Ne mai vaccinăm copii, dacă știm că vaccinul îi sterilizează ca pe maidanezi !? Bill Gates ține morțiș să ne împuțineze: Vrea să reducă populația Pământului prin vaccinare

Bill Gates ține morțiș să ne împuțineze: Vrea să reducă populația Pământului prin vaccinare

Foto: AP/Agerpres
Suntem oficial șapte miliarde de oameni, iar Pământul începe să dea semne de… oboseală. Suntem prea mulți, spun mințile luminate care caută deja soluții. Unii le-au și găsit. Surprinzătoare și înfricoșătoare este varianta propusă de multimiliardarul și filantropul Bill Gates care vrea să țină sub control creșterea populației prin vaccinare.

“Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni, număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%” a declarat Bill Gates.

Bill Gates este pasionat de vaccinuri. A finanțat programe de vaccinare pentru lumea a treia și a investit sute de milioane de dolari în tehnologii de “castrare temporară”.

Traian Băsescu și Bill Gates, în 2007

Nu întâmplător numele lui Gates s-a vehiculat când Guvernul Rwandei a anunțat, la începutul acestui an, că va controla rata natalității în țară prin sterilizarea voluntară a bărbaților. Până în 2015, unul din șapte ruandezi va fi infertil.

Programul e finanțat de Fondul HIV/SIDA al Organitației Națiunilor Unite. O instituție despre care un alt magnat  afirma că are soluția pentru controlul demografic.

Bill Gates sau David Rockefeller nu sunt primii care militează pentru depopulare. Soțul reginei Elisabeta a II-a, Prințul Philip, declara în august 1988 pentru Deutsche Press: “Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană.”

Teoria infectării intenționate a populației cu un virus distrugător a provocat mișcări de masă în anii ’80 după descoperirea virusului HIV. A luat din nou avânt după ce moartea unui număr mare de oameni a fost asociată cu boli ca gripa aviară, gripa porcină sau boala vacii nebune.


Sursa: Antena 3
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *