Iata si ce aflam din articolulDiabolic! Ultima mod printre adolescenii din SUA: beii crunte prin vagin i anus! – VIDEO:

Dac credeai c le-ai auzit pe toate n materie de adolesceni rebeli, e cazul s urmrii reportajul de mai jos. Cea mai nou metod prin care se mbat tinerii din America este absolut incredibil.

Dei povestea a fost perceput iniial ca fiind o legend urban, medicii i poliitii spun c totul e ct se poate de adevrat: adolescenii au ajuns s se mbete prin introducerea n anus sau vagin a unui tampon nmuiat n votc.

Se absoarbe direct n snge, nu exist nicio barier, nu exist acidul gastric, care s mai tempereze alcoolul. Este o structur foarte vascularizat. Nu vorbim numai de fete, ci i de biei care i introduc tampoanele n anus“, a explicat medicul Dan Quan, de la Centrul Medical Maricopa din Arizona. Doctorul recunoate c aceast practic devine din ce n ce mai cunoscut i utilizat n rndurile tinerilor.

Adolescenii mizeaz pe faptul c nimeni nu va simi n respiraia lor miros de alcool, deci nu pot fi prini dect prin testarea alcoolemiei direct din snge.

Dei tinerii din SUA se bucur de toate astea, considerndu-le “avantaje”, procedura este extrem de riscant. Pe lng iritarea pereilor vaginali sau ai anusului, adolescenii pot intra rapid n com alcoolic pentru c nu i dau seama «ct beau». Reflexul de vom, cel care te avertizeaz c ai intrecut limita, este inexistent, aa c nu vor elimina prin vom toxinele, ceea ce va duce direct la coma alcoolic.

Cnd ajung la spital n com, medicii nu au de unde s i dea seama c trebuie s i controleze n acele zone, aa c risc s moar din cauza tratamentului primit cu ntrziere“, a explicat medicul Dan Quan.

Comentariu saccsiv:

Sunt plini de inovatii adolescentii astia. In puscarie, era o moda printre minori si printre bididii (detinutii din grupa de varsta 18 – 21 ani): isi injecatau cu seringa vodka direct in vena sau artera.

Daca tinerii detinuti au o oarece „scuza”, anume stresul incarcerarii, cei din libertate ce motive ar avea? Si asta e inca o distractie „nevinovata” in comparatie cu cea a tinerilor rusi:

Video (EXTREM DE SOCANT): Rusia, efectele dezastroase ale drogului CROCODIL – PUTREZESTECARNEA

De ce oare merg pana la distrugere? De ce oare au o deosebita aplecare spre tot ceea ce e rau? Si totul fara limite …

Inclusiv desfrau:

Adolescentii sunt pe cale de a deveni o GENERATIASTRICATA?

Si satanism:

Adolescenta arsa de vie intr-un ritualsatanic

Desigur, nu toti, dar din ce in ce mai multi.

Sursa: Blogul lui SACCSIV

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares