lesbiene, sarut

 Foto: Alessia Pierdomenico / REUTERS

Victoria Childress, o brutăriță din Des Moines, Iowa, s-ar putea confrunta cu acțiuni în justiție, după ce a refuzat sa faca un tort de nuntă pentru un cuplu de lesbiene. Decizia ei de a nu le servi pe cele doua femei, spune ea, sta înrădăcinată în… valorile ei creștine.

Trina Vodraska și Sievers Janelle susțin au fost șocate când Childress, proprietara brutariei Cottage Cake Victoria, le-a refuzat comanda. “A fost degradant, era ca și cum ne-a pedepsit pentru ceea ce suntem”, a spus Vodraska.

Childress le-a explicat femeilor ca a decis să nu le să furnizeze tortul din cauza credinței sale. “Nu am făcut prăjitura din cauza convingerilor mele privind stilul lor de viață. Este dreptul meu “, a explicat ea. “Decizia mea nu are atât de mult de a face cu ele, are mai mult de a face cu mine, credința mea în Dumnezeu și cu ceea ce voi răspunde în fața Domnului, dacă fac așa ceva”, a precizat brutărița.

Subiectul a declanșat un scandal de proporții în SUA, mai multe organizații implicându-se în acest caz. Brutărița credincioasă risca pușcaria, iar lesbinele vor sa oblige brutărița să le facă tortul și să obțină alinare materială, pentru daunele psihice suferite.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares