lesbiene, sarut

Foto: Alessia Pierdomenico / REUTERS

Victoria Childress, o brutri din Des Moines, Iowa, s-ar putea confrunta cu aciuni n justiie, dup ce a refuzat sa faca un tort de nunt pentru un cuplu de lesbiene. Decizia ei de a nu le servi pe cele doua femei, spune ea, sta nrdcinat n… valorile ei cretine.

Trina Vodraska i Sievers Janelle susin au fost ocate cnd Childress, proprietara brutariei Cottage Cake Victoria, le-a refuzat comanda. “A fost degradant, era ca i cum ne-a pedepsit pentru ceea ce suntem”, a spus Vodraska.

Childress le-a explicat femeilor ca a decis s nu le s furnizeze tortul din cauza credinei sale. “Nu am fcut prjitura din cauza convingerilor mele privind stilul lor de via. Este dreptul meu “, a explicat ea. “Decizia mea nu are att de mult de a face cu ele, are mai mult de a face cu mine, credina mea n Dumnezeu i cu ceea ce voi rspunde n faa Domnului, dac fac aa ceva”, a precizat brutria.

Subiectul a declanat un scandal de proporii n SUA, mai multe organizaii implicndu-se n acest caz. Brutria credincioas risca pucaria, iar lesbinele vor sa oblige brutria s le fac tortul i s obin alinare material, pentru daunele psihice suferite.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *