de Alexandru Mazilu

Romanii au dat peste cap toate recordurile in materie de cumparaturi online, astazi de „Black Friday-ul” romanesc. De departe, aceasta a fost ziua istorica a celor de la emag.ro care a adunat comenzi in valoare de 8 milioane de euro. Tot atata vanzare ar fi facut in 10 zile de Craciun. Suma s-a impartit pe jumatate, 4 milioane de euro pentru produsele marcate cu „Vinerea Neagra” si alte 4 milioane pentru produsele reduse cu 10%, noteaza adevarul.ro.

Performanta este cu atat mai mare in conditiile in care a fost realizata in mai putin de o zi, mai precis de la 5 la ora 18.00, ora la care se facusera 90.000 de comenzi, record absolut pentru site. In trecut, cea mai buna performanta a emag.ro fusese atinsa la 10.000 de comenzi la Craciunul trecut.

Un alt aspect notabil ar fi dat de numarul de unici care au accesat site-ul astazi. 1,1 milioane de romani au intrat sa arunce un ochi la promotii.

“Este probabil cel mai interesant fenomen de cumparaturi petrecut vreodata in Romania. Viralizarea online a informatiilor despre promotii s-a petrecut la o scara greu de imaginat si fara niciun precendent. Informatiile noastre din piatŃ indica trafic si vanzari de cateva ori mai mari decat intr-o zi obisnuita la toate magazinele online romanesti din toate segmentele de piata, indiferent daca si-au anuntat participarea la Black Friday”, a declaratá Radu Apostolescu, director de dezvoltare eMAG, pentru adevarul.ro.

Sursa: Ghimpele.ro

comentariu rapcea.ro: la ora la care a fost scris articolul, vŃnzŃrile de la emag ţncŃ ţnregistrau cote spectaculoase, iar ziua nu s-a ţncheiat ţncŃ… doar ţn primele 4 ore ale zilei (de la 5 la 9 dimineața) au vÔndut produse ţn valoare de 4 milioane de euro… ce sŃraci suntem… de-aia doarme liniștit BŃsescu, și Boc. La noi nu vine dom-le nici o rivuluție, nici o ocupație de București, ca ţn alte țŃri. Noi avem ţncŃ grŃsime pe noi… unde mai pui cŃ se apropie și tŃierea porcului…

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares