Politicienii de la vrful UE vor s ne omoare ct mai rapid. Dup ce au decis c apa nu hidrateaz, au bgat i lipici pentru covoare n igri.

 

Cum ne omoar UE. Apa nu hidrateaz. Lipici de covoare n igri stiintaUE vrea sa ne omoare

Msurile luate n ultimii ani de birocraii Uniunii Europene dovedesc foarte clar c vor s elimine o bun parte din populaie. n ultimul an, s-a decis interzicerea becurilor cu filament, pentru c, din cauza consumului, nu ar fi ecologice. ns, ct lume tie c majoritatea becurilor “ecologice” pe care le cumprm acum funcioneaz cu vapori de mercur. Iar despre efectele mercurului asupra mediului i organismului uman nu mai este nevoie de explicaii suplimentare. A mai urmat unstudiuhalucinant, din Marea Britanie, potrivit cruia merele sunt mai duntoare pentru dentiie dect buturile carbogazoase. Adic acelea pe care toti medicii ne pun s le evitm, considerndu-le otrav curat, din cauza chimicalelor cu care sunt fcute.

Ce mai mare gogori decoperit de studiile comandate deUEi transformat n legislaie este aceea capanuhidrateaz. Toat lumea a nvat la coal c, dac i este sete, nseamn c eti deshidratat, adic a sczut nivelul apei din organism. Potrivit DEX,DESHIDRATAREnseamn “eliminare total sau parial a apei pe care o conine un corp n mod normal”.

Atunci, cum au reuit birocraii de laUEs ajung la concluzia capanuhidrateaz? PotrivitGreen Report, care citeazTelegraph.co.uk, alesii europeni tocmai au votat o lege ce interzice folosirea afirmatiei caapahidrateaza. Legea va intra in vigoare in Marea Britanie luna viitoare, si ii pedepseste pe cei care indraznesc sa foloseasca aceasta afirmatie cu doi ani de inchisoare. Dupa unstudiucare s-a intins pe trei ani, oficialii europeni au ajuns la concluzia ca nu exista vreo dovada care sa sustina afirmatia caapahidrateaza. Nu mai trebuie spus cstudiul a fost pltit din banii contribuabililorUE.

igrile care se sting singure, cu lipici de covoare

Recent, a intrat n vigoare o alt legeUE, care oblig productorii deigris introdc msuri suplimentare de securitate. Astfel, acetia au nceput s foloseasc o nou hrtie care s reduc riscul unor incendii provocate deigrile lsate nesupravegheate. Numai c hrtia este lipit cu unadezivchimic, considerat periculos.

Productorii deigripot pune pe pia doar aa-numiteleigri„cu risc mic de inflamare”, care se sting singure dup un timp pentru a evita declanarea unui incendiu, transmiteRRA. Pentru acest lucru, productorii de hrtie pentruigriintroduc cte un inel de hrtie mai groas n dou locuri de-a lunguligrii. Dac nu se mai trage din ea, igara se va stinge atunci cnd atinge unul dintre inele, pentru c acestea blocheaz alimentarea cu oxigen din aer.

Canada a introdus prima acest tip de hrtie prin 2005, iar, de la 1 ianuarie 2010, ea a devenit obligatorie n 43 de state americane, iar, din 2012, va fi obligatorie peste tot n SUA.

n statul New York, imediat dup introducere, fumtorii s-au plns de tot felul de simptome stranii: dureri de cap, stri de grea, diaree, gt uscat, gust metalic. A trecut prea puin timp pentru a avea studii de lung durat apropo de efectele noii hrtii, dar unele date exist totui.

Pentru a lipi inelele de hrtie mai groas de hrtia deigri, productorii folosesc unadezivnumit emulsie copolimeric etilen-acetat de vinil. Pe romnete,lipicidecovoare. Testele fcute pe roztoare arat c inhalarea mrete riscul de cancer.

Lsnd asta la o parte, chiar dac lipirea se fcea cu ap, toxicitatea tot cretea, pentru c dac iei oxigenuligrii, creti doza de monoxid de carbon – mai precis cu 11,4% dup unstudiual centrul de sntate public al Universitii Harvard. Coinciden sau nu, cele mai multe simptome semnalate dup trecerea la noileigriseamn destul de bine cu cele ale intoxicaiei cu monoxid de carbon. Acelaistudiucare a comparatigrile normale cu cele presupus inteligente a mai descoperit ceva interesant: acestea din urm produc cu 13,9% mai mult naftalin.

Bineneles, asta nu nseamn cigrile pe stil vechi ar fi mai sntoase. Adezivi identici sau asemntori i la fel de cancerigeni se foloseau i pn acum. Dar a mri doza de chimicale periculoase nu prea are cum s fie bine.

Sursa: ZiuaVeche.ro

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.