Iata ce aflam din articolul†Goldman Sachs, le trait d’union entre Mario Draghi, Mario Monti et Lucas Papadťmos:

Londra†corespondent :Ce au in comun†Mario Draghi,†Mario Monti†si†Lucas Papadťmos?

†Noul presedinte al Bancii Centrale Europene, presedintele desemnat al Consiliului Italian si noul prim ministru grec, apartin Ón grade diferite “guvernului Sachs” european. Banca de afaceri americana a tesut, Óntr’ adevar, Ón Europa o retea de influenta unica sedimentata de foarte multa vreme gratie unei retele dense, subterana ca si publica.

őn orice concurs, este nevoie de o ierarhie. Premiul I revine, bineÓnteles, lui Mario Draghi, vice-presedinte al banciiGoldman Sachs†pentru Europa Óntre 2002 – 2005. Numit asociat el este responsabil cu “Óntreprinderile si tarile suverane”. őn aceasta calitate, una din misiuni este sa vinda produsul financiar “Swap”, permit‚nd sa disimuleze o parte a datoriei suverane,care a permis sa machieze conturile grecesti.

Urmeaza, apoi, Mario Monti,†consilier†international din anul 2005. Soseste Ón a treia pozitie Lucas Papadťmos, care tocmai a fost guvernator al Bancii Centrale Elene Óntre 1994 si 2002, care a participat Ón aceasta calitate la operatia de falsificare a conturilor comisa de Goldman Sachs. Gestionarul datoriei grecesti este de altfel un anumit Petros Christodoulos, un ex-trader al firmei.

Doua alte personaje†cu greutate†detin o situatie avantajoasa, Ón aruncarea pe fereastra a euro-ului†Otmar Issing, fost presedinte al Bundesbank si Jimm O’ Neill, inventatorul conceptului BRICS, acronim desemn‚nd pietele emergente cu potential ridicat de crestere ( Brazilia, Rusia, †India, China si Africa de Sud). Fost presedinte al Bancii Goldman Sachs International, ram‚n‚nd unul dintre administratori, irlandezul†Peter Sutherland†a jucat un rol-cheie Ón salvarea Irlandei.

őn cele din urma,†Paul Deighton, care a petrecut 22 de ani la Goldman Sachs, este director general al Comitetului de organizare a Jocurilor olimpice de la Londra din 2012. Felinarul rosu ( ultimul clasat Óntr-o competitie sportiva), caci toata lumea stie ca sportul ca si prietenia este Ón afara concursului.

Totusi, dincolo de aparente, reteaua de influenta care si-a facut puterea Ónainte sau Ón timpul crizei politice financiare din 2008 si-a pierdut eficacitatea. őntr’ adevar, complicitatile vechi Óntretinute de fostii bancheri centrali experimentati, mobilizati pentru†a trage†sforile par a fi mai putin utile fata de politicieni sensibili la impopularitatea profesionistilor finantei tinuti ca responsabili ai crizei. Acolo unde Goldman Sachs putea cu usurinta sa-si†exersesetalentele, o serie de cazuri – Grecia, speculatia Ómpotriva euro-ului, scandalul Abacus Ón care a fost implicat francezul goldmanian Fabrice Tourre – i-au pus Ón spate puterea publica.

Carnetul de adrese este util dar nu suficient Ón sine pe o planeta financiara complexa si tehnica si fata la o noua generatie de industriasi mai putin fram‚ntati de respect pentru establishement. Patronii europeni plecati la cucerirea lumii s-au emancipat de cruciatii őnaltei finante stil Goldman Sachs. Cautarea valorizarii actionarului, exigentele de transparenta a conturilor si imperativele expansiunii Ón strainatate slabesc “efectul de retea”. őn cele din urma, deveniti mai exigenti cu privire la calitatea si independenta meseriei de consilier, clientii europeni, dar nu numai, cer respectul unui minim de etica. Si aici este care doare à propos de Goldman Sachs. Caci bancii Ói place†sa-si plaseze†oamenii†fara a lasa sa cada masca†vreodata. De aceea oamenii sai devotati ascund aceasta filiatie c‚nd dau un interviu sau duc o misiune oficiala cum a fost cazul lui Monti †caruia i s-a†Óncredintat†Ón 2010 un studiu privind piata unica europeana de catre presedintele Comisiei, Josť Manuel Barosso).

Mario Draghi afirma ca intr‚nd Ón functie Ón 2002, nu a avut nimic de-a face cu machiajul conturilor grecesti, orchestrat doi ani mai devreme de catre banca. Si el a demisionat Ón 2005, fie cu un an Ónainte ca Goldman Sachs sa rev‚nda o parte din “Swap” Ón chestiune la National Bank of Greece, prima banca comerciala a tarii, condusa de un fost goldmanian, Petros Christodoulos, astazi responsabil al organismului de gestionare a datoriei grecesti.

Marc Roche

Cititi va rog si:

Marti, 15 noiembrie 2011, ora 10:27 Incepe instalarea guvernului din umbra

Noii lideri din Grecia si din Italia sunt membri ai Guvernului mondial din umbra! Bilderberg iese la†vedere!

Comentariu saccsiv:

Detalii despre gigantul bancar:

EVREII de la GOLDMAN SACHS spun ca fac LUCRAREA LUI DUMNEZEU. Care dumnezeu? Detalii importante despre gigantul†bancar

Profitul net al GOLDMAN SACHS a crescut cu 91% in T1†2010

De ce apar astfel de date in mass-media? Simplu. Masele trebuie sa stie, caci maselor li se pregatesc tintele impotriva carora vor navali cu furie:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini†Mondiale”

Baza piramidei masoneriei = componenta a falsei NOI ORDINI MONDIALE. Si va fi sacrificata, aidoma Comisiei Trilaterale, Bilderberg, si a unor segmente din sistemul financiar – bancar†…

O scurta explicatie a chestiunii NOM –†fNOM

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares