Video: IMBATAREA PRIN VAGIN SI ANUS. O noua moda la adolescentii americani …

Iata si ce aflam din articolul Diabolic! Ultima modă printre adolescenții din SUA: beții crunte prin vagin și anus! – VIDEO:

Dacă credeați că le-ați auzit pe toate în materie de adolescenți rebeli, e cazul să urmăriți reportajul de mai jos. Cea mai nouă metodă prin care se îmbată tinerii din America este absolut incredibilă.

Deși povestea a fost percepută inițial ca fiind o legendă urbană, medicii și polițiștii spun că totul e cât se poate de adevărat: adolescenții au ajuns să se îmbete prin introducerea în anus sau vagin a unui tampon înmuiat în votcă.

Se absoarbe direct în sânge, nu există nicio barieră, nu există acidul gastric, care să mai tempereze alcoolul. Este o structură foarte vascularizată. Nu vorbim numai de fete, ci și de băieți care își introduc tampoanele în anus“, a explicat medicul Dan Quan, de la Centrul Medical Maricopa din Arizona. Doctorul recunoaște că această practică devine din ce în ce mai cunoscută și utilizată în rândurile tinerilor.

Adolescenții mizează pe faptul că nimeni nu va simți în respirația lor miros de alcool, deci nu pot fi prinși decât prin testarea alcoolemiei direct din sânge.

Deși tinerii din SUA se bucură de toate astea, considerându-le “avantaje”, procedura este extrem de riscantă. Pe lângă iritarea pereților vaginali sau ai anusului, adolescenții pot intra rapid în comă alcoolică pentru că nu își dau seama «cât beau». Reflexul de vomă, cel care te avertizează că ai intrecut limita, este inexistent, așa că nu vor elimina prin vomă toxinele, ceea ce va duce direct la coma alcoolică.

Când ajung la spital în comă, medicii nu au de unde să își dea seama că trebuie să îi controleze în acele zone, așa că riscă să moară din cauza tratamentului primit cu întârziere“, a explicat medicul Dan Quan.

Comentariu saccsiv:

   Sunt plini de inovatii adolescentii astia. In puscarie, era o moda printre minori si printre bididii (detinutii din grupa de varsta 18 – 21 ani): isi injecatau cu seringa vodka direct in vena sau artera.

Daca tinerii detinuti au o oarece „scuza”, anume stresul incarcerarii, cei din libertate ce motive ar avea? Si asta e inca o distractie „nevinovata” in comparatie cu cea a tinerilor rusi:

Video (EXTREM DE SOCANT): Rusia, efectele dezastroase ale drogului CROCODIL – PUTREZESTE CARNEA

De ce oare merg pana la distrugere? De ce oare au o deosebita aplecare spre tot ceea ce e rau? Si totul fara limite …

Inclusiv desfrau:

Adolescentii sunt pe cale de a deveni o GENERATIA STRICATA?

Si satanism:

Adolescenta arsa de vie intr-un ritual satanic

Desigur, nu toti, dar din ce in ce mai multi.

Sursa: Blogul lui SACCSIV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *