N-are lumea bani, măi nene ! E “criză” în România !? S-o creadă proștii ! eMag a vandut de 8 milioane de euro azi, de „Black Friday”

de Alexandru Mazilu

Romanii au dat peste cap toate recordurile in materie de cumparaturi online, astazi de „Black Friday-ul” romanesc. De departe, aceasta a fost ziua istorica a celor de la emag.ro care a adunat comenzi in valoare de 8 milioane de euro. Tot atata vanzare ar fi facut in 10 zile de Craciun. Suma s-a impartit pe jumatate, 4 milioane de euro pentru produsele marcate cu „Vinerea Neagra” si alte 4 milioane pentru produsele reduse cu 10%, noteaza adevarul.ro.

Performanta este cu atat mai mare in conditiile in care a fost realizata in mai putin de o zi, mai precis de la 5 la ora 18.00, ora la care se facusera 90.000 de comenzi, record absolut pentru site. In trecut, cea mai buna performanta a emag.ro fusese atinsa la 10.000 de comenzi la Craciunul trecut.

Un alt aspect notabil ar fi dat de numarul de unici care au accesat site-ul astazi. 1,1 milioane de romani au intrat sa arunce un ochi la promotii.

“Este probabil cel mai interesant fenomen de cumparaturi petrecut vreodata in Romania. Viralizarea online a informatiilor despre promotii s-a petrecut la o scara greu de imaginat si fara niciun precendent. Informatiile noastre din piată indica trafic si vanzari de cateva ori mai mari decat intr-o zi obisnuita la toate magazinele online romanesti din toate segmentele de piata, indiferent daca si-au anuntat participarea la Black Friday”, a declarat  Radu Apostolescu, director de dezvoltare eMAG, pentru adevarul.ro.

Sursa: Ghimpele.ro

comentariu rapcea.ro: la ora la care a fost scris articolul, vănzările de la emag încă înregistrau cote spectaculoase, iar ziua nu s-a încheiat încă… doar în primele 4 ore ale zilei (de la 5 la 9 dimineața) au vândut produse în valoare de 4 milioane de euro… ce săraci suntem… de-aia doarme liniștit Băsescu, și Boc. La noi nu vine dom-le nici o rivuluție, nici o ocupație de București, ca în alte țări. Noi avem încă grăsime pe noi… unde mai pui că se apropie și tăierea porcului…

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *