa: Antena 3
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.