iată ce aflăm din articolul publicat pe site-ul B1.tv, despre adevăratele motive ale fugii din România a lui Gregorian Bivolaru. Maestrul din Tărtășești deținea, pe lângă secretul tinereții veșnice, al continenței amoroase cu sublimare pe toate palierele ființei, UN ALT TERIBIL SECRET (nu, nu mă refer la acela al transformării spirituale a videochatului, filmelor porno și dansului la bară în aur – mai mult sau mai puțin alchimic, deși deținea și aceste secrete :))). E vorba despre celebra și infernala mașinărie radionică CINTAMANI, care nu îl lăsa pe Adrian Năstase să doarmă noaptea:

Psihologul Lucian Iordănache: Gregorian Bivolaru și Adrian Năstase s-au certat pe un aparat de manipulare a minții

Foto: B1 TV

Invitat marți la emisiunea “B1, viața e frumoasă”, difuzată de B1 TV, psihologul și parapsihologul Lucian Iordănescu a vorbit în direct despre puterea gândului, telepatie și gândirea pozitivă.

Psihologul a explicat colegilor săi de platou despre telepatie ca formă de percepție extra-senzorială sau cogniție anormală, despre procesul care permite ca ființe să transmită informații de la unele la altele, și despre puterea gândului.

Iordănescu a adus în discuție aparatul Cintamani care reprezintă un reper în domeniul radionicii și influența pe care o are asupra oamenilor. Potrivit invitatului, apartul Cintamani este un instrument extrem de eficient, permițând materializarea oricărei idei de forță benefice. Odată accesat, Cintamani poate să creeze o serie de sincronicități ce vor face posibilă realizare intențiilor benefice ale operatorului.

“Sunt și aparatele de tip Cintamani și din butoane eu pot să scot jumătate din Drumul Taberei și să-i pun să alerge de-a lungul unei străzi”, a explicat Iordănescu despre puterea aparatului.

Totodată, parapsihologul a precizat că acest apart este important, la care chiar și persoanele publice, sau oficialii râvnesc. Se pare că Cintamani a existat și în România și a aparținut lui Gregorian Bivolaru, care a intrat în conflict direct cu Adrian Năstase.

“Eu nu mai am aparatul ăsta aici. L-a avut cineva, s-a numit Gregorian Bivolaru. Pe chestia asta a intrat el în conflict cu domnul Năstase. Eu pot să-i demonstrez ce-i spun. Fiindcă nu a vrut să-I dea aparatul a început hărțuiala cu el, apoi ăla a șters-o cu tot aparat și acolo unde stă are și aparatul cu el”, a adăugat Lucian Iordănescu.

 

Cutia Cintamani, aparatul care manipulează minți

Embed:
Post Views: 0
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares