iat ce aflm din articolul publicat pe site-ul B1.tv, despre adevratele motive ale fugii din Romnia a lui Gregorian Bivolaru. Maestrul din Trteti deinea, pe lng secretul tinereii venice, al continenei amoroase cu sublimare pe toate palierele fiinei, UN ALT TERIBIL SECRET (nu, nu m refer la acela al transformrii spirituale a videochatului, filmelor porno i dansului la bar n aur – mai mult sau mai puin alchimic, dei deinea i aceste secrete :))). E vorba despre celebra i infernala mainrie radionic CINTAMANI, care nu l lsa pe Adrian Nstase s doarm noaptea:

Psihologul Lucian Iordnache: Gregorian Bivolaru și Adrian Nstase s-au certat pe un aparat de manipulare a minții

Foto: B1 TV

Invitat marți la emisiunea “B1, viața e frumoas”, difuzat deB1 TV, psihologul și parapsihologul Lucian Iordnescu a vorbit n direct despre puterea gndului, telepatie și gndirea pozitiv.

Psihologul a explicat colegilor si de platou despre telepatie ca form de percepție extra-senzorial sau cogniție anormal, despre procesul care permite ca ființe s transmit informații de la unele la altele, și despre puterea gndului.

Iordnescu a adus n discuție aparatul Cintamani care reprezint un reper n domeniul radionicii și influența pe care o are asupra oamenilor. Potrivit invitatului, apartul Cintamani este un instrument extrem de eficient, permițnd materializarea oricrei idei de forț benefice. Odat accesat, Cintamani poate s creeze o serie de sincronicitți ce vor face posibil realizare intențiilor benefice ale operatorului.

“Sunt și aparatele de tip Cintamani și din butoane eu pot s scot jumtate din Drumul Taberei și s-i pun s alerge de-a lungul unei strzi”, a explicat Iordnescu despre puterea aparatului.

Totodat, parapsihologul a precizat c acest apart este important, la care chiar și persoanele publice, sau oficialii rvnesc. Se pare c Cintamani a existat și n Romnia și a aparținut lui Gregorian Bivolaru, care a intrat n conflict direct cu Adrian Nstase.

“Eu nu mai am aparatul sta aici. L-a avut cineva, s-a numit Gregorian Bivolaru. Pe chestia asta a intrat el n conflict cu domnul Nstase. Eu pot s-i demonstrez ce-i spun. Fiindc nu a vrut s-I dea aparatul a nceput hrțuiala cu el, apoi la a șters-o cu tot aparat și acolo unde st are și aparatul cu el”, a adugat Lucian Iordnescu.

 

Cutia Cintamani, aparatul care manipuleaz minți

Embed:
Post Views: 0
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *